- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #4.381
ayyy hele maydonozu ilk 2 ay deli gibi limon sıkıp sıkıp yiyordum arsi
adaçayınıda çok sık olmasada arada içiyorum bazen ıhlamurda içiyorum
hep diyordum hamile kalmadan en az 6 ay önce sigarayı bırakıcağım diye olmadıYeni evliyim hemen hamile kalacağımı düşünmemiştim.Çok şükür rabbime ki meleğimizi bize verdi .Çok içmiyorum demek mazeret değil ben her nefes çektiğimde vicdan azabı çekiyorum
merhaba herkese arkadaşlar..herkes iyidir inşaallah..
Benim gibi mide yanmaları şimdiden başlayan var mı acaba, ilk hamileliğimde yalnızca son aylarda yaşamıştım..
Sigara içen arkadaşlar umarım bırakabilirsiniz; hem kendi sağlığınız için, özellikle de miniklerin sağlığı için...
ayyy hele maydonozu ilk 2 ay deli gibi limon sıkıp sıkıp yiyordum arsi
Adaçayınıda çok sık olmasada arada içiyorum bazen ıhlamurda içiyorum
2 akşamdır bendede var daha 8 haftalık ama valla korktum 9 ay nasıl biter dün doktordaydım gaviskon renni içebilirsin dedi artarsa bakıcam
slm kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. bayabir kaynatmışsınız. gelellikle de sigara üzerine.
bence içen annelere ya da hamilelere içme demek bile yanlış geliyor bana ama yine de duramıyoruz konuşuyoruz. herkes neyin ne olduğunu biliyor.
bizim bebişimle ctesi randevumuz var. doktora sormak istediklerimi küçük bir not defterine yazıyorum :) dün folic plus'ım bitti. bu gün folbiol aldık doktorun yazdığı buydu. sanırım bu daha az mide bulantısı yapıyor.
akşama da ne yemek yapsam hala karar veremedim
slm kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. bayabir kaynatmışsınız. gelellikle de sigara üzerine.
bence içen annelere ya da hamilelere içme demek bile yanlış geliyor bana ama yine de duramıyoruz konuşuyoruz. herkes neyin ne olduğunu biliyor.
bizim bebişimle ctesi randevumuz var. doktora sormak istediklerimi küçük bir not defterine yazıyorum :) dün folic plus'ım bitti. bu gün folbiol aldık doktorun yazdığı buydu. sanırım bu daha az mide bulantısı yapıyor.
akşama da ne yemek yapsam hala karar veremedim
ne yemek yapıcagını buldugunda yazbende karar veremedım (
Aynısını bende yaptım 20 maddelik hem de:) Ama doktor bana önce sen dur ben konuşayım sonra sen sor dedi:)
Sağolsun yazmadıklarımı, unuttuklarımı bile anlattı. Şükürler olsun çok çok iyi bir doktorum var.
İzmir'de yaşayan bütün hamile bayanlara, hamile kalmak isteyenlere, tüpbebek düşünenlere tavsiye edebilirim ihtiyaç anında...
Bence ISPANAK yap. Hiç sevmem ama hayatımda ilk kez yaptım ve afiyetle yoğurtla yedim:) Yarasın bebişkoya:)
aranıza yeni katıldım selamlar herkeze
slm kızlarrrr,
bi haftadır taşınma telafım vardı iş yerinde o yüzden ancak yazabilme fırsatı buluyorum, ara ara yazılanları cepten okudum ama topik almış başını gidiyo, hepsini okuyamadım :) inşallah keyifler yerindedir.
Biz bugün doktordaydık, sonunda pıt pıtlarımızı duyduk, allahım herkese nasip etsin inşallah :) hatta keseye göre 7+2 olmamız gerekirken bugün 7+5 olarak ölçtü doktor.
yanlız aklıma takılan bişey var, doktorum hiçbir kan tahlili yaptırmadı, üç hafta sonra gel dedi, 11. haftada bütün tahlillerini birlikte yaparız, bi kaç kez kan vermek zorunda kalmazsın dedi. sizin doktorlarınız tahlilleri hangi haftalar yaptı?
yazdıklaırnla ılgılı haklı olabılırsın belkı ama bence bunlar tamamen tesellı.Evet hamıle kadın aserebılır sıgaraya doktorlarında ızın verdıgı dogru neredeyse gunde 5 taneye kadar ızın verıyor ama ınsanın sadece psıkolojısınde bıtıyor bence olay.Ben tam tıryakıydım alkolle bırlıkte ıctıgım sıgaranın haddı hesabı yoktu.Içtıgım alkolunde haddı yoktu esımle bır oturusta sıseler devırıp paketler bıtırıyorduk.Hamıle kaldıgımı ogrendıgım gece kafam korkutuktu sarhostum.Ertesı gun doktora gıdınce 2 tane sıgara cıtım ve sonra ne sıgara ne alkol agzıma sırmedım krız gecırr gıbı oldum ama baska yone yoneldım.Aynı zamanda herkezın bebegı saglıklı olucak dıe bısey yok benım annemde sıgaryla dogurmus benı ve ben anemı hastası olarak dogdup ılerıkı yasta lösemiden tedavı gordum bebegıme gecıcek dıe ödum patlıyor.Tamam tıryakılık anlıyorum ama yapılmaması gerekenlerın basında gelıyor.Yapmayın Bişey kaybetmessınız.Sigara içen ınsanlarla muhattap olmayın bıle bence İçerken onlardan uzak durun yaklasmayın.eskıden kadınlar 10 kılo tasıyarak doguruyolarmıs ama sımdı ole dııl artık deısıyo hersey ve saglık bos bısey olmaya basladı.bebegınıze sahıp cıkın( onlar ıcın yapmayın)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?