- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.221
Eki Görüntüle 334902
kızlar günaydın herkese,herkes iyi galıbaaa, teyzeleriii,paşama aldığım badılere bakın,yerım ben onları yerim yerimmmmmmmm..:)) meleksen nerdesın bak becerdım galıba:))
Eki Görüntüle 334902
kızlar günaydın herkese,herkes iyi galıbaaa, teyzeleriii,paşama aldığım badılere bakın,yerım ben onları yerim yerimmmmmmmm..:)) meleksen nerdesın bak becerdım galıba:))
cok saol canım hepimizinki sağlıcakla eskitsinler canımçok tatlılar güzel günlerde giysin bebişin inşlh
günaydın canım süper bunlar iyi günlerde sağlıcakla giyisin
ekleyebilmisin canım akşam mele4ksen de merak etmişti
Eki Görüntüle 334902
oy oy yesinler o tatli badylerini seniin insallah saglikla oglusunuda icinde gorur severiz canim
bende istiyorum oglusuma bendeeee
Herkese merhaba..
Doktor randevumuz haftaya idi.Ama işimiz çıkınca bugün saat 14:30da gideceğiz
Kızlar cinsiyetini öğrenirmiyim dersiniz?
Herkese merhaba..
Bence öğrenirsin Allah gönlüne göre versin canım inşallah sağlıklı olsun
bencede öğrenirsin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleee
herkese merhaba..
Doktor randevumuz haftaya idi.ama işimiz çıkınca bugün saat 14:30da gideceğiz
canım ist hangi doktora gidiyorsun bu arada
Canım Ankara'dayım ben..:26:
kızlar buarada bende göğüsümden kasıklarıma kadar pul pul deri döküyorum kaşısam kaşınıcak.dermotolojiye gidicem bugün 12 de randevum var ne dicek acaba bir ilacın yan etkisi falanmı ki bilmiyorum.bakalım.
Herkese merhaba..
dün öyle başım ağrıdı ki anlatamam, bir anda şakaklardan saplanan ağrılar sersemletecek derecede etkiledi beni. özellikle ayaktayken. öğleden sonra sürekli yattım. çok da korktum. çünkü daha önce hiç ağrım olmamıştı ki, bu yaşadığım bambaşka bi ağrıydı. hamdolsun sabah kalktığımda tekrar etmedi.yüksek hemşire olan kayınvalidem, sen üşüttün ondan başın ağrıyor diyo. eşim kan oranın yükseldiğinden, yüksek kan basıncından oluyordur dedi. hakikaten netten girip şöyle bi araştırdım, ondanmış,, herşeyi bilen adamla evli olmak böyle bi şey işte..
geçmiş olsun
herşeyi bilen adamlar evli olmak güzel
ama herşeyi bilen adamın herşeyi bildiğini sanan annesi olması kötü :)))))
bide kayınvalidelerin herşeyi üşütmeye bağlamasıda garip D:
benimde başım ağrır üşüttüm
hamilelikte mide bulantılarım üşütmeye bağlı
hatta bikeresinde zehirlendim hastaneye gittim doktor gıda zehitlenmesi dedi kayınvalidemin teşhisi üşütme oldu :)
benim göğüslerim çok erken değişime başladığı için ben erken başladım ve pregnacare kullanıyorum banada eczanem verdi bilmiyorum faydası olacakmı ama daha iyi kremlerde varmış,şimdilik kullanıyorum bakalım her gün yatmadan sürüyorum inşallah çatlamaz
BUBA sağol cnm ben de bi aktara uğrayıp alıcam bi şeyler kremle birlikte onu da kullanmak istiyorum gece krem gündüz de onu kullanırım. ESKİ ES daha iyi kremler derken acaba lierec daha mı iyi diye düşünüyorum ben de, herkes onu söylemişti bana ama doktorum farklı bi şey önerdi hangisini almalıkine:44:canım ben aktardan hazır hamıleler ıcın karısım aldım ona basladım
canım gercekten cok begendım aldıklarını cok tatlılar maşallahEki Görüntüle 334902
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?