Arkadaşlar,
Bu yıl hamiş olanarkadaşlarıma, ünlülere falan bakınca bende şöyle bir kanı oluştu:
2012'de ilk bebeği erkek olanların ikincisi de erkek, ilk bebeği kız olanların ikincisi de kız. Yani bu yıl ilkinin aynı cinsiyette hamiş olanlar çoğunlukta diye düşünüyorum.
Siz ne dersiniz? Bu yıl ikinci bebekte ayrı cinsiyet mi aynı cinsiyet mi çoğunlukta?
belki tesaduftur ama cok yakin 3 arkadasim 2012 de dogum yaptilar 2.lere, ve ilk cinsiyetle ayni 2.ler de benim de ilki kiz agustosta bir kiz daha geliyor:)
bende sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetimizi herşeyden önce sağlıklı hayırlı olması ama allahım içimi biliyo bir kızım olsun dünyalarda benim olsun ::))) millet erkek bebek diye deliriri ben tam tersi..bilmem belkide 1 tane oğlum oldğu içindir.öğrenince yazarım 3,4 hafta sonra öğrenirim hayırlısıyla inşallah..
bende sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetimizi herşeyden önce sağlıklı hayırlı olması ama allahım içimi biliyo bir kızım olsun dünyalarda benim olsun ::))) millet erkek bebek diye deliriri ben tam tersi..bilmem belkide 1 tane oğlum oldğu içindir.öğrenince yazarım 3,4 hafta sonra öğrenirim hayırlısıyla inşallah..
Kesinlikle oğlunuz olduğu içindir,eğer kızınız olsaydı oğlan olması için aynı şekilde isterdiniz,ALLAH gönlünüzden geçeni sağlıklı bir prenses nasip etsin size.