- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #32.741
Bizde de öyle ama en son durulamayı sade su ile yap yoksa çocuk iyice pişer tuzlu kalırsa.
benim de ilk hafta 2 saat uyandırmaya çalışmakla geçiyordu doktor 3 saatte bir emzir demişti. kafayı yiyecektim. şimdi uğraşmıyorum, başka doktora gittim. "bırak uyusun" dedi. "acıkınca uyanır". ben de rahatladım. ama göğsümü sürekli ağzında tutuyor emzik gibi. sütüm az aslında. ağzında meme uyuyor,uyanıyor bir sürü vaktimi alıyor yoruluyorum herkes böyle mi?
merhaba hanımlar!Biz bugün 26 günlük olduk ama benim göğüslerim emzirdikten sonra çok ağrıyo.Bazen süt indiğinde çok ağrıyo ama annem süt indiği için ağrıması normal diyo ama emzirdikten sonraki ağrısına biişi bulamadık.Sizde de yaşayan var mı ? özellikle dün gece emzirdim sol göğsüm öyle ağrıdı ki sağımdan soluma dönerken canım çok yandı.Offf şu göğüslerimden çekiyorum doğumdan beridir ya.ne yarası iyileşti ne ağrısı geçti.hayır mübarek günler de dua ediyorum bir an önce iyileşse diye...
bugün 9 günlük oldu bebeğim. kızlar gögüsü yara olan varmı benim tek gögsümün ucu yara oldu emzirirken sıkıntı yaşıyorum çok agrıyolar damarlarım çekiliyor sanki arada da zonkluyor ben yara gögsümü dişimi sıkı sıka veriyorum acaba vermesem sağsam geçermi ne yapcamı bilemiyorum dişlerimi sıkmaktan damaklarım agrıyor ve dünde ateşim 39.4 oldu 3 kere indi yükseldi bi türlü iyileşemedim ne yapcam ben bilmiyorum dikişlerimde sızlıyor
Cnm ben yara oldugunda gogus ucu takip emzirmistim dunyalar benim oldu gibi gelmisti goguslerini sag bebek bosaltmayinca sut kalirsa ates yapiyormus ve sagmazsan sutunde azalir istersen bi sure o gogusten emzirme biraz iyilessin ama sizlamalar en az 1 ay devam ediyor yara gecsede ucun nasirlasmasi lazim acimamasi icin
bugün 9 günlük oldu bebeğim. kızlar gögüsü yara olan varmı benim tek gögsümün ucu yara oldu emzirirken sıkıntı yaşıyorum çok agrıyolar damarlarım çekiliyor sanki arada da zonkluyor ben yara gögsümü dişimi sıkı sıka veriyorum acaba vermesem sağsam geçermi ne yapcamı bilemiyorum dişlerimi sıkmaktan damaklarım agrıyor ve dünde ateşim 39.4 oldu 3 kere indi yükseldi bi türlü iyileşemedim ne yapcam ben bilmiyorum dikişlerimde sızlıyor
Arkadaşlar göğüs pompası kullanan varmı? Kullandığınız ve önerebileceğiniz bir marka varmı? Manuellerimi yoksa elektriklilerimi tavsiye edersiniz? Acil cevaplarınız bekliyorum...
Arkadaşlar göğüs pompası kullanan varmı? Kullandığınız ve önerebileceğiniz bir marka varmı? Manuellerimi yoksa elektriklilerimi tavsiye edersiniz? Acil cevaplarınız bekliyorum...
Geçmiş olsuun canım bende göğüslerimden çok çektim biz 1 aylık olduk benim ikiside yaraydı kesinlikle yara göğsünü emzirme onu sağ ver hem gözenekleride açar pompa... dişini sıkarak emzirirsen olan sütde geri kaçar ama sağlam olan göğsünü mutlaka bebeğin emsin diğerinide düzelene kadar pompa yapmanı tavsiye ederim en kısa zamanda Allah şifanı versin inşallah
benim ikiside felaket durumda yarıldı beşe ona.Sağdım ilk başta bu sefer biberona alıştı mecbur emzirmeye çalışıyorum
ama eşim o halimi görünce dayanamayıp odadan çıkıyor çok fena bir acı ağlaya zırlaya emziriyorum oğluma çaktırmadan memeyi çekmeden.Kullanmadığım kalmadı geçmiyor, allah yardım etsin herkese...
kızlar temmuzun son annesi kim oldu?
hala bekleyen varmı?
kaç kişi sezeryan?
kaçı normal.?
kız mı çoğunlukta erkekmi?
nasılsınız?
iyisiniz inş:)?
valla bizi soracak olursanız büyüklerin ellerinden,minişlerin gözlerinden öpüyoruz:)))
hahahah bu kadar ara verince bi mektuplaşma gereği duydum
Ben sezeryan oldum 7 temmuzda.
Oğlum oldu
İyiyiz çok şükür.Benim göğüslerimde ağrı var.Oğlumda da gaz sancısı.İnş. ikisi de en kısa zamanda geçer.
Sen nasılsın canım bebiş nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?