- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
krizzzzzz benm test sonucum onaylayıcı kelimeler ve kaliteli zamn çıktı..Onu hemen 1 sayıyla altında hediye alma takip ediyor ..sonrada hizmet eylemleri fiziksel temas çıktı...Ne olacak şimdi:44::44::44::44: kaç aylık ömrüm kalmış
merhaba arkadaşlar tekrardan.
elifcim nişanlın sana en çok çıkan iki özellikle muamele edecek ve sen de sevildiğini hissedeceksin. yazarın tezine göre; nişanlın sana fiziksel temasla yaklaşırsa sevdiğini göstermek için, sen sevildiğini hissetmeyeceksin ya da az hissedeceksin, dolayısıyla huzursuzluklar baş gösterecek. fakat sürekli sevdiğini dile getirip seninle dolu vakitler geçilse sevildiğini hissedeceksin ve huzursuzluk olmayacak ya da çok az olacak
wuuuuuamaben o son dediğin varya ondanda hoşlanıyoum beni yansıtmadı sanki ayyy neyse batmadan susuyorum sağol kriz
elifcim taş devri diyeti kitabını da sipariş etmeye ne dersino şekerlerin vücudunu nasıl tahrip ettiğini görüp belki azaltırsın ben bir süre hiiiç tatlı tuzlu karbonhidratlı şeyler yememiştim. artı bu kitap adı gibi diyet değil, beslenme şekli kitabı. çok bilgilendirici, açıklayıcı nette araştırabilirsin. çoook sağlıklı nesiller için şart gibi... aslında ben bu kitabı souvvenir'e de tavsiye edecektim, hamileliği düşündüğü için. bir nevi vücuda detoks yapmak gibi, hamilelik öncesi bu şart diyor ahmet aydın. yediklerimizden yüz şeklimiz bile değişiyormuş kızlar hakikaten de eski nesiller sağlıklı geniş suratlı düzgün dişli, yeni nesiller dar yüzlü bozuk dişli. yazar bunu belgeleriyle kanıtlıyor
hemen bakıyorumgüzelse soviye ben hediye ederim hani hamiş kalma çalışmalarına başlamıştır 21 aralıktan sonra başlıcekti
canım bunların hepsi zaten hoşlanılan şeyler, sevgi ifadeleri sonuçta. ama şiddet olarak herkesin hoşlanma derecesi farklı. tabi testi doldururken kendini tam ifade eden seçenekleri seçmemiş de olabilirsin :44:
bu arada ilkay, sana bir soru sormak istiyorum. ersağ markasını hiç duydun mu :26: denizlide üretiliyormuş. ürünlerini kullandın mı?
annem leke-kan çıkarıcısını kullanıyor canım çok memnun .. bir ara çamaşır deterjanını kullandı ama kokusunu hiç beğenmedik bitinceye kadar kullanacağım diye de ısrar etti ama kokusu kötüydü gerçekten :26:
hım toz mu kullanıyordu sıvı mı? ben sıvı almıştım ama çamaşır aktif diye bir madde eksikmiş, onu da yeni sipariş ettim. bakalım memnun kalacak mıyım :26: leke kan çıkarıcısı damla konsantre dedikleri sanırım? denizlide fiyatları düşük mü acep :26: benim sıvı tuhaf kokmuyor ya :44: aman kimyasal olmasın da kötü koksun ne yapayım :44:
susuma, sustukça sıra sana gelecekneden konuşmuyorsunuz :44:
hususuma, sustukça sıra sana gelecekneden konuşmuyorsunuz :44:
gönül elçiliğine taktım kafayı..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?