2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç kiloydun 60 oldun canım ben 52 den çıktım bu kadar kısa bi zamanda

ben henüz hiç kilo almadım canım .. 60 kiloyla hamile kaldım ama 2-3 kilo verdim ilk 3 ay bulantıdan. tam geçmedi bile, daha bu sabah tüm yediklerimi çıkardım.. anca eski kiloma kavuştm işte.. inşallah bundan sonra alacam.. kilo almadım ama göbüşüm kocaman oldu

aslm hg ben ve oglum iyiyiz teyzesi sen nasılsın bebişin nasıl ?

iyi oldğunuza sevindim canım

bizde iyiyiz akşam kont valdı cinsiyetini öğrenemedik canım

ikili test sonuçlarımız yüksekti kendi dok gösterdik oda aminosentez önerdi akşam moralimiz kötüydü
ama şimdi iyiyiz canım

Rabbim hayırlısını nasip etsin dua etmekten tevekkül etmekten başka çaremiz yok

evet öyle açıklık riski yuksek zaten drdan döner dönmez sizlere haber verecem şu bi hafta geçmez ki geçe :)

Canım benim eşimin 2 arkadaşının başına gelenleri yazim sana bir tanesinin 2 li testi kötü çıkmış 3 lüsüde kötü çıkmış hemen kürtaj yaptırın aldırın vakit kaybetmeyin demiş doktorlar hastane hastane gezmişler hepside aynı şeyi söylemiş bunlarda kaderimize razıyız asla aldırmayacağız deyip bebişi dünyaya getirmişler hiç bir sağlık problemi yokmuş canım diğer arkadaşınında 2 lisi 3 lüsü ve aynı zamanda amniyo kötü çıkmış kesin down bebeğiniz demişler bunlar günlerce üzülmüşler ve ne olursa olsun asla aldırmayalım demişler bebek şuan doğmuş hiç bir sağlık problemi yok bu kişinin baldızınada bebeğiniz down demişler testlerde kötü çıkmış bebeği aldırmış bebek sapasağlammış hiç bişeyi yokmuş kadına düşük yaptırtmışlar

Merhabalar,

Cuma günü bebişimin cinsiyetini öğrendim %70 oranla PRENSESİM olacakmış kızlar çoooookkk mutlu oldum...

selam annişler bizim de cinsiyetimiz %99 erkek... listeye bizide eklermisiniz diğer paşa ve sultanların yanına

cinsiyet öğrenenleri kutluyorum daha doğrusu bebişlerini tebrik ediyorum oralarını gösterdikleri ve sizi mutlu ettikleri için

öğrenmeyen tek ben kaldım sanmıştımmm
inş enkısa sürede bizde öğreniriz hayırlısı olsun
Rabbım hayırlısını nasip etsin hepimiz için canım

Öyle canım hayırlısı olur inşallah
Zaten ilk bebek o yüzden ne olursa bahtıma
Her ne kadar herkes erkek dese de farketmez benim için
sağlıklı olsun bebişlerimiz yeter değil mi

benim acayip başağrım oluyo her gün sizde de var mı böyle bi şeyveya geçirmek için ne yapıyosunuz?

Sende hangisi yüksek çıktı ki canım
Hemen amniyo diyorlar ya üçlüsü var dörtlüsü var ayrıntılısı var
Hem daha önce de dediğim gibi ben çok güvenmiyorum testlere iki tane ikili tarama yaptırdım sadece bir gün ara ile sonuçlar hiçte birbirine yakın değildi
O yüzden üzülmek yok iyi olur inşallah

benim ikili testimde yaşım yüksek olmamasına rağmen yüksek göründü 223 de 1 bebekte
olma olasılığı var dedi dok o yüzden aminosentezi önerdi
3 lü yada 4 lu yapmadım sadece 2 li yapmıştım
ama aminosentezi de suan yaptırmayı düşünmüyoum canım
hayırlısı artık Allah heryesi herkesin gönlüne göre versinnnn

Kızlar bu arada hafta sonu olacak kontrolümde şeker yüklemesi yapılacak bana
Anne tarafımda şeker hastalığı olduğu için dr risk altında olduğumu söyledi
Daha önce yaptıran var mı aranızda
Aç mı gideceğim nasıl olacağını hiç bilmiyorum

Bilen varsa yardım rica ediyorum...

Biyokimyasal trisomy 21 riskimi 1:223 çıktı canım yoksa kombine riskmi

canim ac gidiceksin orda sana bisi iciricekler kan alicaklar sonra baska bisi yapicaklar
bir kac sat orda tutuyolar gecen gorumcem yaptirdi 26 hafta falandi
ben kizimda yaptirmadim gerek yok diye ingilterede baska yapmislardi bana

Başka bir dr a git canım ya da zamanı geçmediyse ikiliyi tekrarla

canim ac gidiceksin orda sana bisi iciricekler kan alicaklar sonra baska bisi yapicaklar
bir kac sat orda tutuyolar gecen gorumcem yaptirdi 26 hafta falandi
ben kizimda yaptirmadim gerek yok diye ingilterede baska yapmislardi bana

Anladım canım teşekkür ederim
O gün kontrolümde olacak ama aç gidince bebek hiç kıpırdamıyor ben cinsiyetini öğrenemeyecek miyim ya
Daha önce de aç gitmiştim dr kızdı sonra çatlayana kadar yemek zorunda kaldım

benim acayip başağrım oluyo her gün sizde de var mı böyle bi şeyveya geçirmek için ne yapıyosunuz?

kardelencim benim p.tesi çok şiddetli bi ağrım oldu ilk kez... minoset geçirmedi ben pamuğun üstüne azıcık karabiber serptim üstüne de limon kolonyası sıktım ağrıyan yerlerin üstüne koydum beklettim bi yarım saat 40 dk kadar yanma oluyo ama azıcık zaman geçince alışıyosun... bu yöntem başımın ağrısını hafifletti...

arsima ne güzel bi karın şekli böyleee yusyuvarlak çok şeker duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…