2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

çok istemiştim lisede yabancı dil bölümüne geçmeyi ama okulda yoktu o bölüm bende alışmıştım başka bir okulada gitmedim kaldı öyle :)

çok istemiştim lisede yabancı dil bölümüne geçmeyi ama okulda yoktu o bölüm bende alışmıştım başka bir okulada gitmedim kaldı öyle :)

bizimde yoktu dil bölümü okulda ben sözelim ama dili çokk seviyorum :) hep hayalimdi ingilizce öğretmeni olmak. Bu yıl da olmayınca dersaneye yazıldım ve inşallah hayallerimi gerçekleştireceğim

inönü canım malatyadan başka bir yere gitmek istemedim başka üni düşünmedim :)

Ne güzel :) bende eskişehiri düşünüyorum ya burdan pek gitmek istemiyorum annemde burası olacak diyor ama bakalım ya bende açıkçası pek istemiyorum burayı izmir yada ankara istiyorum :)

Ne güzel :) bende eskişehiri düşünüyorum ya burdan pek gitmek istemiyorum annemde burası olacak diyor ama bakalım ya bende açıkçası pek istemiyorum burayı izmir yada ankara istiyorum :)

anladım canım inş. istediğin yer olur mezunmusun dershaneye gidecekmisin

bizimde yoktu dil bölümü okulda ben sözelim ama dili çokk seviyorum :) hep hayalimdi ingilizce öğretmeni olmak. Bu yıl da olmayınca dersaneye yazıldım ve inşallah hayallerimi gerçekleştireceğim

hoşgeldinn :) inş. hakkında bu sene en hayırlısı olur istediğin bölümü kazanırsın bende ing. okumak istemiştim lisedeyken ama sonradan ne olduysa beni soğutmuşlardı o bölümden ama hala aklımın bir köşesindedir ingilizce :)

sagopam sen neler yapıyosun senin okulun ne zaman açılıyodu

napayım canım arkadaşlarım gidecez son günler çıkıp geziyoruz üzülüyorum tek kalacagım için

17 sine açılıyor ama ilk hafta ders olmuyormuş ilk gün giderim sonra yine gezer dolaşırım son zamanlar

artık sınavdı dersti onlarla uğraşcaz

evet ilk hafta ders olmaz diyolar ama yoklama için gidiyorum bende zaten bizde devam zorunlulugu varmış mecburen gitmek zorundayım yani

bende gribim valla herkes grip kardeşimde geçmiş olsun canım ilaç falan iç dikkat et kendine geçer inş.

saol canım sanada geçmiş olsun sormaa ya virüsler esir aldı vücudumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…