- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.281
Eki Görüntüle 335042 Eki Görüntüle 335043 Eki Görüntüle 335044 Eki Görüntüle 335042 Eki Görüntüle 335043 Eki Görüntüle 335044
Bunlarda benim oğlumun cicleri teyzeleriiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 334902
kızlar günaydın herkese,herkes iyi galıbaaa, teyzeleriii,paşama aldığım badılere bakın,yerım ben onları yerim yerimmmmmmmm..:)) meleksen nerdesın bak becerdım galıba:))
dün doktora gittim çok şükür bebeğim sağlıklı bi aksilik yok ama hala cinsiyetini öğrenemedim.sata göre 14 ama ultrasona göre 15 haftalık gözükyomuş ve hala ben cinsiyetini öğrenemedim doktor iyice baktığı halde daha hiç bişi belli değil diyo anlamıyorum ben bu işten nasıl belli olmazki artık...off belki kız olabilir dedi ama kafadan :26:attı yani okadarlık artıkk
Bayağıdır giremiyorum geçmişi okuyamadım pek...
Evimizi taşıdık, şimdi de ailemin yanına geldim 1 haftalığına çok yoruldum. Dinleniyorum...
13 Şubat'ta büyük ihtimalle kız diyen doktorumun 0 kız demesini bekliyorum :)
canım anladığım kadarıyla sen de ben gibisin şu an kararsızlık konusunda. ben de pregnacare'i bi alayım bakalım sonuçta doktorum onu önerdi güveniyorum zaten adama ben bi deneyelim bakalım memnun kalırsak öneririz.hoş büyük oranla yapısal bi durum innşallah yapımızda yoktur hiç bi yerimizde çatlak olmaz ben ciddi şekilde tırsıyorum:18:biz yine de elimizden geleni yapalım ki içimiz rahat etsin, olacaksa da en aza indirgeyelim giden geri gelmez çünkü vücudumu kaybetmek istemiyoruum
Eki Görüntüle 334902
kızlar günaydın herkese,herkes iyi galıbaaa, teyzeleriii,paşama aldığım badılere bakın,yerım ben onları yerim yerimmmmmmmm..:)) meleksen nerdesın bak becerdım galıba:))
Ne kadar güzel ciciler alınmış :)) ayy çok özendim bende almak istiyorum ama 2 doktora gitmeme rağmen birincisi cinsiyeti göremedi ikinciside kıza benziyor dedi ama net bir bilgi vermedi bu yüzden her türlü olasılığa karşı alışverişi biraz daha bekliyorum benim gibi bebeğin cinsiyeti net belli olmayan annelerin darısı başımıza inşallah :)
Canım hoşgeldin..Nerelerdesin?Bayadır görüşemedik..
Nasp olursa bizm cinsiyetimiz belli oldu.Oğlum olacak inş.
Hoşbulduk canım pek fazla takip edemiyorum burayı merak ediyordum bende seni :) Bizim net belli olmadı cinsiyetimiz haftaya yine gidicem doktorum üçlü teste gerek yok dedi 1 ay sonra ayrıntılı ultrasonda bakacak kilomuz boyumuz gayet iyi :)) oğluşuna iyi bak kocaman öpüyor teyzesi onuuu
İyi olmanıza sevindim..Bende uzun süre belirsizlikten sonra dün öğrendim.Arada uğra görüşelim
Uzun süre belirsizlikten sonra yenimi belli oldu oğluşun olacağı canım?
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım hamile kalmadan önce sık sık yazışmalarınızı okuyup bir gün bende hamile kalırsam yaşadıklarımı ve heyecanlarımı burada paylaşacağım derdim :):) nihayet hamileyim veeee bende temmuz annesi olucam inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?