40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Flörtten kastı da 53lük delikanliya bengay merhem sürerken birden aşka gelip mutfak masasında şaapmak falan muhtemelen 😂
Fena boyun düzleşmem vardı, sürüp bütün gün kokulu kokulu gezdim umrumda değildi dünya, ne zevüşmesi unutsun onu. 🤣

Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.

Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?

Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Niye her evlenen boşanmış belli oldu.

Telefondan yazarken imla hatası yapıyorum, bir yandan şuan mesaideyim

1 tanesi evli, İrlanda 'da yaşıyor kız kardeşi. Erkek kardeşi de evlenmiş ayrılmış çocuğu olmayan bir kıza aşık olmuş abisinden saklıyorlar, bekar değil diye.
Evli kalabilen de bunlardan epey uzakta. Acı acı gülümsedim buna.

Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.

Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
ya mormondur ya da sen yakasından düş diye bu yalanı uydurmuş.

Kızlar, bazen de kadın aldatıyor, bir komşumuz vardı 3 çocuklu bir aile, adam mükemmel şevkatydi ben 10 yaşındaydım o zaman. Herkes hayrandı onlara, kadın aldattı. Bu açıdan düşündünüz mü? Kadın tazminat da almış ayrılırken bayağı yüklü miktar,
Kadın hem aldatmış hem de mahkeme aldatılan adamın tazminat vermesine hükmetmiş ha? Sen de yedin bunu, meraklısın çünkü yemeğe.

Sanmam, zaten evlilik düşünmüyor, annesi ve yakınları istiyor.
Herkes akraba evliliği ve damat ailesi hepsi evli çocuklu şükür mutlular SAYGILI lar.
Atmaz
Rahatsız etmek istemez
Atmaz, bir adım bekler.
Atmaz çünkü ailesinden izin almadı.

Düğünde yanına gitmedim, beni bekledi, neden kuyruk gibi gelsin?
Ay ne demek neden gelsin ya, erkek adam aksiyonel olur, girişken olur, az yırtık olur prenses gibi karşı taraftan beklemez ilk adımı o atar. O kadar bişey bilmiyon ki ilişkiler hakkında, duygusal ve sosyal zeka diye bişey yok şu konuda ya.

Ne olacak şimdi?
Adımı atan sen olduğun için aile ile oturmamaya ikna edebilecek bir konumda değilsin. Eğer adım atan o olsaydı bunu bir şart olarak öne sürebilirdin. Bu durumda aile ile oturmam demen adamın sana engeli basması demek.

Meali iş uzayınca ailemin nasıl bir aile olduğunu anlıyorlar kaçıyorlar. Kuş uyanmadan kafeslemek lazım 😂😂
Burda kafeslemeye çalışan taraf konu sahibi. İlk adımı o attı. Adam benim şartlarım bu, işine gelirse diyecek.

Evlenince flört biter mi, ömür boyu mu sürer
Bence bitmez
Sizinki başlamadı ki bitsin. Şu an yaşadığın şey flört değil, pazarlık. Adam dakka bir gol bir, ailemle yaşarım demiş sen de düşünüyon kara kara nasıl vazgeçiririm diye. Başka da bir şey yok.

Adam 53 yaşında ve ailesiylemi yasayacakmis.nedeni ne imiş beraber yaşamalarının.bu konuda tek bir iyi taraf var o 53 ise ebeveynleri 70-80 delerdir.Allaha kavuşmalarına az kalmistir

Back
X