valla ben hiçbirşey yiyemeyenlerdenim. sabah kahvaltı bile edemedim. 1 dilim domates 2 dilim salatalık yedim sadece. 2 haftadır açım, açtatlı hiç yiyemiyorum. meyve yemeye çalışıyorum, domates, salatalık, peynir ve nasıl oluyor bilmiyorum ama patates kızartması. birde yağsız ekşili çorba. işte yiyebildiklerim bir elin parmakları kadarlar. ama doktorum problem değil dedi. 'sen kendini ayakta tutacak kadar beslen yeter, bebekler çok bencil olur, kendi başının çaresine bakar onlar' dedi. bu bulantı daha ne kadar sürecek böyle yaw
yemek yemek istiyorum artık
yemekteyizi bile seyredemiyorum, midem bulanıyor
hiç böyle şeylerin başıma geleceğini düşünmezdim. psikolojik bunlar falan diyodum. ama Allahın sopası yok işte, al sana dedi
![]()
Ahhhh canııım yaa, kıyamam sana... çok zordur sahi. nasıl dayanabiliyosuun. Allah yardımcın olsun. inşallah en kısa zamanda geçer...
ben yemeden hafif bulantı hissediyorum. yedikten sonra iyiyim. ama yarım saat geçmeden yine başlıyor. ama çok şükür hiç öyle kusucak kadar değil. hafif hafif:) onu da takmıyorum zaten. hamile olduğumuz belli olsun ıcık yahuuuu