2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

thirdeyes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
257
0
296
46
Tekirdağ
Bu 2. denemem. İlkinde çok acı tecrübelerim oldu. 2 bebeğimi kaybettim.Onlar her zaman kalbimin köşesinde duracaklar. Bu sefer 5 gün tek embriyoyla yola çıktık.

Çok şükür ki 10 gün 106-- 13 gün 397 -- değerle hamileyim.
İkici kez yaşasamda benim ve bebeğim için yeni bir başlangıç. Hatta belki çok erken ama midem bile hafiften bulanmaya başladı. Bu bulantılara sevineceğim hiç aklıma gelmezdi mesela...
9 ay 10 gün gibi uzun bir yol var önümüzde Allah nasip kısmet ederse....
Beraber bu en güzel anları bazende zorlu zamanları beraber paylaşalım ve birbirime yardımcı olalım.
Benim bebeğimle buluşmam 8 haziranda heyecanla bekliyorum.....

Merhaba topık hayırlı olsun gebelık başlığı altında bı arkadaş daha açtı 2012 tup bebek annelerı dıye şımdı nasıl olacak bırleştırılse daha ıyı olmazmı

slmmm canımmmm bende 2012 yılınınn inşallahhh ilkkk annelerinden olcammm son adetim 2 nisann katılan arkadaşlar son adetini yaz istersenn ordan takipp ederizzzzz seninn bebişinde hayırlı olsunnn

slmmm canımmmm bende 2012 yılınınn inşallahhh ilkkk annelerinden olcammm son adetim 2 nisann katılan arkadaşlar son adetini yaz istersenn ordan takipp ederizzzzz seninn bebişinde hayırlı olsunnn

mersenemcim çok sağol seninde bebişin hayırlı olsun. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Benim dondurulmuşlaydı tedavim son adet tarihim 20 nisan ama satım o mu oluyo bilmiyorum

hayırlı olsun:)
bende tüp bebekle hamile kalan 2012 ilk annelerindenim inşallah

topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar.Dilerim dolar taşar burası .biizm içinde dua edin olur mu arkanızdan gelme niyetindeyiz RABBİM izin verirse:)

Ben görmedim canım. Gebelik bölümü karışık geldi biraz. doğal yolla hamile kalanlarda olduğu için.

Hatta ben dedım bılen bırı varsa tup bebekle anne olacaklar topığı açılsa dedım arkadaşın bırı açtı sağolsun ama gebelık bölumunde açmış ben solemıştım tup te açsaydın dıe sonra bı baktım sız açmışssınız neyse oraya uğrayan olmazssa burdan ılerlerız lıste falan yyapıcakmısınız orayada sızın açtığınızı bırleştırebılırmı kı dedım bakalım ne olacak

herkese merhabalar...bende tup bebekte 2.denemem de hamileyim cok şukur ve allah izin verirse ocak ayının ilk annelerinden olucam.allah hepimizinkini kuagına almasını nasip etsin

hayırlı olsun:)
bende tüp bebekle hamile kalan 2012 ilk annelerindenim inşallah
Sağol pulpycim seninle mayıs ayı topiğindeydik takip ediyodum ama transfer sonrası uzun süreli internette kalıp yazamamıştım. Seninde hayırlı olsun bebişin. Allah kucağına almaya nasip etsin.

topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar.Dilerim dolar taşar burası .biizm içinde dua edin olur mu arkanızdan gelme niyetindeyiz RABBİM izin verirse:)
Sağol DearMother senin ne zamandı transfer yine mayıs ayı topiğindeydik sanırım. Hiç stres yapma. Dilerim seninde yüzün güler. dualarımız seninle canım.

herkese merhabalar...bende tup bebekte 2.denemem de hamileyim cok şukur ve allah izin verirse ocak ayının ilk annelerinden olucam.allah hepimizinkini kuagına almasını nasip etsin
Amin Sevgicim. İnşallah 2012 de Allahın izniyle bebeklerimize kavuşuruz. Hayırlısı olsun canım.

Nurşincim sen söyledikten sonra baktım bende ordada olmuş ama daha önce görmemişim ben. Nasıl birleşir bilmiyorum ki.

Bu arada arkadaşlar hiç belirti yaşıyor musunuz? Ben hala clinojel kullanıyorum ve bazı sabahlar hani fazlası çıkıyor ya onun orda hafif pembelik oluyor. Bunun için iğne oluyorum geçen seferden biliyorum. Arada midem bulanıyor ama öyle kusucak kadar değil. İnşallah dahada artmaz bu bulantılar. Bunun dışında arada kasıklarımda batma oluyor.

yeni topik hayırlı olsun canlar ben son sat tarihim 7 nisan bende inşallah 2012 nin ilk annelerinden olacağım

Son düzenleme:

canım benimde o jel çok hafif pembe geliyor bunun için iğne mi veriyor doktor?benimde miğde bulantılarım var bazen çok fena oluyorum ama kusma yok ve bendede arada batmalar oluyor canım...

yeni topik hayırlı olsun canlar ben son sat tarihim 7 nisan bende inşallah 2012 nin ilk annelerinden olacağım
canım benimde o jel çok hafif pembe geliyor bunun için iğne mi veriyor doktor?benimde miğde bulantılarım var bazen çok fena oluyorum ama kusma yok ve bendede arada batmalar oluyor canım...
Sağol Tahmercim. Benim dondurulmuşlaydı. transferim 11 mayıstı.Son adet tarihim 20 nisan. SAT ne olucak bilmiyorum. Ben merkezi arıorum jelde hafif pembelik oldu diye (sadece sabah 1 kere oluyor ama sonra yok.Puroluton deropt diye bir iğne vurulmamı istiyolar. Ben geçen sefer Üçüzlerime hamileydim ve ohhs oldum, kanamam oldu , daha birsürü şey o yüzden talimliyim.
İnşallah beraber tadını çıkararak anlamadan geçiricez bu zamanı...

yaa kafam karıştı acaba arasam mı merkezi

Benım de kahveler ve sabahtan bı defa kırmızı oluyor ama kahveler hep var cuma kese görmeye gıtcez bakalım o zamn sorcam uzuluyorum kahvelerı görunce

Canım uçuzlere hamıle olduğunda ıkl beta değerın neydı benım 2 embrıyo transfer oldu bende braz endışelıyım hyır olsun ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…