- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #5.821
Canım gözün aydın..
Yavaş yavaş bebişlerin cinsiyeti belli olmaya başlıyor..Bundan sonra çorap söküğü gibi gelir sanırım..
Topiğimizde 1 erkek,1 kız bebek oldu yani:)
Rabbim sağlıklı,hayırlı ömürler versin..
Cok erken bir bilgi ama dotor kiz olacak dedi.
Bu gun doktora gittik, bebegin parmaklarini gorebilmek icin, Allah`ima cok sukur her sey iyi gorunuyor, cok hareketli masallah..
Hareketlerini gorur gormez cok sasirdim, sanki bale yapiyordu (annesine cekmis :) )
Doktor bebegin bacaklarinin arasi bos dedi, ne demek istedi once anlamadim, Azeri bir doktor, :) Yani bacaklarinin arasinda pipi yokmus :)
Kizin olacak dedi, O anda aklimdan neler gecti gitti, bale yaptik bebegimle, alisveris yaptik falan filan...
Ama aslinda beni en cok sevindiren, gunlerdir kabus olan parmak sayisi, Kocam 6 parmakli dogmus, bebegimin de 6 parmagi olup da keserler parmagi diye cook uzuluyordum. Tabiki hersey Allah tan ama minicik bebegin canina kiyilir mi yaaa...
Kizlar benim 13 hafta sonlarindayim, bu kadar erken cinsiyet belli olur mu, ya da ne kadar dogrudur bilmiyorum.
3 hafta sonra ben de BUBA gibi Turkiyeye gidince kesin ogrenebilecegim....
Cok duzensiz yazdim galiba kusura bakmayin, mutluluktannnn :)
Hepinizin canini yerimmmm GULUMSEYIN Annelerrrr
canım gözünaydın prensesin geliyormuş ohhh ne güzelayrıca sağlıklı olması ve parmaklarında bir sorun olmamasıda çok güzel rabbim tüm bebeklerimizin sağlıklı olmasını nasip etsin yarabbim
bence kızdır ama bakalım türkiyedeki doktorda aynısını söyleyecekmi arkadaşların dedikleri gibi sonradan pipi çıkmaz herhalde
kaçıncı haftadsın canım saat kaçta randevun?
ay kıyamam çok fena :S
ben bazı kokulara fenayım genel olarak iiyiyim
alerjik astımım olduğu için bazı ağır kokulara zati ömrüm boyu kötüydüm eşim kazakistana giderken kayınvalidem içlik almış
allahım oda buram buram naftalin kokuyor
naftalin kokusu beni çok kötü yapıo
dün yıkadım çamaşırı makina + tüm çamaşırlar naftalin kokuo
ev kokmaya başladı çok fena oldum hapşurdum hep
alerjimde 5 sene kadar uyumuştu kayınvalidem umreden gelicek ev temiz olsun die kadın götürmüştüm kapalı olduğu için ev orada buram bram naftalindi o günden sonra uyandı alerjimona dayanamıom
diğer konuda inş. geliştirirsin kendini bende merak ettim incelim :)
Cok erken bir bilgi ama dotor kiz olacak dedi.
Kızlar ben dogumdan cok korkuyorum.Yani canim acir mi nerelerimi keserler diye.
Biliyorum daha cok erken oncelikle hayirlisiyla bebegin buyumesi lazim ama kendimidusunmekten alamiyorum.
Ustelik tam muhtemel dogum araligimda doktorum burda olamayacakmistam bir kabus
mrb arkadaşlar.. ben de buraya üye oldum...
kısmetse ben de temmuz annesi olucam..
hepinize selamlar..
merhaba arklar bende 12+1 gunluk hamileyim tahmini haziran- temmuz da dogum benle eş annelerle tanısmak hosuma gider
canım 9+4üm şimdi haftaya senin tickerda yazan kadar olcam yani seninki büyük bizden teyzesi 1 hafta
Off hamilelikte heralde alerji daha bi zordur canım allah kolaylık versin sana daHarbiden bi bak o bebek işaret diline ya çok ilginç
canım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah cümlemiz sağlıkla doğuralım evlatlarımızı
Ben de başta korkuyordum ama rollecim korkunun ecele faydası var mı canım? Ya olacak ya olacak artık o gün yaklaşınca korkmaya devam ederim kaldığım yerden şimdilik bıraktım bana bir faydası olmuyor
Hoşgeldiniz kızlarHerkes kendi telaşından burda yeni annelerimize selam bile vermeyi unutuyor
off hamilelikte heralde alerji daha bi zordur canım Allah kolaylık versin sana daharbiden bi bak o bebek işaret diline ya çok ilginç
benimde ilkim bende hem heyecanlıyım hem korkuyorum
korkuyorum hemde nasıl ama yapacak bir şey yok :)
bu ctesi dr a kontrole gidicem ikili tarama testi yapacak sanırım ? kaçıncı haftada oluyordu ? cinsiyetinide söylerse deymeyin keyfime :)
hoşgeldiniz kızlarherkes kendi telaşından burda yeni annelerimize selam bile vermeyi unutuyor
aa süper ya maşallah. bizdede nşallah bir şey çıkmaz. acayip korkuyorum bebeğime birşey olacak diye bu korku sadece bende mi var acaba acayip pipirik oldum yacanım ben 12+1 gunlugum dun gittim ikili tarama testi için çok şukur cıkmadı bişey cinsiyette daha belli değil dedi((
merhabaaa bende temmuz 3 te doğum yapıcam ve ilk bebeğim çok heeycanlıyım:)
benimde ilkim bende hem heyecanlıyım hem korkuyorum
hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce annem kızdı bana
yeter artık git doktora bak hamile kalınca çok zorlayacak seni dedi :)
her sabah kalkıyorum hapşurmaktan ölüyorum gün içinde öle nezle grip deil alerji
hele nevresim değişim temizlik yapim tamam bitim ben
bende gittim ilaçları aldım içlerini okudum karaciğere etkisi vardı bitanesinin (benim karaciğer sorunum vardı hatta bebeğe bile müsade yoktu tedavi gördüm)
doktoru ara tara sor fln derken baya geç başladım ilaçları içmeye
3. gün içmek nasip olmadı öğrendim
aha dedim şidmi yandığımın resmidir
inan o günden beri nevresim dahi değiştiğimde 1 kez belki hapşuruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?