2012 temmuz anneleri bebeklerinize hangi bezi kullanıyorsunuz?

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
47
688
temmuz annleri bebeklerinize hangi bezi kullanıyorsunuz?

HUGGİES organik bebek bezi kullanan varmı?

ben kullanıyorum ve de çok memnunum. şimdiye kadar 1 defa sızdırdı oda benim oğluşumun totosu biraz küçük bezi gevşek bağlamışım ondan :) bu arada bebeğim daha 11 günlük.ama pişik kremi sürekli kullanıyorum ve sık sık altını değiştiriyorum

ben de prima pampers ile başladım, şuan canbebe kullanıyorum.. memnunum..

diğer markalrı denedikten sonra huggies organik pamukludan memnun kaldım.

Primayla basladik ardindan molfix sonrada huggies kullandik ve huggies son kararimiz oldu memnunum

molfix yenidoğanla başladık bu göbek oyuntulu olandan ama ben pek memnun kalmadım ıslak mendil unibaby pişik kremi sebamed bez molfix bu üçünden biri beebğime pişik yaptı ama hangisi? bez gibi geliyo çünkü kaç kez sızdırdı .. eşim çok almış 3 paket bu bitsin bende huggies almayı düşünüyorumm

temmuz annleri bebeklerinize hangi bezi kullanıyorsunuz?

HUGGİES organik bebek bezi kullanan varmı?

Ben huggies kullaniyorum canim cok ta memnunum. Once molfix ve prima normal ve premirum care kullandim hicbirini begenmedim. En guzeli huggies....

Huggies kullanmaya başladık son günlerde ama memnun kalmadım. Prima daha emici kesinlikle. Yalnız prima da bir kaç kez beline kadar çıktı kaka. Huggies bitsin bi de can bebe ve molfix deneyip en doğrusunu seçicem.

evy baby bende kullandım kokusuda hoşuma gitmişti kremli oluşu filan.

ama yeterince emici diğildi.birde esnek bel lastiği ve yan bantları olmadığından rahat olmadı.

huggiesin bel bandı ve yan bantların esnekliği çok rahat ....

ben oğluma doğduğundan beri molfix yenidoğan kullanıyorum çok memnunum.oğlum 1.5 aylık oldu hala devam ediyoruz..fiyatıda uygun ıslak mendilide var bebeklere özel.şimdilik iyi bakalm artık.

huggies kullandım ama pek memnun kalmadım sert geldi bana..en iyisi yine prima ona geri dönücem fazla bez değiştirmeyin kızlar oda pişik yapıyo

biz prima pampers'le başladım. bi paket kullandım
sonra canbebeye geçtik. gayet memnumum canbebeden.
eşim markette 3 numarasını bulamamış. sordu başka alayım hangisi diye.
ben de yengem kullandığı için molfix al dedim.
74lü bi paket almış. ama bitmesini bekler miyim bilmiyorum, direkt çöpe atasım var. :95:

kızım 1,2 günde bi kaka yapıyor. dolayısıyla bi yapınca epey yapıyor. canbebe kullanırken
altını açıyordum, tabi bezin emme kapasitesinin üzerinde yaptığı için göl olmuş oluyordu. yandan kesinlikle sızdırmıyordu. haklı olarak sırtından yukarı çıktığı da oluyordu. ama molfix'te bu söylediğim kakanın üçte birini yapmasına rağmen
ve her altını bağladğımda yan bariyerleri mutlaka elimle düzeltip dışarı almama rağmen sızma oluyor.
e bende de şartel atıyo:84::88:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…