2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

ben varım. geceden itibaren hiç geçmeyen bacak ağrım kasık ağrım oldu.nasıl ama sızım sızım.dün gündüzde geceye kadar sağ kasıığım karnım bacağım hepsi feci ağrıdı.hemde hiç geçmeden çok korktum.plesentada aşağıda birşey oldumu diye korktum.bugün daha iyiyim.her hafta doktora gidiyorum zaten bugün bakıcam ağrım artarsa gidicem.

benim bacak agrım genelde ayakta durunca ve yürüyünce bu halde işe gidiyorum allahtan işim rahatta idare ediyorum..

mrb kızlar
ikili testi iyi çıkıp üçlü testinde risk çıkan
ve amniyosentez yaptıran var mı?

mrb kızlar
ikili testi iyi çıkıp üçlü testinde risk çıkan
ve amniyosentez yaptıran var mı?

canım merhaba senin 3 lü teste sorunmu çıktı yanılma payı çok yüksekmiş 3 lü teste hemen emniyosenteze karar verme derin ayrıntılı ultrasona gir bence 20 ci haftalarda en güvenilir 2 li testmiş..

canım merhaba senin 3 lü teste sorunmu çıktı yanılma payı çok yüksekmiş 3 lü teste hemen emniyosenteze karar verme derin ayrıntılı ultrasona gir bence 20 ci haftalarda en güvenilir 2 li testmiş..

benim kili test sonucum iyiydi ancak 3lü testterisk oranı 1/53 cıktı başka bir labratuvara daha yaptırdık
sonucu daha iyi beklerken risk oranı bu defa 1/10 cıktı yani amniyosentez şart oldu
ve perşembe günü onu da yaptırdık şimdi sonuç bekliyorum umarım temiz çıkar,
bi daha hamile kalırsam ne 2li, ne 3lü test hiçbrini yaptırmıycam

Canım ikili test iyi cıktıysa neden 3 lü yaptırdın. benım ikili cokta iyi değil ama 630/1 Dawn. 810/1 Yaş Faktörü. Doktorum sınır 200/1 dedi. O yuzden 3 lüye 4 lüye gerek yok dedi. ama arkadaşarımın ikilisi hep 1000/1 2000/1 cıkmş. sınırlerım bozuldu. ama hiç bişey yapmadım akışına bıraktım senın ıkılın nasılllll. Bu arada cınsıyetı ne. Benımkı erkek miş..:)

Ve yine ikili teste enseyi 2.2 mm ölçtü doktor sınır 2.5mm imiş. Arkadaşlarımınki 1.6mm 1.06mm Falan aynı haftada o na da sinir oldum tabi... Benımkı nıye büyük diye. Doktora sordum bende insanım belki büyük ölçmüşümdür sonuc oyüzden böle cıkmıştır dedi. Bunlara rağmen 3 lü ye 4 lüye gerek yok dedi. Ben ısrar ettım emin misiniz dedim. burası özel hastane ben istemezmiyi para kazanmak bende bilirim şimdi seni bir sürü teste daha tabi tutmayı dedi. ama gerek yokdedi. Bende kurcalamayı bıraktım....

Ve yine ikili teste enseyi 2.2 mm ölçtü doktor sınır 2.5mm imiş. Arkadaşlarımınki 1.6mm 1.06mm Falan aynı haftada o na da sinir oldum tabi... Benımkı nıye büyük diye. Doktora sordum bende insanım belki büyük ölçmüşümdür sonuc oyüzden böle cıkmıştır dedi. Bunlara rağmen 3 lü ye 4 lüye gerek yok dedi. Ben ısrar ettım emin misiniz dedim. burası özel hastane ben istemezmiyi para kazanmak bende bilirim şimdi seni bir sürü teste daha tabi tutmayı dedi. ama gerek yokdedi. Bende kurcalamayı bıraktım....

Canım ikili test iyi cıktıysa neden 3 lü yaptırdın. benım ikili cokta iyi değil ama 630/1 Dawn. 810/1 Yaş Faktörü. Doktorum sınır 200/1 dedi. O yuzden 3 lüye 4 lüye gerek yok dedi. ama arkadaşarımın ikilisi hep 1000/1 2000/1 cıkmş. sınırlerım bozuldu. ama hiç bişey yapmadım akışına bıraktım senın ıkılın nasılllll. Bu arada cınsıyetı ne. Benımkı erkek miş..:)

benim ikili test sonucum1 /1200 civarı bişeydi
üçlüyü renkli ultrason için basşka doktra gitmiştim o yapalım deyince yaptırdım
keske yaptırmasaydım bu kadar sıkıntıya girmiycektim
içini ferah tut ve gerçekten kurcalamaa

benim kili test sonucum iyiydi ancak 3lü testterisk oranı 1/53 cıktı başka bir labratuvara daha yaptırdık
sonucu daha iyi beklerken risk oranı bu defa 1/10 cıktı yani amniyosentez şart oldu
bi daha hamile kalırsam ne 2li, ne 3lü test hiçbrini yaptırmıycam[/QUOT

selam ne zaman belli olacak sonucun umarım birşey çıkmıyacak morelini yüksek tut artık olan olmuş
benim 2 tesimde sorun yok doktorum 3 test yaptıralım dedi yaptırmıyacagım kafam karışmasın dana önce eşimle benim genetiklerimize ve kromozonlarımıza bakılmıştı bir sorun yoktu allaha emanet ediyorum artık ne diyeyim buraya kadar geldik...

bi daha hamile kalırsam ne 2li, ne 3lü test hiçbrini yaptırmıycam

canım dün diğer topiğede gelmiştin oradan yazdım ama sayfa onarıma girmiş okuyup okuyamadığını bilmiyorum nurcanın tavsiyesiyle geldim diye yazmıştın kısacası 3'lü testlerde hata payı çok yüksekmiş canım uzman tv'de izlemiştim ve gönderilen amniyosentezler %90'nın üstünde temiz çıkıyormuş sen içini ferah tut ALLAH'ın izni ile temiz gelecek sonucun İNŞALLAH ben inanıyorum tatlım iyi düşün iyi olsun annesi. :):nazar:

canım selam nasılsın bebek nasıl sende çalışıyorsun sanırım hamileyken çalışmak bazen yorucu bazense vakit geçiyor cinsiyeti belli olmuşmuydu senin..

a.s canım biz iyiyiz teyzesi sen nasılsın? evet çalışıyorum ve sana katılıyorum bazen evde olup yatmak istiyorum bazende evde vakit geçmezki diyorum aman hayılısıyla sağlıklısıyla gelsin yavrularımızda ben çalışmaya razıyım normal doğumdan korkuyorum ama ona bile razıyım :)):nazar:
evet cinsiyeti kız ALLAH'ım nazarlardan saklasın cümlemizin evlatlarınıda bizlere bağışlasın İNŞALLAH.

Son düzenleme:
a.s canım biz iyiyiz teyzesi sen nasılsın? evet çalışıyorum ve sana katılıyorum bazen evde olup yatmak istiyorum bazende evde vakit geçmezki diyorum aman hayılısıyla sağlıklısıyla gelsin yavrularımızda ben çalışmaya razıyım normal doğumdan korkuyorum ama ona bile razıyım :)):nazar:
evet cinsiyeti kız ALLAH'ım nazarlardan saklasın cümlemizin evlatlarınıda bizlere bağışlasın İNŞALLAH.

kızlar günaydın oğluşum olacakmış benim dün kontrolüm vardı dr pipisini gösterdi %90 erkek dedi:nazar::nazar::nazar:çok güzel bir duygu Allah ım herkese nasip etsin bebeğim elini ensesine koymuş yatıyordu aynı babasına benziyor :emir_bebek:kızlar İNŞALLAH hepimiz kucağımıza aldığımızıda görürüz öptüm

kızlar günaydın oğluşum olacakmış benim dün kontrolüm vardı dr pipisini gösterdi %90 erkek dedi:nazar::nazar::nazar:çok güzel bir duygu Allah ım herkese nasip etsin bebeğim elini ensesine koymuş yatıyordu aynı babasına benziyor :emir_bebek:kızlar İNŞALLAH hepimiz kucağımıza aldığımızıda görürüz öptüm

Hayırlı olsun canım.Allah nazarlardan korusun.ben haftaya doktora gidicem.bakalım bizimkinide söyler.çok heyecanlıyım.hemde çok özledim.

Kızlar hepimizin sağlıklı bir şekilde allah kucagımıza almayı nasip etsin evet çok güzel duygular bu yolda olan herkesede allah yardım etsin bende haftaya gidiyorum dr. benimde cinsiyet belli olur artık ben hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum aranızada varmı tüp bebek doktoruna devam eden sevgiyle kaln...

Kızlar hepimizin sağlıklı bir şekilde allah kucagımıza almayı nasip etsin evet çok güzel duygular bu yolda olan herkesede allah yardım etsin bende haftaya gidiyorum dr. benimde cinsiyet belli olur artık ben hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum aranızada varmı tüp bebek doktoruna devam eden sevgiyle kaln...

bende merkeze doktoruma devam ediyorum canım ve ona çok güveniyorum doğumumuda ona yaptırtmak istiyorum ama biraz pahallı olduğu içinde düşündürüyor beni aman olsun nasip kısmet kendi doktoruma olur İNŞALLAH. :nazar:

herkese merhabaaa

benimde bebişimin cinsiyeti belli oldu...bizde masmavi bi dünyaya dalış yapacaz kısmetse....Allah hepsine hayırlı uzun ömürler versin..sağlıkla sıhhatle kucağımıza almakda nasip olur inşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar:

İyi bayramlar arkadaşlar,
Herkes iyidir inşallah. Benim 4 lü taramamda bir tanesinde risk biraz yüksek çıktı. bayramın 4 günü cuma ayrıntılı ultrasona gidiyoruz. Hayırlısıyla bunuda atlatsak.

Merhaba Arkadaşlar,
Bugün kontrolümüzü olduk bebişim iyi çok şükür. Ayrıntılıya girdik. ayın 16 sında tekrar bakıcak 21 haftada. Darısı diğer arkadaşların başına.

Back
X