- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 822847
Şöyle bir vücut hiç fena olmazdı aslında.(Fotoğrafı da orjinal boyutunda yükleyemedim, neden bilmiyorum.
)
Çok teşekkür ederim canım. Azimle "devam etmek" önemli olan...venüssssss, 21 yasinda bu azim bu olgunluuk süpersiinnn...
Bende dogumdan sonra veremedim.
Boy 1.76
Kilo suan 83
17gundur sıkı rejimdeyim.
Baslangicta 88.4 idim..
17gunde 5kilo falan gitti..
Hedefim 73 hattaa 70 de olabilirr.l![]()
.
Nerede değil aslında. Biraz zaman, azim ve sabırın ilerisinde duruyor büyük ihtimalle.Fenaaa mi olmazdi,, supeeer olduu beee
Ahh ahh nerdeee
Çok teşekkür ederim canım. Azimle "devam etmek" önemli olan...
Çok iyi ilk haftalarda çok güzel kilo vermişsin. 70 - 73 kilo ne kadar süre için hedefin bakalım?
ewet basardm sukurler olsun ki..
Bilmiyorm ki, bir sure vrrmedm ama yeniyila 70 73 ile girmek isterin acikcasi![]()
.
Nerede değil aslında. Biraz zaman, azim ve sabırın ilerisinde duruyor büyük ihtimalle.![]()
Gidip göreceğiz artık ne yapalımBilemiyorummm![]()
![]()
Gidip göreceğiz artık ne yapalım![]()
Şuanki tam kilon kaç canım? Bir de sana kilo cetveli yapalım mı benim mesajlarımın altındaki gibi?,))
Oglen yemegim.
Salata
Bi kase patates yemegi.
Şuanki tam kilon kaç canım? Bir de sana kilo cetveli yapalım mı benim mesajlarımın altındaki gibi?
Yazının altındaki linke tıkla, o sayfayı ayrıntılı bir şekilde incele. Çok kolay bir şekilde yapabilirsin, resimli anlatım zaten.Suan 83 kiloyumm,, olur yapalm.
Rica ederim, müsait olduğunda bir bakarsın istersen. kolay gelsin canım:13:Tabletten giriyorum. Yapmam biraz zor.
Arti simdi biber dolmasi yapmaya basladm.
Yapmaya calisirim.
Tesekkurleerr venüs
Teşekkür ederim canım. Umarım hep birlikte başarılı oluruz. 2,5 ayda 15 kilo mu verdiiinnngünaydın canım... günlüğün hayırlı olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın bende 2 buçuk aydır diyetteyim![]()
Teşekkür ederim canım. Umarım hep birlikte başarılı oluruz. 2,5 ayda 15 kilo mu verdiiinnn![]()