2012 yılı melek anneleri aynı yerde buluşalım ....

MELEKANNESI35

KIZIMI ÇOK ÖZLÜYORUM
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
161
8
46
İzmir
TÜM MELEK ANNELERİNE SELAMLAR,

Bir kaç başlık altında genelde hep aynı kişiler yazışıyoruz. takibi zor oluyor. Hepimizin öyküsü var hepimiz melek annesi ve kader arkadaşıyız. Doğumla, bebekelrimizi kaybetme nedenlerimizle, sezeryanla , bekleme süreciyle, kilolarla olan sorunlarımızı buradan görüşelim mi bundan sonra ne dersiniz?

selam
ben 48 gün önce 2 haftalık bebeğimi kaybettim
tamamen doktor ihmali diyorum
ben hafif adet sancisi gibi ağrı için gitmiştim
tahlil falan yapıldı idrar enfeksiyonu çıktı yatırdılar
serum veriyolar bana sancılarım sıklaşmaya başladı
bana dediler böbreklerini çok üşütmişsün diye
ama ben çığlık içinde bağırıyorum eşime götür beni burradan bebeğime birşey olacak diye
sancılar çoğalıyo ben ağlıyorum kanamam başladı sonunda
eşim başka hastaneye götürdü
götürene kadar 10 cm açılmam olmuş hemen doğuma aldılar
bebeğim doğdu ama bana göstermediler arkasından bayıltıp kürtaj yapmışlar
odaya geldiğimde elim kolum bomboş ağlayamadım bile
eve geldim ağlama krizlerim o zaman başladı
her gecede devam ediyo bebeğimi bir kere görseydim keşke
eşimin yüzüne bakamadım bebeğime sahip çıkamadım diye
bana korunma süreci vermediler
ruhen fiziken ne zaman hazırsan o zaman başla dediler
bende artık korunmuyorum acımı belki yeni bir bebek hafifletir
ama biliyorum ki asla doruğumu bana unutturamaz
çok özlüyorum bebeğimi:58::58::58::58::58:

selam
ben 48 gün önce 2 haftalık bebeğimi kaybettim
tamamen doktor ihmali diyorum
ben hafif adet sancisi gibi ağrı için gitmiştim
tahlil falan yapıldı idrar enfeksiyonu çıktı yatırdılar
serum veriyolar bana sancılarım sıklaşmaya başladı
bana dediler böbreklerini çok üşütmişsün diye
ama ben çığlık içinde bağırıyorum eşime götür beni burradan bebeğime birşey olacak diye
sancılar çoğalıyo ben ağlıyorum kanamam başladı sonunda
eşim başka hastaneye götürdü
götürene kadar 10 cm açılmam olmuş hemen doğuma aldılar
bebeğim doğdu ama bana göstermediler arkasından bayıltıp kürtaj yapmışlar
odaya geldiğimde elim kolum bomboş ağlayamadım bile
eve geldim ağlama krizlerim o zaman başladı
her gecede devam ediyo bebeğimi bir kere görseydim keşke
eşimin yüzüne bakamadım bebeğime sahip çıkamadım diye
bana korunma süreci vermediler
ruhen fiziken ne zaman hazırsan o zaman başla dediler
bende artık korunmuyorum acımı belki yeni bir bebek hafifletir
ama biliyorum ki asla doruğumu bana unutturamaz
çok özlüyorum bebeğimi:58::58::58::58::58:

canım başın saolsun. inan atlatacağız bu günleri de. yanlız bebeğin ne kadarlıktı canım onu anlayamadım. allahım sana ve eşine sabırlar versin inşallah:50::50:

herkese merhaba,
ben bos gebelik gecirdim bir ay once. ilk gebeligimdi. hayattaki en buyuk hayalkirikliginin ne oldugunu ogrendim...
gerci sizin acinizin yaninda benimki cok hafif kalir ama yeni gebeliklerimiz icin birlikte olalim istedim.

canım başın saolsun. inan atlatacağız bu günleri de. yanlız bebeğin ne kadarlıktı canım onu anlayamadım. allahım sana ve eşine sabırlar versin inşallah:50::50:

yanlış yazmışım canım
22 haftalıktı bebeğim
doktor 15 gün sonra doğsaydı yaşardı dedi
allah bütün bu acıyı yaşayanlara sabır versin inşallah çok zor

yanlış yazmışım canım
22 haftalıktı bebeğim

15 gün sonra doğsaydı yaşayacaktı diye şartlandırma kendini çok üzülürsün benimki 26 haftalık doğdu 40 haftalık doğanlar var Allahın takdiri Allah sabır versin

kızlar herkese merhaba,
bende 38+3 günlük bebeğimi kaybettim. hiç bir sebep bulunamadı. karmımda öylece ölüvermiş. 13/ocak 2012 ömrüm boyunca unutamıyacağım bir gün olacak. şuanda yaşasaydı 1 hafta sonra 2 aylık olacaktı. ben 6 ay bekleyeceğim.çünkü sezeryan oldum. sonrasında ise yeniden bir bebeğim olsun çok isterim. Hala çok ağlıyorum çok üzgünüm ama elden bir şey gelmiyor..

15 gün sonra doğsaydı yaşayacaktı diye şartlandırma kendini çok üzülürsün benimki 26 haftalık doğdu 40 haftalık doğanlar var Allahın takdiri Allah sabır versin

haklısın alnımıza ne yazılmışsa o
isyan etmemek lazım
biz özel anneleriz ben bunu biliyorum
melek anneleriyiz
inşallah ahirette şefaatçimiz olurlar

kızlar herkese merhaba,
bende 38+3 günlük bebeğimi kaybettim. hiç bir sebep bulunamadı. karmımda öylece ölüvermiş. 13/ocak 2012 ömrüm boyunca unutamıyacağım bir gün olacak. şuanda yaşasaydı 1 hafta sonra 2 aylık olacaktı. ben 6 ay bekleyeceğim.çünkü sezeryan oldum. sonrasında ise yeniden bir bebeğim olsun çok isterim. Hala çok ağlıyorum çok üzgünüm ama elden bir şey gelmiyor..

çok geçmiş olsun canım acımız aynı
ne diyebiliriz ki allahın takdiri
ağlamak keşke geri getirseydi ama olmuyo
bende hala çok ağlıyorum elimde değil
ama yapacak birşey yok
allah dayanma sabrı versin bizlere

kızlar herkese merhaba,

merhaba canım bende 30+2 günlük bebeğimi kaybettim karnımda ölmüştü:(bana normal doğum yaptırdılar duyduklarım genelde hep sezeryan olmuşlar neden acaba normal daha iyi deil mi siz mi istediniz acaba ..çünkü ilk duyduğumda bende yalvardım sezeryana alın diye ne olcaksa olsun dedim doktor kabul etmedi ve hastaneden gönderdi beni ben o riski alamam dedi anlamadım neden dedi o an sormak aklımıza gelmedi tabi ki???

MELEKANNESI35 Çok iyi düşünmüşsün canım birbirimize destek olmak çok iyi gelir umarım dier arkadaşlarım içinde geçerlidir bizi anlayan insanlarla konuşunca daha çok rahatlayacağımızı düşünüyorum. keşke şu sayfa görüntülü olsaydı yada haftada bir gün bir araya gelip gün yapsaydık :> şaka bi yana tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum bende 32 haftalık oğlumu kaybettim dayanılmaz bir acı Rabbim hepimize sabırlar versin inşallah.

yanlış yazmışım canım
22 haftalıktı bebeğim

mrb
canım kendini hiç bu düşünceyle üzme benm oğlum 26+1 de doğdu, 46 gün yaşadı ve kaybettim onu. yapacak hiç bir şeyimz yok malesef. rabbim bizden çok sevdi ve aldı, inşallah ahirette mükafatını görecez, yavrularımıza doyacaz. 4 hafta oldu ben bebeğimi kaybedeli ama sanki dün gibi, acısı her geçen gün büyüyor. yeni umutlara gebeyiz inşallah yeni bebeklerimize de gebe olacaz.

cnm senin yazdıklarını okumuştum daha önce erken doğum yaptığını ama bebğini kaybettiğini bilmiyordum iyi gidiyo diye hatırlıyorum başınsağolsunQUOTE=dilsadonder;24134344]mrb
canım kendini hiç bu düşünceyle üzme benm oğlum 26+1 de doğdu, 46 gün yaşadı ve kaybettim onu. yapacak hiç bir şeyimz yok malesef. rabbim bizden çok sevdi ve aldı, inşallah ahirette mükafatını görecez, yavrularımıza doyacaz. 4 hafta oldu ben bebeğimi kaybedeli ama sanki dün gibi, acısı her geçen gün büyüyor. yeni umutlara gebeyiz inşallah yeni bebeklerimize de gebe olacaz.[/QUOTE]

Back
X