- 3 Kasım 2011
- 239
- 12
- 118
- 41
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #2.081
selm akadaşla..
ben de keseyi gördümm dün..:)
ama spiralim çok yakındı keseye..doktor vajinal ultrason ile çekti aldı spirali,kurtulmuş oldumm:)
6 haftalık göünüyor benm minişim de..ama ben sat ı bilmiyorum. son 2 ay not etmemişim tarhleri ama hesaplamalarımla 12 ekim çıkıyor..neyse bakalımm...saat 8 de tahliller için gidicem hastaneye..sevgiler
Arkdaşlar ben 7+3 deyim,doktorum bana folik asit önermedi,bebek düşündüğünüzde folik asit öneriyoruz ama hamilelik başlamışsa folik asit bi işe yaramaz dedi.Ama genelde çoğunuz kullanıyosunuz sanırım.Bana sadece ELEVİT verdi,Aslında doktoruma güveniyorum ama yine kullansam mı diye kararsız kaldım.Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Bnde 7 haftalik hamileyim. Gebelik oncesi 1 kutu kullanmistim folikasit. Gebelik gerceklesincede verdi. Ama banada senin dr. Un gibi soylemisti gebelik gerceklestikten snra folikasitin pek bi faydasi olmaz diye
bu alttaki tabloyu nerden yapıyosunuz bende yapmak isdiyorum ama bilmiyorum
kesinlikle gereksiz ki ben senden daha fazlayım canım benim..evet barsak olayım fena nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum bir sürü şey deniyorum ama yok tık yok ...
aslında dokdorum folık plus yazmışdı ama eczane kalmamış piyasa olmadığını soledıler bende dokdora başka bir ilaç yazdırdım oda folboil i yazdı eczanede hatta kutunun üstüne bile yazmışlar günde üç kez diye bu işde bi karışıklık var ama bakalım bu akşam dokdoruma sorucam.bu durumda ben fazla içmiş oluyorum inşallah bi sakıncası yokdur.
dün akşam halledebildin mi cnm işlerini
folbiol li bende kullanıyorum doktorum ilk üç ay bitene kadar kullanmam gerektiğini söyledi ama ben günde 3 defa alıyorum sabah,öğle,akşam anlaşılan herkezin kullanım şekli farklı benimki 5 mg düşük sanırım mg mı acaba ondanmı günde üç kere alıyorum
bilgiligili canım cok saol denedim bakalım oldumu inşallah olmuşdur
bu herseye aglama ve alingan olma konusu bende de var.. Allah etrafimizdaki yakinlarimiza sabir versin:)
hayır
Eve giderken bir minibüs sıkıştırdı beni sonrada sağlayıp geçti baya tırstım kastım kendimi ağrım vardı zaten iyice çoğaldı yattım uyudum :)
sen nerede yaşıyorsun pembe kelebek
sanırım olmamış cizelgeyi yaptım ama buraya yukleyemedım her halde tekrar deniyim
arkadaşlar merhabalar,
bende 8+1 günlük hamileyim.4,5 haftalıktan 7 haftalığa kadar çok kötü geçti, lekelenmelerim oldu ama 1 haftadır yoklar şükürler olsun.Bebeğimin kalp atışlarını gördümdüm tam 3 kez. Harika bir duygu...:)))
Canım o kadar olmaz heralde yaa vardır onda bi yanlışlık hem illa belirtin olacak diye bişey yokki benim bi arkadaşım bebeğini 3,5 aylıkken farketti o sırada regli de oluyordu hiçbir belirtisi de olmadı rutin kadın doğum kontrolüne gittiğinde aaa bide baktılarki bebek var hemde cinsiyetini bile öğrendi
Maşallah canımdarısı bizim başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?