bende Prima pampers 'ın yeni doğanıyla başladım 1 numaraydı şimdi baby dry 2 numarayı kullanıyorum çokta memnun kaldım 70 günlüğüz ama 10 gün sonra 3 numaraya terfi ederiz inşallah
uni baby kullanıyorum, deneme amaçlı bi paket tane prima aldım.
paketi açtım, plastik-naylon gibi kokuyor mendiller.:100:
kullanmadım
bunu yaşayan var mı?
kullanmadım
bunu yaşayan var mı?
bende beğenmedim mendilini kullanmadım uni baby güzel ama oda hemen bitiyor masraflı bende pamuklu su ile temizliyorum zaten dr larda hep onu öneriyor..
kullanmadım
bunu yaşayan var mı?
kızlar, iki gündür huggies (cilde dost) kullanıyorum kızıma.
kukusuyla makatı arasındaki bölüm kahverengileşti..
pişik oldu desem; kızarıklık değil,
teni çürüyormuş gibi bi kahverengi koyulaşma var.
anlamadım, nette araştırdım bi şey bulamadım.
bi fikri olan var mı?:44:
kullanmadım
bunu yaşayan var mı?
molfix yenidoğanla başladık bu göbek oyuntulu olandan ama ben pek memnun kalmadım ıslak mendil unibaby pişik kremi sebamed bez molfix bu üçünden biri beebğime pişik yaptı ama hangisi? bez gibi geliyo çünkü kaç kez sızdırdı .. eşim çok almış 3 paket bu bitsin bende huggies almayı düşünüyorumm
Hesaplı oldugu icn ben en basta Jenny & Willy ile basladm sonra esim molfix alms snra ben prima normal aldm ama primayı hic begenmedm suan molfixe geri dondum ama yorumlara bakılırsa molfixtende wazgecicem bence en iyisi Jenny & Willy arkadasm 12 saat dgstrmedi kızının altını nokta kadar bile pisik olmadı we sızdrmadı tawsiye ederm fiyatıda 14.90
bende doğumdan itibaren prima premium care kullanıyorum
bir kere normal prima kullandım
hediye gelmişti
o çok kötüydğ sürekli kaka kaçırıyordu
arada b kaç gün kaka yapamıyor sonra yaptığında kaka sırtına kadar çıkıyor ama
sanırım gazlı olmasından kaynaklanıyr
hiç pişik problemimiz olmadı..krem olarak da bepanthen merhem kullanıyorum sürekli
bezin ıslak mendilini kullanıyorum hassas ciltlr
gerçekten çok kötü kokuyor ama
bu arada pişik kremi ne kullanıyorsunuz?
ben pişik önleyicilerden hiç memnun kalmadım
Bence huggies değil pişik yapan. Pişiği yapan ıslak mendiller ve kaka yaptığı anda değiştirmemeniz. Kaka durdukça pişik yapıyor. ıslak mendillerin en iyisi en az kimyasal içereni uni baby gibi görünüyor. Sadece sorbitol içeriyor. gel gör ki geçen gün bir ilacın içinde sorbitol içerdiğinden deride tahriş yapabilir yazıyordu. yani bu ıslak mendili kullandığımızda pişik yapıyor ve biz pişik kremi kullanıyoruz. İki satış yapıyorlar bebeklerimize acımadan. Biz bebeğimizde önce unibaby kullandık baktık pişik yapıyor şimdi sadece pamuk ve su ile temizliyoruz. zaten 1 yaşıa ulaştığndan beride direk banyoda altını yıkıyoruz. Hiç bir pişik kremmi kullanmıyoruz. Gerek kalmıyor. sadece kakasını hemen anında değiştirmez yarım saat falan bekletirsek o zaman pişik yapıyor.
Huggies mükemmel ama onlarda annelerin duyarsızlığından dolayı ticari düşünüp huggies organik pamuklu 3-4-5-6 'yı kaldırmışlar. Sadece 1 ve 2 var. Diğerleri kız ve erkek diye ayrılıyor ama artık organik pamuklu değil.
Diğer tüm bebek bezleri ise naylon. yani bebenizin en öenemli yeri poposuna ve karnına naylon koyuyorsunuz.