mozp geçmiş olsun canım diştenmi uyumadı
bizde fitil işe yarıyor geceleri veriyorum yoksa inliyor kıvranıp duruyor rahat uyuyamıyor
bakıyorum eğer gündüz akşam filan sıkıntılıysa eğer yatmadan veriyorum her çocukta herşey işe yaramıyor arkadaşımın kızında fitil işe yaramıyormuş o carpol veriyor öyle rahatlıyormuş bizdede carpol işe yaramıyor fitil rahatlatıyor
nuruuuum
annem bisiklet aldı aynı senin dediğin gibi müzikli filan ama müzikleri iyi değil at kişniyor çirkin vakvaklayan ördek daha dün annemizin kollarında yaşarkenli müzikk
beynimizi şişiriyor sürekli onları çalıp duruyor sesinin kısılma imkanıda yok bizde ses çıkan yere bant yapıştırdık sesi kısılmıştı ama bantı sökmüş tüm gün at kişnetip duruyor
pekte kıymetli arkadaşın kızı geldi bndi diye çok kıskandı istemedi diğer oyuncaklarıyla oynatıyorda bisikletine bindirtmiyor
eşimin dayısının kızı geldiler onlarda iki tane güzel yaşına uygun oyuncak almış tekinde halkalar var geçirmeli ama onlarla farklı oynuyor halkaları bisikletine taktı halka takılan yeride yerde tüm gün çevirirp duruyor
bisikletinin selesine bezlerini ıslak mendilleri doldurmuş ittirip duruyo
bir tek en üstteki minik halka var onu elinden düşürmüyor devamlı elinde bikaç gün önce altını açar açmaz pipisine o halkayı taktı

zaten bu ara hep eli orda ne bulsa pipisine sürüyo veya takıyo
eşimin anne ve babası para verdiler babamda para verdi