- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #31.721
lansinohun manuel pompasını almaya gıttı kocam ömür memiş almıyoooo :sabaha kadar direndım ama dikişlerım atmaya basladı
Hayırlı Sabahlar ve hayırlı cumalar hanımlar..Daha doğuramayanlar Kervanı olarak nasılsınız bakalım..? bu yalancı sancılar benim psikolojimi bozdu artık..
lansinohun manuel pompasını almaya gıttı kocam ömür memiş almıyoooo :sabaha kadar direndım ama dikişlerım atmaya basladı
slm arkadaşlar bugün ( perşembe) kontrolüm vardı 38+1 iz oğlumun kilosu 3466 boyu da 47.5 geldi dr sezeryana zorluyo beni haftaya perşembe cuma için gün verebilirim dedi ama ben beklerim diyosun o senin kararın diyo benim bebeğim tüp bebekle oldu riske atma diyo falan karar verip yarın telefon açıcam çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum 39+2 de sezeryan olcam bu gidişle fikrinize ve cesaretlendirmenize ihtiyacım var
bugün 6.30 dan beri 4. yemeğim
7 de 1yumurta kahvaltilik
9da. menemen kahvaltilik lar çay felan
11 de sucuk kahvaltılık meyva suyu
2.30 yufka kızarma firinda patatesli tavuk
daha aradaki meyve ve abur cubur saymiyorum
4 tane de hurmaaa
duymuyorum:26:
selam kızlar geçmişi çok okuyamadım ama alyanın bebeği sarılık olmuş geçmiş olsun canım üzülme allah beterınden sakınsın sarılık tedavı edılebılır bısey sonucta.daha kötusunu yaşayanlar da var.şükret annesi.tez zamanda kavuş bebeğine
bugun tam bır hafta oldu doğuralı.emzırmeyı becerebıldık sonunda.tam anlamıyla sutumun geldıgı soylenemez ama minnoşum mememı alıp emıyor hıc olmazsa.benım agrılarım da bıraz olsun hafıfledı.gercı hala bırının yardımı olmadan yataktan falan kalkamıyorum ama eskıye nazaran ıyıyım.her acıya ragmen bu tarıfsız bır duygu.hala inanamıyorum.anne oldum inanamıyorum.emzırdıkten sonra memem agzında kucagımde uyumayı cok sevıyor.ben de onu ızlıyorum.uykusunda gulumsuyor,bazen dudakalrını buzuyor aglıcak gıbı.bana bır sey olmasın dıye dua edıyorum.yoksa yavruma kım bakar.dunden berı gunluk tutmaya basladım.kızımla ılgılı o gun neler oldu neler hıssettım yazıyorum.cok duygusallaştım durup dururken gözlerim doluyor.dun sağlık ocagına gıttık.kucagımdayken topugundan kan aldı hemsıre.iğneyi bana batırdı sankı hemsıre öyle acısını hıssettım resmen.bi tarafımda annem,bi tarafımda kızım.ben de anne oldum.anneme bakınca ağlayasım gelıyor.yanı dostlar yakında nırvanaya ulasıcam:))duygu patlaması ıcındeyım.
bugün 6.30 dan beri 4. yemeğim
7 de 1yumurta kahvaltilik
9da. menemen kahvaltilik lar çay felan
11 de sucuk kahvaltılık meyva suyu
2.30 yufka kızarma firinda patatesli tavuk
daha aradaki meyve ve abur cubur saymiyorum
4 tane de hurmaaa
duymuyorum:26:
Slm arkadaşlar bizde şimdi doktordan geldik bebeğim 3.050 gr olmuş alttan muyahane etti doktorum açılma falan yok henüz bebeğin kafasıda doğum kanlına girmemiş henüz şimdilik beklemedeyiz temmuz sonuna kadar beklicez olmazsa suni sancı verilecek inş gerek kalmaz kendi sancılarımla doğururum herşeyin hayırlısı artık topikte hepten sessiz kaldı nerdeyse topiğin yarısı doğum yaptı
50 ydim 74 ooldummmm çocuk dün 3,100 dü delircem şiştim heryanım çatlak off
doymamak çok kötü
maşallh :) bnmde tam aksine sıcaklardan bişey yiyesim yok. bol bol meyve yiyorum salatalık domates yiyorum içim yanıyor sürekli su içiyorum yeme şeklim değişti. ama çatlaklardan bnmde başım dertte yer yerim çatladı son ay o kdr krem sürdüm ettim yok faydası saldım bende artık oldu olanlar napiim.
Selam kizlarrrr, bugun kontrolum vardi. Nst de ufak sancilar cikti ama ben pek hissetmiyorum. Tontonum 3528 gr olmusdoktora dedim normal dogum icin kilolu olmazmi acaba die 4 un ustune normal onermiyorlarmis. Bende bilemedim yani 3500 un ustu bile zorlar gibime geliyor. Normalde bugun cati muayeneside olacaktim ama doktor bisey demedi bende korkumdan hatirlatmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?