- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #8.921
merhaba rakadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyo maşallah ben hem kızımdan hemde bulantılardan pek fırsat bulamıyorum.1 aydır ankarada annemin yanındaydım bulantılar biraz hafiflesede geçmedi.
sizde bualntı durumları nasıl?bir de aranızda cinsiyetini öğrenen var mı acaba?
ben 14+1 deyim.ankaradaki doktorum cuma günü çağırmıştı görürüz diye ama gidemedim.haftaya burada gideyim diyorum ama acaba görürmüyüz
gece bir o yana bir bu yana dönemkten uyuyamadım off ya şimdiden böyle olursa ilerde napıcam bilmiyorum
Lutfen birileri cvp versinnnnnn artikk
Lutfen birileri cvp versinnnnnn artikk
al bendende okadar canım bütün gece bende uyuyamadımmm
ben de daha önce sormuştum. aynı şeyi ben de yaşıyorum. evet özellikle gece uyurken giriyor.. bazen de ayakta, bazen de otururken.
ben de korkuyorum. ama bi kaç kişide daha olduğunu anlayınca biraz rahatladım. zaten doktor da normal demişti
hadi hayırlısı inş öğrenirsin bebeğinin cinsiyetini ben kızımda çok merak etmemiştim ama bunda çok merak ediyorum.allah herkesin gönlüne göre versin
günaydın... kızlar bugüne kötü başladım çok kötü bulantım var.. perşembe günü dr gitcem çok sabırsızlanıyorum özledim miniğimi..
günaydın canım geçmiş olsun,neyse sabret perşembeye az kaldı,valla günler çabuk geçiyo sen öğrendin mi cinsiyetini?
Benim ilk bebeğim ama insan sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra cinsiyetini de merak ediyo,inş bugün merakımız biticek nasipse,öğrenirsem yarın yazarım size,senin kaç haftalık şimdi canım,benim bugün 15+3 yani aslında 16. haftada oluyorum dimi doktorlar öyle hesaplıyolar.
sağol canım..evet sabrediyorum az kaldı. öğrenmedim daha cinsiyetini çok heycanlıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?