Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin dedunuz nedu bunu bize neden yapıyorsunuzVar mı gelişme?
Yani simdi normal şarklarda aslında 53 yaşında bir erkeğin öttürebilmesi lazım ama ne gerek varYa ben kuşu merak ettiydim hiç ötmüş mü![]()
Zaten galiba olmamış birşey 19 dk önce bakmış gitmişAilesiyle yaşıyor ya hani eril gelmiyor kulağa hiç![]()
Yalnız ergenler aileleriyle birlikte vakit geçirmek istemezler. Sosyal açıdan bağımsızlık kazanma zamanıdır ergenlik. Senin bahsettiğin herif ergenlik dönemini başarılı şekilde atlatamamış ki halen annesiyle kardeşleriyle yaşamak istiyor.Ergen büyümeyen çoluk çocuktan iyidir
Diplomalar nerden?10 sene once memlekette herkes yazilim uzmaniydi, simdi yapay zeka uzmani olmus, ne hos. Çin'i geçeriz bu gidisle.
Uluslararasi dublin universitesi..Diplomalar nerden?![]()
“İkna oldular çok şükür”mü? Kusura bakmayın ama çok yoklukta gibisiniz, bunu sebebi nedir?Şimdi kız kardeşim ve kocası bir tanışma ayrlicak, kahve içicez Dördümüz, yine iş bahanesi ile. Bu adımı atıcam ikna oldular çok şükür, o görüşmede peki ben telefon istesem uygun olur mu adamdan
Ya arkadaş olarka da olsa tanımak istiyorum, aslında konuşalım. En azından evlilik düşünmüyorsa bile sesini duyayım diye
İşte emin değilim. 9 kardeş. Bu kız kardeşlerden biri evli diğerleri 5 tane az da değil neden boşanmış, hepsi mi şanssız acaba, şimdi tahmin de kolay değil kafamı kurcalıyor
Çinli olsa bin tane kardesi olmazdi, bu daha cok Ankara ÇinçinliAsya'nın incisi Hong Kong'danmış. mikro penis garantili.
artık bu aile apartmanında en yukarıdan aşağıya doğru foşur foşur merdiven yıkar yapay zeka uzmanı.