Doğuma Hazırlık 2012'de İkinci Bebek Cinsiyetleri Ne Alemde?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

frezia

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
26
14
288
İzmir
Arkadaşlar,
Bu yıl hamiş olanarkadaşlarıma, ünlülere falan bakınca bende şöyle bir kanı oluştu:
2012'de ilk bebeği erkek olanların ikincisi de erkek, ilk bebeği kız olanların ikincisi de kız. Yani bu yıl ilkinin aynı cinsiyette hamiş olanlar çoğunlukta diye düşünüyorum.
Siz ne dersiniz? Bu yıl ikinci bebekte ayrı cinsiyet mi aynı cinsiyet mi çoğunlukta?

kesinlikle bende sana katılıyorum arkadaşımın ilk çocuğu erkekti gene erkek olacak büyük ihtimlle.... sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah :)

benim iki arkadaşımında ilk çocukları erkekti 2012 de doğum yaptılar ama ikisininde kızı oldu.

belki tesaduftur ama cok yakin 3 arkadasim 2012 de dogum yaptilar 2.lere, ve ilk cinsiyetle ayni 2.ler de benim de ilki kiz agustosta bir kiz daha geliyor:)

bende sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetimizi herşeyden önce sağlıklı hayırlı olması ama allahım içimi biliyo bir kızım olsun dünyalarda benim olsun ::))) millet erkek bebek diye deliriri ben tam tersi..bilmem belkide 1 tane oğlum oldğu içindir.öğrenince yazarım 3,4 hafta sonra öğrenirim hayırlısıyla inşallah..

ilk çocuğum erkek,bunada erkek dendi ama çok mutluyum çok sevindim

bende sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetimizi herşeyden önce sağlıklı hayırlı olması ama allahım içimi biliyo bir kızım olsun dünyalarda benim olsun ::))) millet erkek bebek diye deliriri ben tam tersi..bilmem belkide 1 tane oğlum oldğu içindir.öğrenince yazarım 3,4 hafta sonra öğrenirim hayırlısıyla inşallah..

Kesinlikle oğlunuz olduğu içindir,eğer kızınız olsaydı oğlan olması için aynı şekilde isterdiniz,ALLAH gönlünüzden geçeni sağlıklı bir prenses nasip etsin size.

Back
X