- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
aa bak biz beraber hazırlanıcaz kpss ye demek ki
bende mezun olunca başlıcam inşallah
dersaneye yazılmayıda düşünüyorum
kısmetse bir yuvada işe girerim hem çalışırım hem kpss ye hazırlanırım diyorum bakalım olur mu hayırlısı hepimiz için
o notları kopyala word e yapıştır canım sonrada yazdırırsın yazıcın varsa
yoksa at bir usb belleğe kırtasiyeden fsalan çıkarttır
kolay gelsin
yaaa ausçummmm :26: ben geldim canım yaaa valla hamillelik dolayısıyla dersler askıda demişsiniz hakikaten öyle çalışamıyorum şimdide panik oldum az kaldı tabi bunca zaman gelmedim sadece 2 ünite bitirdim çok halsizzliğim var baş ağrısı uyku hali işteyim zor akşamı yapıyorum eve gidincede yemek sonra yatıyorum hiç çalışma fırsatım da olmuyo bahanelerimde çook tabiben ne yapıcam:84::84: sınav geldi ve sadece 2 ders bitti onlarda pek sağlıklı değil
benim durumum ne olucak böyle auscumm ve mesajımı okuyan diğer arkadaşalar ne olur yardım edin bu senede kalmamam lazım nasıl yapıcamı bilemiyorum az kaldı diye iyice stres yaptım kitabı açıyorum üniteler de uzun zaten oku oku aklımda daha çook var olunca bişeyde anlamıyorum kalan zamanda konular hayatta bitmez soru çözsem ne kadar sağlıklı olur bi akıl fikir verin ne olur tekrar dersen hiç yapamıcam yardımmm
canımmm nasıl gidiyo hamilelikk büyüdümü göbişş
aaz kaldı eminecim evet insan stres oluyo ister istemez
bu aöf kitapları iyice heves kacırıyo sorma ama mecbur bende onlardan calısıyorum
okuyorum okuyorum altını çiziyorum işte sonra çizdiklerimi bida okuyorumm
öyle gereksiz bilgi doluki bu kitaplar
vallaa Allah tez zamanda kurtarsın bzleri
öptüm çok canım
Beni özleyen, nerelerde bu biberon diyen oldu mu merak ediyorum.:)) Çok yazmışsınız, geçmişin tamamını okuyamadım, umarım herkes iyidir. Beni soracak olursanız, temel bilgi teknolojilerinden 90, bugünkü hukuk dersinden de bir aksilik olmazsa 95 alıyorum, bir türlü 100'ü tutturamadım.:)) Ama benim suçum değil, bazı sorular hatalı ya da çift cevaplı. Ve maalesef anadolu'daki gibi soru ve cevap anahtarı yayınlamıyorlar, dolayısıyla sorulara itiraz şansımız yok.( Onun dışında iyiyim, akşama uğrayabilirsem yine görüşürüz.:)))
90-95 DEMEK SEN BU İŞİ BAYAĞI Bİ BİLİYOSUN ÇOK İYİ NOTLAR YA MAŞAALLAH MAŞAALLAH BUNU ÜSTÜNE 100 Ü TUTTURAMADIM DİYE BİŞEY DEME BENCE Bİ DAHA SÖYLÜYORUM ÇOK SÜPER NOTLAR ARTIK Bİ ONUR BELGESİ ALIRSIN ARTIK DİYORUM YA BENİM GÖZÜM YÜKSEKLERDE DEĞİL TEK SIKINTI MEZUN OLIYIMDA BİBERONCUM ENGİN BİLGİLERİNDEN YARARLANMAK İSTERİM BAŞARININ SIRRI NEDİR ACEP
dolmacığım, bu vizeler online, o nedenle notlar ve üniteler önümde açık.:)) dolayısıyla bakıp bakıp 100'ü tutturamamaktan dertliyim.:)) ama bu vizelerdeki sorular da ayrıntıydı bayağı, önceden çalışmasam hayatta yapamazdım. Umarım finalde de bu kadar detay sormazlar, bir de anadolu'da ben soru çözmeye alışkınım, burada hiç soru bankası filan yok, o nedenle finalde sorular nasıl olur, nerelerden gelir hiç bilmiyorum...
bu arada bugün ingilizce sınavım vardı, şimdi tam puan bekliyorum artık...:)))
Kaç gündür İngilizce kitabını açıp açıp kapatıyorum ve sadece konu başlıklarına bakıp, ünitelerdeki gramer konularından kısa notlar alarak bitirmeye karar verdim :))))
Bugün 2013 yılı ara sınav sorularını çözüp durum değerlendirmesi yapıcam kızlar bakalım ne kadar yeterli olmuş çalışmalar :)))
Siz çözdünüz mü geçen yılın sorularını?
aa bak biz beraber hazırlanıcaz kpss ye demek ki
bende mezun olunca başlıcam inşallah
dersaneye yazılmayıda düşünüyorum
kısmetse bir yuvada işe girerim hem çalışırım hem kpss ye hazırlanırım diyorum bakalım olur mu hayırlısı hepimiz için
o notları kopyala word e yapıştır canım sonrada yazdırırsın yazıcın varsa
yoksa at bir usb belleğe kırtasiyeden fsalan çıkarttır
kolay gelsin
az da olsa çözmüşsün bak işte
sen bir bana bak hele ben napmışım
bütün gün ders çalışamadım dün
yemekten sonra çalışıcam diyordum
film izledim 3 idiots
bayıldım resmen
3 saat sürdü
1 saat izleyip kalkcaktım sonra devam derim diyordum ama sonuna kadar izlemeden duramadım
sonrada saat 1 oldu yattım
artık bugün ingilizce 2 ve 3ü çalışıp bitiricem mecbur:18:
benimde babam evde bu ara ya
kış geldi işleri duruldu
kedi köpek gibi birbirimizi yiyoruz
en sevmediğim şey bir erkeğin evde durması
elimin ayağımın altında geziyor düzenimi bozuyor dışarıda çıkmıyor deliriyorum valla
bugünde evdeymiş
birde yatıyor 1e kadar
hepten deliriyorum
Ya ben amma yavaş gidiyorum.
Toplam biten konu sayısı 16
Geriye 2 dersim kaldı.
Bi gün ders çalışıyorsam 2 gün çalışmıyorum mantık süper anca hazmediyorum.
Neyse ama sınava kadar yetişir heralde konular
Slmmm uzun sure giremedim.bayanlar nasilsiniz? Ben yogun calisma prog. Bitirdim butun uniteleri
ausum ne ameliyatı diğer yazılarında okudumda merak ettim..
He ya hiç sorma tisko tisko modundayımHer yerim kırılıyor oy oy ne diskosu ausum sen değilde asıl ben yaşlandım sanırım 80 lik yaşlı teyzeler gibiyim ya şu bak
bu arada bugün tekrarımı yaptım hemde koskoca 1 ünite ausum onuda bildireyim dedimHakketten sen ne yaptın dersleri ausum canım :87:
Beni özleyen, nerelerde bu biberon diyen oldu mu merak ediyorum.:)) Çok yazmışsınız, geçmişin tamamını okuyamadım, umarım herkes iyidir. Beni soracak olursanız, temel bilgi teknolojilerinden 90, bugünkü hukuk dersinden de bir aksilik olmazsa 95 alıyorum, bir türlü 100'ü tutturamadım.:)) Ama benim suçum değil, bazı sorular hatalı ya da çift cevaplı. Ve maalesef anadolu'daki gibi soru ve cevap anahtarı yayınlamıyorlar, dolayısıyla sorulara itiraz şansımız yok.( Onun dışında iyiyim, akşama uğrayabilirsem yine görüşürüz.:)))
3 yaz 3.. hatta 4 olur bu gece misafirim var diye çalışamadım yoksa bittiydi üç ünite daha...
merhaba hanımlar kaç gün oldu giremiyorum buralara vallaha geçmişi okuyamadım
harıl harıl çalışılıyordur inşallah..
direksiyon sınavında da geçtimmm ohhh benmde ehliyetim var ohhh
bide aöf yi bitirsem daha ne isterim ki
bişey daha kpss
ve
bişey daha diye diye uzar gider bu liste...
ee arkadaşlar nasılsınız bakalımm özledim sizleri
auscum 2 ünite bitirdim ekler misin canm..
bu kadar vakit geçti sadece 2 ünitecik mi deme lütfennnn
slm arkadşlar yarın artık son sınavım ve notlarım çok iyi darısı anadoluluların başına:)))))
en azından bir dersi bırakmayı düşünüyorum yani3 haftada pek umudum yok ablacım ama bakalım
günaydınlarrr dün hasta (grip ) olmama ve 2 gündür boynumun tutuk olmasına rağmen pskoljiden 1 ünite bitirdimaz kaldı ya sanki ben yetiştiremicem gibi :26:
yaaa ausçummmm :26: ben geldim canım yaaa valla hamillelik dolayısıyla dersler askıda demişsiniz hakikaten öyle çalışamıyorum şimdide panik oldum az kaldı tabi bunca zaman gelmedim sadece 2 ünite bitirdim çok halsizzliğim var baş ağrısı uyku hali işteyim zor akşamı yapıyorum eve gidincede yemek sonra yatıyorum hiç çalışma fırsatım da olmuyo bahanelerimde çook tabiben ne yapıcam:84::84: sınav geldi ve sadece 2 ders bitti onlarda pek sağlıklı değil
benim durumum ne olucak böyle auscumm ve mesajımı okuyan diğer arkadaşalar ne olur yardım edin bu senede kalmamam lazım nasıl yapıcamı bilemiyorum az kaldı diye iyice stres yaptım kitabı açıyorum üniteler de uzun zaten oku oku aklımda daha çook var olunca bişeyde anlamıyorum kalan zamanda konular hayatta bitmez soru çözsem ne kadar sağlıklı olur bi akıl fikir verin ne olur tekrar dersen hiç yapamıcam yardımmm
Bu arada bugün ingilizce sınavım vardı, şimdi tam puan bekliyorum artık...:)))
Ausummmm yakaladım seniii :)))) İyi misin cancağızım, neler yapıyorsun, çok özledimmmm.
Canım hem iş hem dersane çok zor olur ben dersaneye yazılmıştım evdeyken 2. sınıf için kaydımı yaptırayım dedim 1 sınıftayken erken kayıt döneminden yararlanayım diye hem ilk iş yılım tabi bocaladım geçemedim tüm derslerimden yoksa benimki çoktan bitmişti tabi bu sana bağlı kuzucum ikisini bir arada yürüten insanlar çok tabi ..
Sen ne zaman hazırlnamya başlıcan ben bahar döneminden sonra kitap alıp ders çalışmaya başlamayı düşünüyorum sen bu sene hazırlanacak mısın ? gerçi bu kpss ile ilgili pek bilgim de yok ya hoş .
iş yerinde yazdırırım o sıkıntı değilde senin açtığın topicte tüm ders notları var mı kuzum burada paylaştığında ?
İyiyim tatlım benim
Çok girmeyince , biriken alıntılarla boğuşuyordum
Sen nasılsın
Valla zelişcim kendi adıma konuşayım , şu üniteleri bir bitirsem , ne tekrarda ne de soru çözümünde gözüm yok
Şevk yok bende hiç şevk
Babam ilk emekli olduğunda rahmetli annem ilk hafta sonunda ; '' eeeee sen daha çalışmayacak mısın '' demeye başlamıştı .
Erkek harbiden zor evde. Ben,m eşim rahattır , karışmaz falan ama bu seferde fazla rahatlıktan günlük rutin planlarım şaşı beş oldu .Düşün bak bugün 5 gün üzerine ilk defa evi süpürdüm
Yarın bir de babam geliyor bize , eşim , babam ve yusufve kafayı sıyırmış bir aus.
Nasıl ders çalışmaya başlayacağım ben yaaa
Benden çook çok iyi durumdasın sedulum , bende tık yok . Eşimde izinde bol bol gezme tozma
Tebrikleeeer mmiscim , uzun süre sesin çıkmayınca bıraktı ders çalışmayı dedim ama süper ya bitmiş hepsi.
Sınava kadar takıldığın yerleri tekrar yaparsın artık.
Sen mi ? Sen enerjhi bombasısın benim gözümde yahu
Safra kesesi ameliyatı canım , fiiiii tarihinde dosyamı aldılar , hala ameliyata çağıracaklar. Alınması lazım saframın , taş çıkıp çıkıp kanalı tıkıyor.Geçen sene sınava o halde hastaneden serumlarla grmiştim
Hiç bir şey yapmadım tatlım , bıraktığım yerde duruyorlar
Yarın babam geliyor şehir dışından , hafta sonu küçük bir tatil kaçamağımız var 3-4 gün . Sonrasında bana kalıyor sadece 10 gün ve hiiiiiiiiiiiiiiiç çalışılmamış 5 ders
Canım arkadaşım , hiç rastlaşamaz olduk bu ara . Geçmişe bakmadıysan görmemişsindir , bende girmiyorum bu ara sık . Ha sanma ki ders çalışıyorumOffff offfff hiç içimden gelmiyor , anladım ya ben tarzımı , ne kadar size sözde versem , tamam çalışacağım diye kendimi telkinde etsem , ben son dakka stresi olmadan çalışmaya başlayamıyorum.
Çok çok tebrik ediyorum bu arada canım , notların süper . Eşimde yüksek lisansta online giriyrdu vizelere , o da hep finallerde ayvayı yerim ya bakma bu notlarıma diyordu , vizeleri onunda 90-100 dü. Finallerde yine 100 ler gelmesede çok çok iyi notlar almıştı .
Emin ol seninde finallerin harika geçecek canım , hiç stres yapma şimdi kendine ve edebiyata kilitlen
Ben 4 yazıyorum , aertık çalışmadıysan bile bu gece çalışıver de beni yalanı çıkarma arzucum
Önce ehliyetini tebrik ediyorum canım , trafiklerde örnek sürücü olman dileğiyle
Ve tabii ki sitemimi edeyim , kaç zamandır yoktun , sadece 2 ünitecik mi
Neyse , ehliyet bitti en azından , onu da kafana takıyordun .Şimdi aöfe kilitlen bence . Kpss derken aöfü boşlama iyice.
Biz iyiyiz canım , senden ne var ne yok ders harici ?
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Tebrikler kays , bizde bir atlatsak Allahın izniyle.
Aaaaaa yok umutsuzluk falan , benimde 3 haftam ve kapağını açmadığım 5 dersim var , bak hiç umutsuzluğa kapılıyor muyum ?
Çalıştığın için sana zor geliyor biliyorum tatlım ama 3 haftacık sıkıversen dişini , hadi ama aus hatrına
Çok geçmiş olsun pantera , hemen ekliyorum .
Hiç yetişmeyecek diye düşünme lütfen , baktım şimdi kalan ünite sayımız hemen hemen aynı . Hem senin benden en büyük artın başlamış olman , ben bir kere elime aldım kitapları günlerdir daha baktığım yok .
15 gün var , günde 2 ünite çalışmaya çalış , mutlaka yetişecektir , baktın yetişmeyecek gibi ; ilk 3 ünitesini çok iyi anladığını düşündüğün dersin tek bir ünitesini çalışma mesela . Ama tamamen bir ders bırakma bence çalışılmadık.
Önce stres yapma canım , olduğu kadar .
Bebeğin sana hayırlı uğurlu gelecektir inşaAllah . Sadece kitap okur gibi oku en azından . Mutlaka aklında kalacaktır bir şeyler . Dha iki hafta var , biraz zaman ayırabil ders çalışmaya yeter.
Nasıl gidiyor bu arada gebelik ?
Bizim İngilizcelerede bir el atsana arkadaşım
aus abla dün ingilizceyi bitirdim
bugün matematiğe geçiyorum
toplam 54 oldu kaldı 4
Ben 4 yazıyorum , aertık çalışmadıysan bile bu gece çalışıver de beni yalanı çıkarma arzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?