- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #55.581
selam kızlar
:124:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
aslmmm cnm hg nasılsın
o kadar yoruldum ki anlatamam kuşum..
eltimin annesi vefat etti dün bugün onlara gittik cenazeye istanbula bi damla kar yağdı trafik felç oldu resmen 2 saat gidiş 2 saat geşi sürünce ve 2 saatte sandelye üstünde oturunca çok kötü ağrılarım başladı.. bu adam yüzünden erken doğuracam..
aç bitap kaldığımda cabası
sizler nasılsınız bakalım? özlediniz mi beni?![]()
Selam kızlar nasısınız?Geçmişi bi okuyum da aksama gıremem ..Bakalım neler olmuss..Nihle Feray gelıp anlatmıstır heralde ..
ovv basınız sagolsun keske gıtmeseydın
kımse senı yadırgamazdıkı balımm
bende dısardasın sandım bugun yanı gezıyon falan
yemek yedınmı sımdı barı.. ac bırakma oglusumu...
ben ııyıyım cok sukur yatakta yatınca hıcbır sorun yok ayaklanınca sancım baslıyor
bırde garıp bı sıkılganlık halsızlık var bende bugun
bebıste pek bı hareketsız bugun. atmalar oldu ama yogun deıldı..
ozledım tabı ozlememmıı![]()
biliyorum cok zor.. mesela boyle bir durumda ben yapmak istesem de yapamam şeytan dürter... ama bence gercekten uzun boylu bir durum yok ortada..
benim cok yakınımdaki bir kadına oldu.. kadın görüşmelerini falan kaydetmiş,kagıda dokmuş bana okuttu, ben onun gibi yatak modunu düşünmedim, insan eşinden beklemedigi için boyle bir durumla karsılasınca hemen tamamen aldattı diye düşünüyorr,boşluga düşmüş bir adam ona teselli veren kaşardan başka bir goruntu yok ortada..sonra adam ısrarlı bir şekilde kendini ispatladı tabi bu hemen olmadı .. sonra ikinci cocuk yaptılar düşünn .... erkekler ufak tefek sıkıntılara gelemiyor.. dışarıdan bir yakının ama karamsar olmayan bir yakınından yardım iste,seni güclendirsin..
benim eski sevgilim evlenmişti ben evlenmeden önce kavga etmişler hemen beni aradı falan, sana ihtiyacım var, sonra ben kadının tarafını destekledim,onun yaklaşımını yanlış buldgumu soyledim,defledim.. amaa ah canımm benim desem ne bicim karın varmış desem sonucta gecmisimizde var,sonucu düşünnnn... kadının adiliği erkegi de evliligi de boyle etkiliyor...
benim kız arkim o yüzden yok denecek kadar azdır, ben kadınları kk da sever oldum :)) gecen sene de cok sevdigim bir kız arkim bana oyle bir laf soyledi ki sms ile ,benim tansiyonum düştü aniden,eşim şaşırdı kaldı halime.. ben rahatsızım dedim sonra grsrz, aa sende ne curuksun iyi bak kendine fazla rahatsızlanma bakk gidersin oteki tarafa esinle de ben evlenirim diye yazmış,gülücük koymuşşş ... bana kal geldiii.. insan hakikaten saka bile yapsa yanlış anlar diye korkar yazmaz boyle bir şey... sonra tabi ben karşılık vermeden kestim ilişkiyi...... yani bu kadar adi kadın varken erkeklerden fazla melek olmalarını beklemek cok zor... Allahım boşluga düşürmesin...
aslmmm hg tatlım
saol sen nasılsın.
ney anlattım kuzu anlamadım:)
yadırgamamaları gerekirdi ama kayınvalideme laf hakkı doğmasın dedim çok pişmanım canım kuyrum sokumum acıyo ve belim karnım ağrıyo gaz sancısı gibi bişey gelip gelip gidio yorgunluktan heralde..karnımıda yeni doyurdum
sen hep dinlen artık kuşum kk başında dur sadece..![]()
Hee dun acıle gıttın ya ama gelınce anlatmıstın okumustum unutmusum ..Doktorunla konustun mu o ne dedı canım ..Çarsamba mı gıdıyorsun doktora..Bugun daha iyisin di mi?
yemek yapmaya calısıyorum ama ınanırmısın o bıle benı cok yoruyor.
abartıyomuyum dıyorum ama dayanamıyorum
sanırım canım epey bı tatlı..
dınlen sende pc basındayken sırtına yastık yok belınde bosluk olmasın hıc bırde laptop kullanıyorsun sanırım
pcyı yarı oturur pozısyonunda kullan..
hem yatıyorum hem yazıyorum arada cnm valla
anca bole oluyor
ondan gec yazıyorum arada...
evet cnm 18ıne kadar bekle bakalım acıl bırsey olursa ara dedı..
bı hafta daha sıkmam lazımmıs:)
ayakta durmadıgım surece sorun yok cnm..
cok yoruluyorum..
evet canım sırtıma koydum yastık dinleniyorum ..
var mı bişey bana anlatacağınız bişey?
okutmayın bana geçmişi şimdi![]()
valla balım dıkkatımı ceken bıse olmadı
nerde bnm dunur gormedım bugunnn
ıkızlerımın annesı gelmıss..
nasılsın oyelkenımm
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
temizlik yapıyodur kesin napsın?
benim dünürde aşağıda duruyo geldi sanırım![]()
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kesın bendekı de soru yanıtemizlik yapıyodur kesin napsın?
benim dünürde aşağıda duruyo geldi sanırım![]()
iyiyim canım sen nasılsın