- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #81.381
valla kimse yazmıyo iki çızık atmiyo bari ben yazayım![]()
bu akşam kayınvalideye gittik ızgara vardı ama daha önce yemediği için güvenemedim uykudan uyanınca yemek yedirdim
orda 10 yaşında efe vardı akraba
bizimki delirdi çocuğa dakika rahat vermedi nasıl gülüyo ona
çocuk yemek yiyemedi tüm akşam ona güldü durdu
o kadar yemeye rağmen ordada birsürü ızgara yedi zaten et olsun memeoşa başka bişey istemez![]()
ızgara yılan balığı yedi birsürü
kuvvetli diye vermedim gelip gelip istiyorda sofrada sonuçta engel olamıyosun istiyor
üzerinede mutfakta kirazlaro gördü ıh ıhh diye diye onlarıda istedi yedi![]()
efe kornet çikolata aldı zaten onları yicem diye az yemek yedi
bizimkinede verdiler ama yemedi istemedi tadına bakıp attı
bolcana et ve kiraz yiyip mamasını içerek günü kapattı dobiş![]()
canım allah kolaylık versin bu sıcaklarda hiç kolay değil
çok az kalmış doğumuna dokuz ay nasılda çabucak geçti
ben akşam saat,nde çıkarıyorum gündüz sıcakta güneşte çıkartmıyorum sadece balkon açık oluyo kendi giriyo çıkıyo oyalanıyo biyerde dışarı çıkmış gibi mutlu oluyo
park sevmedi bizimki salıncak kaydırak sevmedi kalabalıktan hoşlanmıyo apartman bahçesinde çocuklarla koşuyo oynuyo kendi kendinede dışarda oynuyo koşturup duruyo zaten
katı gıdalara erken geçtim ben ilk köfte vermiştim minik minik verdim çok şaşırmıştı yemedi istemedi tabiki çıkarttı ağzından
kusacak gibi oldu
sonra eline susamlı çubuk kraker verdim onu yiye yiye katılarada alıştı başta zor oldu ama
Gunaydin herkese valla gecti hugocum bende sabah serin diye cikariyodum ama zor artik kafam kalkmiyor, bizde balkonda yok giris kat, cikolata biskuvi vs onlari yiyor ekmek istiyor veriyoruz once ufak derken saniye icinde hepsini tikiyor agzina balon gibi oluyor, pogcayi seviyor tostu seviyor 3-4 lokma yiyor sonra eli ile cikarip atiyor yere yani yiyor aslinda ama isine gelmiyor, simdide coraplarini cikarmis yuvarlaniyor yerde, parkta bi salincagi seviyor onun disinda isi yok bizimki insanlari sever sokulur bakan biri yoksa karsisina gider guler bakar zorla ilgi ceker baktirir cocuklarlada arasi iyi sever dokunur o kadar sonra kendi halinde dolanir oynar oyuncaklarini vs paylasir sorun cikarmaz, dis olayiniz nasil hugocum?