2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benım dun kontrolum vardı nst de pek sancı cıkmadı ama 1 cm acıklık varmış kıım asagı ınmıs ama kafası doğum kanalına yerleşmemıs doktorum da ıkı hafta osnra ızne cıkacak o gıtmeden doğum yapmak ıstıyorum , urma yıyorum ve yuruyuslere basladım eskıden karnımdakı baskıdan yuruyemıyordum başka neler tavsıye edersınız hızlandırmak ıcın

Bende de nst de çok yüksek sancı çıkıyor ama hiç açılma yok canım.Ben de dün hurma aldım ve 2 gündür yürüyüş yapıyorum dinlene dinlene nerdeyse 2 saat falan yürüdüm.Yarın kontrolümüz var bakalım neler diyecek doktorumuz.Acaba günde ne kadar hurma yemek gerek.Bana kalsa günde 1 kilo yerim de...

ben ancak yarım saat yurudum bugun bır saate cıkarmayı planlıyorum , hurmayıda 6*7 tane zorla yıyorum cunku tatlı tatlı mıdeme ıyı gelmıyo ama mecbur yıyorum bırde doktorum bana bol su ıc dedı kı suyu da zor ıcıyorum

senin de benim gibi olduğunu tahmin etmiştim canım D neyse ki alnının akıyla atlatmışsın gününü tatlına kadar yapmışsın, bravo valla:)) yaparız tabi yapmasına ama deiğin gibi bir sürü neden var birde hızlı yapınca insanın ayakları ve beli ağrıo olsun hayatım sen sana yakışanı yapmışsın herşey tamamdır o zaman

slmmm kızlaarr pazar pazar ana kucağı bakıodum e-bebkte.. baktım sadece ana kucağı alsak daha pahalıya gelio ama kampanyalı ürünler var hem arabası hemde ana kucağı olanlardan onların fiyatı daha uygun geldi bana. acaba alan arkadaşlar var mı yawww?? tavsiye edebileceğiniz bir marka falan hı???

canım ben kanz ın travel sıstemını aldım. fıyatı da cok uygundu.300 civarı gıbıydı. gercekten cok kullanışlı. dusunebılırsın.
bak bu:

selam kızlar.ben hala doğurmadım,tık yok
ay ben deeeeeeeeeeeeee!!!:95:

bende bugun aynaya bakarken farkettimki kalçalarım kırmızı kırmıızı catlamıslar
benim de göbekte hiiiç bişey yok.. cillop gibi. gel gör basen bölgesinde,
özellikle yan taraflarda Türkiye Karayolları Haritası gibi :95:

ben de atak yaptım kilo konusunda.. ama ödemlerim had safhada..
bana kalırsa senin kiloların bi kısmı şişlerden kaynaklanıyor..

canım ben anadolu yakasında küçükyalı'da oturuyorum.
ben deeee

ben aydınevler deyım...

Ay canim sikiliyor yapacak bisey yok. İcim daraliyor. Aksiligim ustumde 2 gundur. Bu ne huysuZluk anlamadim kiiii

evt şekerim üstümden kamyon geçmişe dönsemde şükür atlattım sayılır eşim aldı misafirleri gezdirmeye götürdü 1 -2 saat dönmezler çok yorulmuştum iyi oldu dinlerim azcık bareDD

çok sevgili;
dışarı çıkmaya hali olmayan,pazar pazar evde puflaya puflaya oturan
göbüşlü bebişli anneler
hepiciğiniz niye sadece seyrediyorsunuz?
muhabbet edelim yav çaylar benden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…