Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsun benimde temmuzun 12.haftası dünyaya gelecek bebeğim.şuan 11 hafta 3 günlük...senin daha öncedende deneyimin var sanırım yaşadıklarını paylaşırsan sevinirim...
kızlar hayırlı olsun Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş
benim de 3 yaşında bi kızım var şimdi de 5 + 2 haftaalık hamileyim
Ağustos sonu gibi doğumum inş
merhaba kızlar bende 11 haftalık hamileyim temmuzun 10-11 gibi allah nasip ederse doğum.....
benim 3.5 yaşında çoook şeker bi oğlum var,tecrüeliyiz yani:)amin canım cümlemizin evet ilk bebeğin senin papatya....
fatmacım hoşşgeldddiiiinn...HAYIRLI OLSUN BEBĞİN iki cihanda yüz aydınlığı olsun inş.selam kızlar bende 13 haftalık hamileyim kısmetse 3 temmuz doğumum :)
hepınızın bebegı hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın bende cok ıstıyorum ama yenı evlıyım esım bekle dıo napsam beklesemmı?
Bnmde dogumum 24 temmuz.tabi o zamans kadar oynar biraz tahminimce:44:cok heyecanliyim biran once yazgelse.2 yillik evliyim ilk sene korundum keske korunmasaydim.daha simdiden cok ozledim bebegimi.ins zaman cabuk gecer![]()
hepınızın bebegı hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın bende cok ıstıyorum ama yenı evlıyım esım bekle dıo napsam beklesemmı?
slmm bende 10 haftalık hamileyim temmuz 20 gibi doğum ama korkularımı yenemiyorum 40 yaşındayım ilk hamileliğim ve yaştan dolayı bebeğimle ilgili sorunlar yaşamaktan korkuyorum![]()
s.a kızlar bende 12 haftalık hamişim ilk bebegim kürtaj olmak zorunda kaldım kısmette yokmş allahım kimseye yaşatmasın zor çünkü ama çok şükür rabbim tekrar nasip etti allahım olmayanlarada versn aslında bu şeklde dogum ayları iyi oluyr çünkü birbirimizi bilgilendryrz hiç olmazsa nasıl davranmamız gerektgini göryrz bende cinsiyetini merak edyrm çin takvimine göz attım kız çıkıyr ama erkek istyrz kısmet tabi rabbim neyi kısmete koymşsa yeterki saglıklı salih amelli ve hayırlı olsun allahım herkesn gönlündekini hayırlısa versn