• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Rica ederim ne demek 🌸. Ben bilkent şehir hastahanesinde oldum ankara. Smerar testi rahim filmi kormon testi eşinizden sperm testi alinmasi gerekiyor asılama yaptirman icin bu testlerin hepsi yapildiktan sonra doktorun ilk adetinle gel 2. Günü diyor ben evlendim aydan beri adeti kesilen bir insanim kendiligimden hic adet olmadim. Ama rahim filminin geciktirdigini biliyorum. Tarlusal adet söktürücüyle adet gordüm ve ikincı günü yine randevu almadan gittim. Normalde hep stajerller ilgileniyo bu testleri isterken veya sonucuna bakarken . Ama tüm testler bitiyo adet olup gittiginde doktorla görüştürüyolar seni doktorunun bilgisayarinda tüm dosyalarin var. Baana sadece diger mesajimda yazdigi gibi seyler anlatti haftaya cuma detayli konusacagiz

Rica ederim ne demek 🌸. Ben bilkent şehir hastahanesinde oldum ankara. Smerar testi rahim filmi kormon testi eşinizden sperm testi alinmasi gerekiyor asılama yaptirman icin bu testlerin hepsi yapildiktan sonra doktorun ilk adetinle gel 2. Günü diyor ben evlendim aydan beri adeti kesilen bir insanim kendiligimden hic adet olmadim. Ama rahim filminin geciktirdigini biliyorum. Tarlusal adet söktürücüyle adet gordüm ve ikincı günü yine randevu almadan gittim. Normalde hep stajerller ilgileniyo bu testleri isterken veya sonucuna bakarken . Ama tüm testler bitiyo adet olup gittiginde doktorla görüştürüyolar seni doktorunun bilgisayarinda tüm dosyalarin var. Baana sadece diger mesajimda yazdigi gibi seyler anlatti haftaya cuma detayli konusacagiz

Hmm rahim filminden dolayı gecikiyor demekki benm 🥹 anladım çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda hayırlı bir şekilde sağlıklı evlatlarımız olur🌸

Bu ay olumlu sonuç olan var mı sekiz Mayıs'ta aşılama oldum adetime dört kaldı bekliyorum

Az önce peçeteye pembe kırmızı arasında akıntıyla birlikte leke geldi adet olacağım sanırım adetime çok az kalmıştı çok umutluydum ama olmadı sanırım
İnşallah yerleşme kanamasıdır uygulama yarın gösteriyor ama geçen ay erken olmuştum. Bu ay da ona göre yarın gösteriyor ama 28.gün çarşamba gösteriyor inşallah olmam🙏🏻🙏🏻

İnşallah yerleşme kanamasıdır uygulama yarın gösteriyor ama geçen ay erken olmuştum. Bu ay da ona göre yarın gösteriyor ama 28.gün çarşamba gösteriyor inşallah olmam🙏🏻🙏🏻
İnşallah olmazsınız benimde akşama yarına belli olur adet mi değil mi

Merhaba arkadaşlar, Mayıs ayında ilk aşılamam yapıldı ama aklıma takılanlar var benle aynı durumda olan aynı süreçten geçen var mı ?
24 nisanda regli oldum reglimin 3.günü Klomene başladım 5 gün günde 2. Kez 6 mayısta kontrole gittiğimde 4 tane yımurtamın aşılama için uygun olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yapıldı sabah 11.30 da ,ertesi gün saat 1 de eşim örnek verdi saat 3de de bana aşılama yapıldı ama aşılama esnasında ultrason ile bakmadı öncesinde de aynı şekilde bakmadı ertesi sabah ilişki önerdi sadece 2 gün kullanmam gereken fitil verdi Endol diye o korkuyla doğru analdıysam meninin dışarı çıkmasını engellesin diye ama telaşla soramadım da okuduklarım da herkese Progesteron vermiş bana vermedi gecikirsen gel dedi doktor konusunda çok şüphelendim özel hastaneye gidiyorum ama doktorum biraz değişik pek konuşmuyor benle aynı durumları yaşayan var mı ya da yapılan işlemler doğru mu beni aydınlatır msınız teşekkür ederim baya uzun oldu ama 🙈🌸
Ay hangi şehir o kadar benim doktorumun tavırları ki sjsjsjjs ama bana Progestan başlattı ve biz alıştık birbirimize çevremde baya aşılama ile hamile kalan hastası var ayrıca tüm hastaları hangi konu olursa olsun çok memnun bende almıştım bilgisine güveniyorum

Ay hangi şehir o kadar benim doktorumun tavırları ki sjsjsjjs ama bana Progestan başlattı ve biz alıştık birbirimize çevremde baya aşılama ile hamile kalan hastası var ayrıca tüm hastaları hangi konu olursa olsun çok memnun bende almıştım bilgisine güveniyorum
Bartın siz?

Merhabalar kızlar aşılama nasıl bi işlem anlatabilir misin doktor bana çatlatma iğnesi verdi ama bulamadık hiçbir yerde daha gitmedik öylece kaldı gitseydik aşılama yaparız demişti

Merhabalar kızlar aşılama nasıl bi işlem anlatabilir misin doktor bana çatlatma iğnesi verdi ama bulamadık hiçbir yerde daha gitmedik öylece kaldı gitseydik aşılama yaparız demişti
Adetin ikinci günü kontrole gidiyorsun canım üçüncü gün ilaç başlanıyor ve yumurta takibi yapılıyor yumurtalar yeterli boyuta gelince çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonra eşle birlikte hastaneye gidiliyor eşten örnekler alınıp yıkanıyor. Eşten alınan örnek hazır olunca doğum salonuna alınıyorsunuz vajinal muayene olur gibi çatala çıkıyorsunuz doktor spekulumlq açıyor spermleri vermeden pozisyonunuzu değiştiriyorlar koltuğun baş kısmını indiriyorlar bel yüksekte kalsın diye örneği verdikten ayak ayak üstüne attırıp 15-20 dk beklettiler sonra ebeler odaya aldılar beni ordada belim yüksekte olacak şekilde 2 saat dinlendim basit bir işlem asla ağrı olmuyor sadece süreç git gel beklemeler oldu mu tuttu mu tutacak mı yoruyor

Back
X