2012 Şubat Annelerinin Bebeklerinin Ultrason Görüntüleri

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.678
748
50
:nazar:2012 subat anneleri ve bebeklerinin ultrasal görüntüleri:nazar:
hayde kizlar gunlugumuz hazir
Albumde diyebiliriz
sira sizde
her ultrasal resmini buraya kaydedelim
insAllah
$ilk ultrasal resmimiz.webp
6+2
de kalb atisimiz duyuldu
:nazar:cok sukur:nazar:

Son düzenleme:
Çok güzel bir topic olmuş canım, hayırlı uğurlu gelsin inşallah, bebişine de maşallah :nazar:

3-4. haftalar arası kesemiz :nazar:

$Untitled-1%20copy.webp

Bu da 7+5 :nazar:Yan gelmiş yatıyor :9:

$DSCN1258.webp

Maşaallah ne kadar büyümüş benimki küçük kaldı:26::26::26:5,4 mm cik:52:

ertesi gun baska doktora gittim o da 13.8 mm dedi 1 gunde 2 mm buyumus benimki :9: :9:
Suan ne kadar oldu bilmiyorum p.tesi esimi kandırabilirsem doktora gitmeyi dusunuyorum hem bulantılarım icin hap istiycem hem iliski durumunu sorucam hem de bebisimi gorucem :49:

ertesi gun baska doktora gittim o da 13.8 mm dedi 1 gunde 2 mm buyumus benimki :9: :9:
Suan ne kadar oldu bilmiyorum p.tesi esimi kandırabilirsem doktora gitmeyi dusunuyorum hem bulantılarım icin hap istiycem hem iliski durumunu sorucam hem de bebisimi gorucem :49:

13.8 mm kese olmasınn.. 13 cm 8 mm oluooo cünküü yazdıgın cnmm o kadar büyük olamazz heraldee.. allahh allahh :44::44::44: benimki daha yen, 2 cm olduu.. kesesii de 14 cm falann

yok yaa pardonnnn 1.38 cm oluooo.. salaklastım artık yaaa.. o zaman benimkii sisskoo.. iştee anası gibi tombul olcakkk:90::90::90::90::90::90::90: bende direk o degerde cıkıo yaa ondan sapıttımm

Son düzenleme:
ne güzel bir topik olmuş bu:)
allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
bizde böle resimleri koyabilcekmiyiz acaba diye düşündüm birden :( hakkımızda herşeyin hayırlısı...

dua etmekten vazgecse kafayı yer insan :27:
olacak inşallah olacak tabikide. önze sizin bebişlerinizi görmek varmış, sizin mutluluğunuza ortak olmak varmış nasipde :34:
ne pozitifim bugün ya, burası bana iyi geldi :62:

Back
X