- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #6.541
canım taş çatlasın acık cayla bırlıkte 1.5 lt dır.ama bence kış için daha fazla zorlamaya gerek yok,terleme yok en azından.zorla zorla içince tuvaletle pek bı samımı oluyor insan
iyi aksamlar anneler gnde ne kadar su tüketiyorsunuz
Sevgili Temmuz anneleri hepinize hayırlı doğumlarla yavrularınızı kucağınıza almayı diliyorum. Sizleri Temmuz annesi olucak arkadaşıma önermiştim az önce tesadüfen Rollenin acısını okudum rabbim sabrını versin kendisine ve eşine en kısa zamanda yeni bebek haberiyle yüzünüzü güldürsün inş. Bizim Nisan anneleri grubundan da arkadaşımız aynı hikaye ile karşılaştı.Kromozom uyumsuzluğundan kaynaklandığı düşünülmüştü bizim arkadaşımızın kaybında. Bu gün hepimiz heyecanla test haberini bekledik kromozon gen prb olmadığı haberini aldık.Rabbim istemezse olmuyor o yüzden Rolle için tesellisi olmaz ama hayırlısı buymuş deyip hamile duası kabul olunurmuş diye bizde yeni bebek için dua edicez.. hepinize sağlıklı bebekler hayırlı doğumlar
iyi akşamlar kızlarrr
hayırlı akşamlar. ne sen sor ne de ben kocam eve su yetiştiremiyor. :) ama canım istiyor. suyu pek sevcek oğluşum. 3buçuk lt rahat içiyorumdur.
Sevgili nisan annesi güzel dualarına amin diyor teşekkür ediyoruz. Ayrıca duaların aynısınıda size gönderiyoruz :) Evet katılıyorum. İnsana ne kadar ömür biçiliyorsa yüce makamdan kimsenin elinden birşey gelmiyor hatta ortada bir problem yokken bile. ALLAH evlat acısını kimseye yaşatmasın zor yaşayan bilir. ama dünyada yiyecek ekmeği tabirini kullanayım varsa onada hiçbirşey mani olmuyor. Ben bebeğimin yerleşme haftasında ev taşıdım haberim olmadan. ha nakliyeciler taşıdı ama ağır kaldırdım, yerleştirmesini tek başına yaptım ve koruyan rabbim korudu şükürler olsun. sizlerede hayırlı kolay doğumlar.
canım benim çok saol geçicekmi peki nezaman geçti seninki geçtimi yada kaç aylıksın şimdi
bugün rolle'nin acısından sonra bi mutlu haber benden gelsin... bugün ikili test için ölçüm yaparken doktor bana birden cinsiyetini söyledi: %90 erkek:) pipisini de gördüm ben de inandım. ölçümlerimiz de çok iyiydi. Rabbim bana da bir şehzade veriyor inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
bugün rolle'nin acısından sonra bi mutlu haber benden gelsin... bugün ikili test için ölçüm yaparken doktor bana birden cinsiyetini söyledi: %90 erkek:) pipisini de gördüm ben de inandım. ölçümlerimiz de çok iyiydi. Rabbim bana da bir şehzade veriyor inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Canımm gözün aydın oğluşuma arkadaş geliyor:)
kızlar ntv yi açın anne karnında bebeğin durumuyla alakalı bir belgesel çok enteresan geldi.
kızlar ntv yi açın anne karnında bebeğin durumuyla alakalı bir belgesel çok enteresan geldi.
eveet şimdilik nadir olan erkeklerden bizim yaramaz dabelgeseli açtım ben de sağol canım.
internetten aç çok faydalı bir belgesel. benim tv'i yok bende internetten izliyorum. düşük kilolu doğan bebeklerin ilerde obezite olma olsılığı çok yüksekmiş. anne karnında beslenemediği için. onun için kilo alıyoruz diye korkmadan bebişleri iyi beslemeliyiz. ben çok kısıyordum erkenden kilo almayım diye hiçte almadım ama etkilendim belgeselden önüme aldım meyve tabağı onun önceside fındık badem vs.yedimeveet şimdilik nadir olan erkeklerden bizim yaramaz dabelgeseli açtım ben de sağol canım.
ya kızlar bilgisayar kafayı yedi yüklemedi mesajımı 3 kere filan yazmışım kusura bakmayınD heyecandan da diyebiliriz. arkadaşlar çin takviminin hurafe olduğu tarafımdan kanıtlanmıştır:) bana kız diyodu. 12+2'de öğrendim bu arada merak edenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?