40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Ergen büyümeyen çoluk çocuktan iyidir
Yalnız ergenler aileleriyle birlikte vakit geçirmek istemezler. Sosyal açıdan bağımsızlık kazanma zamanıdır ergenlik. Senin bahsettiğin herif ergenlik dönemini başarılı şekilde atlatamamış ki halen annesiyle kardeşleriyle yaşamak istiyor.😬

Allah kadınlara akıl fikir versin.
53 yaşında kısmetin annesi her şeye karar veriyor, 5 kızı ve 1 oğlu boşanıyor.

Bunları bile bile istemeniz ilginç…

Şimdi kız kardeşim ve kocası bir tanışma ayrlicak, kahve içicez Dördümüz, yine iş bahanesi ile. Bu adımı atıcam ikna oldular çok şükür, o görüşmede peki ben telefon istesem uygun olur mu adamdan
Ya arkadaş olarka da olsa tanımak istiyorum, aslında konuşalım. En azından evlilik düşünmüyorsa bile sesini duyayım diye

İşte emin değilim. 9 kardeş. Bu kız kardeşlerden biri evli diğerleri 5 tane az da değil neden boşanmış, hepsi mi şanssız acaba, şimdi tahmin de kolay değil kafamı kurcalıyor
“İkna oldular çok şükür”mü? Kusura bakmayın ama çok yoklukta gibisiniz, bunu sebebi nedir?
Yani adam bi adım atmamış ama siz sürekli adamı adamın sülalesini takip ediyorsunuz. Üstelik koloni halinde yaşayan bir aile,

Benim güzel kız kardeşim senden 3 yaş büyüğüm 41 yaşında evlendim. Hayallerini yazmıssın gördüm, Allah gönlüne göre versin, bir kadının bir erkekten beklediği hayat dolu, neşeli, sorun çözen sadık ve karısını mutlu etmeye çalışan cömert bir erkek sen de bunu istiyorsundur, bir erkek bu karakterde bile olsa aileci ise annesini herşeyden önde tutuyorsa hayat sana zehir olur. Anası babası olmayan birinde saydığım özelliklerin hiçbbiri yoksa hayat yine zehir olur. 40 yaşındasın gerçekten seni cıvıl cıvıl yapıp coşturan bir adamla evlen. 50 yaşındaki bir adamın içi çoktan geçmiştir her anlamda, niçin ayrıldığını eski eşinden öğrenmeni tavsiye ederim.

Back
X