- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #10.041
kızlar ikili test sonuclarım geldii süper cıkmıs down sendromu 1:55000 cıktı diğeride 1:99000 cıktı doktor süpeer dedi sonuclar için coook mutluyum ınaşallah hepimiz iyi sonuclar alırız hamileliğimiz boyunca.
kızlar ikili test sonuclarım geldii süper cıkmıs down sendromu 1:55000 cıktı diğeride 1:99000 cıktı doktor süpeer dedi sonuclar için coook mutluyum ınaşallah hepimiz iyi sonuclar alırız hamileliğimiz boyunca.
Gözün aydın cnm. Çok sevindim Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sıpalarımızı inşallah...kızlar ikili test sonuclarım geldii süper cıkmıs down sendromu 1:55000 cıktı diğeride 1:99000 cıktı doktor süpeer dedi sonuclar için coook mutluyum ınaşallah hepimiz iyi sonuclar alırız hamileliğimiz boyunca.
canım ya merak ettım su aşı işi ne hamılelere aşı mı yapılıyor turkıyede ?
Amin canım inşallah bu kararı vermek zorunda kalmayız dünde dedimya öyle bi laf söylüyorki dr lar her ikisindede kalbinde şüphe gitmiyor testin kötü çıktı kesin bebekte bişey olabilir arkasından bu testlere fazla güvenme tertemiz çıkıpda bebeğin yine problemli doğabilir .....
Şimdi hiç bir şey olmadan bebekte bişey olabilir Allah tarafından bunu bizler zaten çok iyi biliyoruz siz salaklara sormamıza gerek değilmi
Peki siz madem emin olmadığınız bir testden nasıl kesin kararlar veriyosunuz insanları her iki şekildede şüphede bırakıyosunuz.
Şimdi ben önümüzdeki 6 ay bebeğimi kucağıma alana kadar hop oturup hop kalkacakmıyım dr iyi dedi diye iyi olacak değilmiş
kötü dedi diye kötü olacak değilmiş o zaman sadece ultrasondan bakın takip edin kimsenin aklını kalbini bulandırmayın eğer ultrason takibinde bişey gördüysen kırk ultrasona girilir hepsinde çıkar
Bir şey daha var aynı gün aynı testi 4 farklı hastanede yaptır emin olun 4 de çok farklı çıkacaktır hastaneden hastaneye ve dr lar bile kendi hastanelerinin testini istiyor sadece
Birde özelde yapılan şu kan testlerine hiç güvenmiyorum ne kadar sağlıklı ne kadar düzgün girdiler acaba muamma
evet canım evının baglı oldgu saglık ocgına gebelık kaydı yaptırıyorsun onlr senı asılarına göre yönlendırıyorlar..kılo takıbı tansıyn vs bakıyorlar.benım esımın kuzenı hemsıre o benı yönlendırdı bende hamıleyken ne alaka demıstım ama 2 kez olacakmısız tetanoz.ben subat sonu yaptıracagım ıste ılkını...daha sonradan da bebegı takıbe alıyorlar onun asılarını bıldırıyorlar..kıbrıstada bı arastır ıstersen canım sen
Tünaydınn annişler....
hayırlı cumlar...Bugün nasılız?
evet canım evının baglı oldgu saglık ocgına gebelık kaydı yaptırıyorsun onlr senı asılarına göre yönlendırıyorlar..kılo takıbı tansıyn vs bakıyorlar.benım esımın kuzenı hemsıre o benı yönlendırdı bende hamıleyken ne alaka demıstım ama 2 kez olacakmısız tetanoz.ben subat sonu yaptıracagım ıste ılkını...daha sonradan da bebegı takıbe alıyorlar onun asılarını bıldırıyorlar..kıbrıstada bı arastır ıstersen canım sen
baharcım nasılsın özledim seni gözün aydın canım çok sevindim iyi çıkmasına
canım hamılelere aşı yapılmıyor burda . ben hıc duymadım ama zaten benım tum aşılarım cooktan yapıldı. olmdıgım aşı yok grip aşısı dışında bır onu hıc yaptırmadım. burda bızlere aşı kartları verılıyor cocuklugumzdan baslayarak tum asılar yaıpılıyor.
gözünaydın baharcımmmm.....kızlar ikili test sonuclarım geldii süper cıkmıs down sendromu 1:55000 cıktı diğeride 1:99000 cıktı doktor süpeer dedi sonuclar için coook mutluyum ınaşallah hepimiz iyi sonuclar alırız hamileliğimiz boyunca.
ay kızlar allahtan anneme cekmemişim ben annem doğum yapana kadar bırsey yıyememıs sureklı hatsaneye yatıp cıkmıs ınsan 9 ay durmadan kusarmı ıc kusmus annem ve hayranım buna ragmen 4 cocuk doğurdu. gercı malesef sadece 2 kişi kaldık ilk bebeği doktor hatası yuzunden olmus bir ablamda hastalıkdan olmus o nedenle 2 kardes buyuduk. ben annem gıbı olsam hayata 2 dogurmazmıs gıbıme gelıyor
canım tetanozu fılan bende yaptırmıstım daha önceden ama bunu da söyledıler yanı bılemıyorum sızın orda belkıde ona göre yapılıyordur hersey...
canım hoş geldin asıl bız seni özledik taşınma falan derken baya bır girememiştin nete hehe artık girersin umarım ? ben iyiyim cok sukur asırı bulantılarım olmustu bır gunde ınanılmaz bır sekılde ksildi boyle devam eder umarım :) sen nasılsın bebiş nasıl anlatsana uzun zaman haber alamadık senden
canım tetanoz 5 doz yapılıyor ve ömür boyu bağışıklık alıyorsun biz 5 doz yapıyoruz doğum anında kullanılan aletlerde o mikrop varsa koruyuculuğun olsun diye bebeğin ilk hareketlerini hissettikten sonra yapılmaya başlıyor
evet baya ilgimi cekti dokorum amerıkadan donsun bu gorusmemızde sorucam :) hehe o zaman sıze de yazarım yapılıyomu yapılmıyomu yapılmıyosa neden diye :)
tünaydın canım nasılsınız bakalım bebişinle?
Amin canım inşallah bu kararı vermek zorunda kalmayız dünde dedimya öyle bi laf söylüyorki dr lar her ikisindede kalbinde şüphe gitmiyor testin kötü çıktı kesin bebekte bişey olabilir arkasından bu testlere fazla güvenme tertemiz çıkıpda bebeğin yine problemli doğabilir .....
Şimdi hiç bir şey olmadan bebekte bişey olabilir Allah tarafından bunu bizler zaten çok iyi biliyoruz siz salaklara sormamıza gerek değilmi
Peki siz madem emin olmadığınız bir testden nasıl kesin kararlar veriyosunuz insanları her iki şekildede şüphede bırakıyosunuz.
Şimdi ben önümüzdeki 6 ay bebeğimi kucağıma alana kadar hop oturup hop kalkacakmıyım dr iyi dedi diye iyi olacak değilmiş
kötü dedi diye kötü olacak değilmiş o zaman sadece ultrasondan bakın takip edin kimsenin aklını kalbini bulandırmayın eğer ultrason takibinde bişey gördüysen kırk ultrasona girilir hepsinde çıkar
Bir şey daha var aynı gün aynı testi 4 farklı hastanede yaptır emin olun 4 de çok farklı çıkacaktır hastaneden hastaneye ve dr lar bile kendi hastanelerinin testini istiyor sadece
Birde özelde yapılan şu kan testlerine hiç güvenmiyorum ne kadar sağlıklı ne kadar düzgün girdiler acaba muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?