Sağol pulpycim seninle mayıs ayı topiğindeydik takip ediyodum ama transfer sonrası uzun süreli internette kalıp yazamamıştım. Seninde hayırlı olsun bebişin. Allah kucağına almaya nasip etsin.
.
sordum canım bu jelden kaynaklıymış problem yok dediler kanama olursa sorun olur dediler ohh rahatladım yaaa[/QUSevindim canım. Benimde fikrim oldu iyi oldu.
kahverengi olunca sorun yok canım ona normal diyolar. senin buluşma vaktin gelmiş bile benim çok var daha.Benım de kahveler ve sabahtan bı defa kırmızı oluyor ama kahveler hep var cuma kese görmeye gıtcez bakalım o zamn sorcam uzuluyorum kahvelerı görunce
geçen sefer 585 ti kan değerim canım. 3 tane koyulmuştu Üçüde ordaydı. Senin kaç çıktı?Canım uçuzlere hamıle olduğunda ıkl beta değerın neydı benım 2 embrıyo transfer oldu bende braz endışelıyım hyır olsun ınşallah
Puply inan bende onu merak ediyorum SAT kaç olucak? Senin normal tüp mü? dondurulmuş mu? Normalinde son adet tarihi SAT oluyor diye biliyorum. Ama dondurulmuş nasıl bilmiyorum Bilen varsa bana da yardımcı olsun. Seninde kontrol zamanın gelmiş benim 8 haziran daha çok var. sonucu aldıktan 3 hafta sonra kalp atışı duyuluyor diye biliyorum. İnşallah duyarsın canım.Tşk ederim canım hepimizinkini inşallah
tüp bebekte kaç haftalık hamile olduğumuzu öğrenmek için farklı bir yöntem varmı
yoksa yine SAT a göre mi hesaplıyoruz?
ctesi kontrolüm var doktorum keseyi görmeye çağırdı ama ben kalp atışını da görür müyüz diye
çok heyecanlıyım
Ne güzel benden önce görmüş olcaksınız bebeklerinizi benim daha var. Biran önce zaman geçsede görsem....kızlar bendede ceronine jelden dolayı kahve rengi geliyor çok normal kanama olmadıgı surece herşey yolunda allahın izniyle benimde yarın randevum var allah izin verirse yarın iki aylık oluyoruz şu uc ayı bi doldursamda içim rahatlasa duşucek korkusuyla yanıp tutuşuyoruz rabbim bebeklerimizi korusun
kızlar bendede ceronine jelden dolayı kahve rengi geliyor çok normal kanama olmadıgı surece herşey yolunda allahın izniyle benimde yarın randevum var allah izin verirse yarın iki aylık oluyoruz şu uc ayı bi doldursamda içim rahatlasa duşucek korkusuyla yanıp tutuşuyoruz rabbim bebeklerimizi korusun
kahverengi olunca sorun yok canım ona normal diyolar. senin buluşma vaktin gelmiş bile benim çok var daha.
geçen sefer 585 ti kan değerim canım. 3 tane koyulmuştu Üçüde ordaydı. Senin kaç çıktı?
Ne güzel benden önce görmüş olcaksınız bebeklerinizi benim daha var. Biran önce zaman geçsede görsem....
ulun bey o gun cagırdı tam 8 haftalık oluyorya sanırım tahlil felan isteyecek inşallah başka bir sefere buluşuruzNURSIN1981
Sevgıcım keşke cuma gıtseydın bende cuma gıtcem de tanışırdık bızım sulo yokmuş bende ulun beye gıtcem cuma gunu bakalım hayırlısı
Puply inan bende onu merak ediyorum SAT kaç olucak? Senin normal tüp mü? dondurulmuş mu? Normalinde son adet tarihi SAT oluyor diye biliyorum. Ama dondurulmuş nasıl bilmiyorum Bilen varsa bana da yardımcı olsun. Seninde kontrol zamanın gelmiş benim 8 haziran daha çok var. sonucu aldıktan 3 hafta sonra kalp atışı duyuluyor diye biliyorum. İnşallah duyarsın canım.
Tşk ederim canım hepimizinkini inşallah
tüp bebekte kaç haftalık hamile olduğumuzu öğrenmek için farklı bir yöntem varmı
yoksa yine SAT a göre mi hesaplıyoruz?
ctesi kontrolüm var doktorum keseyi görmeye çağırdı ama ben kalp atışını da görür müyüz diye
çok heyecanlıyım
Aklına kötü şeyler getirme Nurşincim İnşallah bebeğini görüp geliceksin. Değerler kişiden kişiye göre hatta yaptırdığın yere göre bile değişebilir.Canım benım 1937 dıydı 12. gun değerım bakalım cuma görcem neler oluyo içerde kahveler canımı sıkıyo kayıplarım var önceden kırmızıya döner dıe korkuyorum hayırlısı olsun artık
Aklına kötü şeyler getirme Nurşincim İnşallah bebeğini görüp geliceksin. Değerler kişiden kişiye göre hatta yaptırdığın yere göre bile değişebilir.
gorursun inşallah alahım hepimize hareketlerinide hissettigimiz gunleri gostresin inşallah
ulun bey o gun cagırdı tam 8 haftalık oluyorya sanırım tahlil felan isteyecek inşallah başka bir sefere buluşuruz
Inşallah canım kese görmeye gıttığınde tahlıl falan bışı ıstememışmıydı çok sorcağım soru var ulun bey yandı
gorursun inşallah alahım hepimize hareketlerinide hissettigimiz gunleri gostresin inşallah
ulun bey o gun cagırdı tam 8 haftalık oluyorya sanırım tahlil felan isteyecek inşallah başka bir sefere buluşuruz
Kız bacım aşagıdakı resımlı şeyın adı ne onun onda 7 3 görunuyo sen 8 dıosun nssıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?