ben ikinci hamilelikte de tetanoz aşısı vurdurdum. çünkü benden ziyade bebeği tetanozdan koruması içinmiş. bence vurdur. çünkü senin bağışıklığın var ama bebeğin bağışıklığı yok. bir zararın olmaz. çalıştığım için ben eczanede yaptırdım aşıyı. haftaiçi sağlık ocağına gidip aşı vurdurmak için izin iste, milletin afrasını tafrasını çek, işime gelmedi:)
bende sizden duyunca aradım bugün sağlık ocağını gittim vurdurdum geldim..haraket ettirince kolum ağrıyor biraz ama solağım ben gittimde sol kola vurdurdum,sağa vurdurmak aklıma gelmedi oan telaştan.umutla gitmiştim odayı dağıtmakla meşguldu o,ona dur oğlum,gel oğlum demekten kendimi unuttum.
Ay dur daha atlatmadim bi tek amelyat dikis vs olayini evet atlattim su 3 ay sorunlari bi bitse esas o zaman atlatmis olucam
Benimkide oyle biseyi yapamadimi hic sabri yok hemen kizar aglar bagirir elinde ne varsa firlatir atar, kac ayliksin derlerya boyle sabirsizliga cok dogru 7 aylikya ona bagriyorum ben cok sinirli ikinci nasil olucak bakalim hugocum senin memoyla benim kizin huylari bebekliginden beri ayniydi halada ayni huylari birebir
Ay cok guldum havinde karsima gecmis beni taklit ediyor isirma ara ara bizdede var ama ben o an kiziyorum aliskanlik olmasin diye itiyorum birakiyor simdilik
Ben ilkinde mecburi yarim kaldi dogum yapmistim bi daha gidip yaptirmamistim tek dozda kaldi bu hamileligimde yaptirdim sonuncuda eylulde olucam hemsire yapalim 3 cuye korur dedi bende yaptiricam digerinde yaptirmicam belli sene koruma ozelligi var asilarin cunku
senin yarım kaldığı için iyi olmuş yaptırdığın canım ya..
benim eşim sorumsuz 40 yaşına girdi hala gezeyim tozayım aman bir iş bulmasın beni derdinde
rahatına düşkün
memoşun tüm yükü bende
bi tane daha olursa tek başıma ikisine birden yetemem
eşime kalsa ister tabiki nasıl olsa bakan benim ama ben istemiyorum ancak toparladım sayılır tekrar eski günlere dönmek istemiyorum evet bende üzülüyorum tek çocuk ama diğer türlü daha zor
eşimin 1 gün izni var o günde motorla gezme sevdasında oluyo balığa gidiyo diğer günler sabah beş buçuktan akşam 8 e kadar işte çalışıyo
az erken gelse motorla gezeyim der
anlayacağın o böyle ayrıca hep fit olmamı ister halden anlamaz doğumdan sonrada demediği kalmadı
onca çocukla uğraş koliğiyle uğraş birde üzerine hamile kaldın kilo aldın doğum yaptın kilo diye laf işit kötü davransın eşin
bu kadar kaldıramıyorum bana göre değil
zaten eğer bir çocuk daha olursa biz kesin ayrılırız
memoşun babasız büyümesini istemiyorum ben yaşamadım ama yaşayan gördüm anne babası ayrı olup annesine sarılan çocuk görüpte ağlayan çocuk gördüm o yetti bana
uzun siredir memoş sağlıklı ailede büyüsün diye elimden gelen herşeyi yapıyorum eşimle aramı düzültmek için herşeyi yapıyorum estetik bile yaptıracağım zor oluyo artık bende yaşlanıyorum bazen kafa kalmıyo
sakinlik huzur arıyorum
yoruldum...
kendince çok ama çook haklısın hugo.zaten ben kendi fikrimi söylemiştim,tabiki kararına etki etmek istemem.ben tam olarak neler yaşadığını bilmiyordum.senin yerinde olsam bende düşünmezdim heralde.
aslına bakarsan benim eşimde biraz sorumsuz diyebiliirim.hep işini bahane eder,yorgun olur,bi hafta sonu olur zaten (onun deyişiyle)ondada dinlenmek ister,geç kalkmak ister.ama anası babası gelince onlarla hafta içi hafta sonu farketmez sabahlara kadar oturur,benide oturtturmaya çalışır ..
haftasonu cumartesi dışarıdaydık,eşim iftarını falan açtı dışarıda yedik,biraz erken gittik umuutu gezdirdik falan..
yoruldu ya,pazar günü umut kendini yırtarcasına ağlamasına bile 'alıp ben biraz dışarıya çıkarayım şu çocuğu 'demedi!
ben bu halimle alıp çıkarsam sesini çıkarmaz yani'dur sen,bütüngün gezdiriyorsun,ben çıkarayım demez!
ama ben lafımı söylerim esirgemem.
baba gibi al çocuğu gezdir biraz ,benmi çıkarayım yani ,evdesin dedim.
dün bütüngün gezmiş bugünde evde dursunmuş çocuk.dediği laf bu!
ne diyim ben bu adama şimdi1
sen ikinci olunca görürsün dedim!!
rahatına çok düşkündür benimkide..