- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 683
kızlarrr yarın ılk ultrasona gircem ve cok korkuyorum nedeni daha evvel ikikez kalp atımını duyamamaktan kurtaj,bu sefer blast verdiler 2 adet bir tane tutunmus görünüyor çok şükür,
ama yarın için şimdiden elim ayagım dolaşmaya başladı, sakin olmaya calısıyorum ama yapamıyorum, tekrar o tatsız lafları duymak istemiyorum, nolur dua edin,
birde hiç belirtim yok bulantı felan gibi , sadece karnım fecı sıs tas gıbı gaz oluyor, beyaz akıntı oluyor hafif, ama progesteron ignesi oluorum belki ondandır, tanrım bana yardımcı olun nasıl sakın olabilirim acaba? dualara sığındım okuyorum okuyorum , allahım nasıp etsin busefer inşallah nolurr,
sizi de uzmemk istemem ama durum bu işte valla şaşırdım ,kimse bilmiyor daha çevremden sadece eşim kardeşim, kimseye tup yaptık demedim, geçen sefer cok erken soylemıstım sonra cok husran oldu bu sefer biraz netleşsin bende gönül rahatlığı ile söyleyim dedim, paylaşcak kimsem yok valla ,
teskin etcek kimse yok, eşim iş geziisnde benim yanımda olamıycak yarın da offf, tek basıma gidicem yaaa,
canım benim korkman dogal daha once uzucu durumlar yaşamassın ama allahın izniyle bence bu defa sag saglim gorursun kalp etışlarını blast embriyolar gelişim acısından cok iyi oluyorlarmış için rahat olsun yarın buraya guzel haberlerle gelecegine inanıyorum.