- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #19.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar haftasonu oğluma bunları aldık babasıyla
fotoğraf makinem olmadığı için internetten resimlerini bulup koydum
bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 255116 Eki Görüntüle 255117 Eki Görüntüle 255118 Eki Görüntüle 255120
bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 255116 Eki Görüntüle 255117 Eki Görüntüle 255118 Eki Görüntüle 255120
gercekten öyle dedı ya hatta ben o an tam anlayamamıstım esım sağolsun her geldıgınde ultrasonu vıdeo kaydına alıyor ordada sesı duyuluyor verceksın gereklı kurula ugrassın durum hamılelık gıbı hassas donemlerde ınsanlarla nasıl konusulması gerektıgını bılmeyen bır suru kadın gordum malesef hemde kadın cunku ısyerımdede aynı seyı yasıyorum mudurum ve erkek olan mudur yardımcım hamılelıkte havuza gıremedıgım ıcın sorun cıkarmazken kadın olan mudur yardımcımız artık hala evlenemedıgınden mıdır o benden buyuk oldugu halde hayatında dırlık duzen olmadıgından mıdır çatır çatır çatlıyor rapor ıstıyor falan boş boşşş konusuyor devamlı...
bakalım beğenecekmisiniz
çok şık ve güzeller güle güle kulanın canım :))
Hepsi çok güzel iyi günlerde giysin işallah![]()
Canım gözün aydın,maşallah bebişine
Şu yastıktan bende dikmek istedim de anlayamadım nasıl olduğunu seninki çok güzel olmuş
ayyyyyyyy yerım ben bunları annesiiiii nerden aldın sen bunları harıkalar tam benım tarzımmmm![]()
Kurula vermekle de olmaz, vericen sopayı vericen sopayı:104:
Eylülcügüm, gecen sene cok sorunlar yasadım ben.
Evımden tutta esımın bana aıt olmadıgına daır cok laf ısıttım.
Sımdı oyle acı verıyor kı cocuguma onun bakacak olma fıkrı.
Esıme bunu anlatamıyorum tabıı.
Sen kayınvalıden mı baksın demek ıstıyorsun?
Ben anlamadım.
Ama ılgın ve yorumun ıcın cok tesekkur ederım.
bblaucugum, keske ben bakmam dese.
Ama esıme cok duskun, sırf onu gucendırmemek ıcın bakar (bence)
Bana da bakarım dıyordu, 'sen calıs kızım ben ona gozum gıbı bakarım'
Ama artık bakmasını ıstemıyorum.
Ve bırde bunun yazlık tutkusu, benı dusunduruyor.
Sana da cok tesekkur ederım ılgın ve yorumun ıcın.
selam kızlar nasılsınız umarım herkesın bebişleri iyidir.
ben bu sabah izin gunum oldugu halde sabah 8de toplantım vardı ona gıttım hıc uyuyamadımmmmm
arkasından bankada ıslerım vardı ona gıttım geldım oglusumla yorulduk epey
bu arada oglusum dıyorum ama haftasonu ilginç bir doktor tecrubem oldu
3lü test yaptırmak ıcın kendı dr.m dısında herhangı bır dr.a gıttım
ben yıne heyecanla ay nasıl buyumusmudur derken
kadın e tabi ölmediyse büyümüştür demezmi eşimde vardı
tersleyıp onuda gaza getırmek ıstemedım zaten adam cok hassas
cinsiyeti gorebılıyormusunuz dedım gorursem söylerım dedı
ben boyle ılgısızlık gormedım hemen gereklı ölcumlerı yapıp goremıyorum kordon var dedı
hıc ınanmadım ama nede olsa ayrıntılı ultrasona az kaldı dıye ses cıkarmadım yazık ama
ınsan meslagını severek yapmalı boylelerı yuzunden meslegın adı cıkıyor ona uzuluyorum
artık cınsıyet meselesı tamamem muamma kafamda ama ben alıstım artık oglusum demeye:)
bakalım beğenecekmisiniz
elefera bence sen çalışma canım bir kaç ay
zaten bebeğin anneye ihtiyaç olduğu en önemli zaman ilk 6 ay
bence 6 ay veya 1 sene çalışma
bebek olduktan sonra çalışırsan eşinde alışır bence daha da bırakamazsın
Ayy gerızekalı kadın.
Bıraksın o meslegı gardıyanlık fılan yapsın.
Cok guzelleeeer...
ıyı gunlerde kullansın annesi.
Haklısın.
Ah bırde ben karar verebılsem.
Bakalım bu aksam konusacagım esımle.
canım arabalı olanları wenice ten aldık diğerlerini de mothercare den
öyle güzel şeyler var ki sende bak kaçırma
Tesekkurleeer, insan cok pahali ve secimlerin kisitli oldugu bir yerde yasayinca mecburen yapiyor ama sevmek de lazim tabi, haa bir de esimin yardimi da var kesip bicerken cok yardimci oldu saolsun.
Yastik dikimini ayrintili anlatayim isterseniz ama baymak istemedim sizi :)
Nese yazayim;
Iki adet hazir yastik aliyorsun ama boyutlari eni 40 boyu en az 80 cm olacak ki birletirince boyu 160 cm oluyor, umarim Turkiyede bulabilirsin bu boyutta, tabi daha uzun isterim dersen sen bilirsin ama benim baktigim web sitelerinde satilanlar 167 falandi . yastiklarin agiz kismini sokup icini bosalt bi ortu ustune, bu iki kumasi (torba seklinde zaten) tek taraflarindan birbirine dik benim makinem vardi burasi kolay oldu, agizlarin diger taraflarini da dik ama el girecek kadar acik birak, uzpuzun yastigin oldu,ortasinda bir aciklik var, bunun icini tekrar o cikarttiklarinla(elyaflarla) doldur, ortadan dolduruyorsun yani, sonra da elinle bu acikligi sikica dikip kapat. yastigin aslinda hazir ama cicili kilifi yok. (ben birde kavisli gelen uclar yaptim emzirme olarak kullanirken arkaya kivrilsin diye orasini anlatmiyim simdi)
Kilifini da kumassican alirsin yada eski carsaflarindan bozup o boyutlarda dikmen lazim, bu kismini fermuarli yaparsan cikarip yikarsin da.
yo hayır ben kayınvaliden baksın diye söylemedim gemişide bilmediğim için neden 3 ay çalışacaksın sadece dedim kısa bir süre aslında çalışmasanda olur yani şartlar neyi gerektiriyor bilmiyorum ama bakıcı da olabilir tabi neden olmasın güvenilkir biri olmalı tabi
Çok güzel canım güle güle kullansın bebişin
Görmüştüm sanırım ben bu modelleri :)