canımmm sibeliimm benim özlemişim senisen bide kpss çalışıyodun dimi valla iyice bunaldım çok gereksiz aynı şeyi uzatıp uzatıp anlatıyorlar kafa karıştırmaktan başka bişey değil hamilelik kötü değil ama böyle sürekli hasta gibisin canım hiç bişey yapmak istemeiyor ben nasıl çalışıcam yaaa karnım çıktı biraz ama pantolonların düğmeleri açık geziyorum valla olmuyo yani
Geçmişe bakmadan bir selam vereyim dedim .
Bizim tatil durumu aynen devam , yok yok yok o son hafta gelip adrenalin kat sayım yükselmeden ben ders çalışamayacağım yine anlaşıldı
Sizde ne var ne yok bir bakayım :82:
aus abla dün ingilizceyi bitirdim
bugün matematiğe geçiyorum
toplam 54 oldu kaldı 4
İyiyim ausum, ben de uğraşıp duruyorum işte...Bizimkinin doğumgünü yaklaşıyor, pasta telaşı, kimler gelecek telaşı, ne hazırlayacağım telaşı vee cumartesi çalışamayacağım tüh telaşı var. :)) Bu değil diğer cumartesi kısmetse yapacağım, salı günü normal doğumgünümüz ama kimse gelemez diye hafta sonuna aldım, olan benim özetlere, derslere oldu.
Bu arada ingilizce sormak istediğin bir şey olursa ne olur haberim olsun, ben yoğunum diye söylememezlik edersen çok kırılırım, gücenirim...Canım arkadaşıma ayıracak vaktim her zaman var benim...
işte bulantım falan yok ama halsizlik yorgunluk ve tembellik vr hiç bişey yapasım yok gündüz zaten işeyim zorlanmaya başladım akşamda dinleniyorunm yani uyuyorum öyle bebeğim iyiçok şükür herşey normal aöfde başımda yaa panik yaptım auscum işte şimdide hiç çalışamıyorum neyse soru çözme diyosun konu çalış daha iyi yani öyle yapayım canım sağ ol tavsiyelerin iin herzaman bekliorum tavsiyelerin bizim için önemli
gözdem kapışıyoruz senle
benimde 5 kaldı...ama ben bir yöntem buldum onu yapıyorum...birgün akşama kadar test çözüyorum, diğer gün sadece arapça çalışıyorum..çünkü ikisi birden gitmiyor...bu daha sağlıklı oldu...
iki dersin bütün testlerini bitirdim...arapçadan zaten test çözmeyecem...
geri kaldı 4 dersin testleri...
sınava kadar yetişecem inşallah....
seninde maşallahın var kuzum..çok ünten vardı hallettin ne güzel..
bu arada bitirdiklerimizi unutmasak bari..:18:
kac gündür 1 ünite bitirebildim,yuh bana
ayıpsın... sabahlardım bile gerekirse senin için ki sabahlayacağımda sanırım dayanabildiğim kadar... sabaha inşallah 7 olabilir ünite sayısı 4 buçuğumda şimdilik...
7 olmadı ama 6 oldu dayanamıyor ve yatıyorum artık... ne çalıştım behh....
Selam herkese. Ben de bu yıl ikinci üniversite kapsamında aöf çalışma ekonomisi bölümüne kayıt oldum. Sınava çok az kaldı ama ben daha doğru düzgün bi şey bilmiyorumburaya katılırsam belki biraz gaza gelirim dedim vee buradayım artık:) sizler nasıl çalışıyorsunuz? Nasıl daha iyi verim alabiliriz? Benimle aynı bölümde okuyanlar varsa özellikle üst sınıflarda bana yardımcı olabilir miiiii :) herkese iyi çalışmalar kolay gelsin..
hoşgeldin ausum,ne var ne yok...muhabbet edemez olduk yahu....
Selam herkese. Ben de bu yıl ikinci üniversite kapsamında aöf çalışma ekonomisi bölümüne kayıt oldum. Sınava çok az kaldı ama ben daha doğru düzgün bi şey bilmiyorumburaya katılırsam belki biraz gaza gelirim dedim vee buradayım artık:) sizler nasıl çalışıyorsunuz? Nasıl daha iyi verim alabiliriz? Benimle aynı bölümde okuyanlar varsa özellikle üst sınıflarda bana yardımcı olabilir miiiii :) herkese iyi çalışmalar kolay gelsin..
hoşgeldin bende bir ÇEKOcuyum
Ahhh be gazelim , ben geçmişe dalana kadar sen selam vermişsin de gitmişsin bile
Bu ara hiç görüşemez olduk ya , eşim izinde , babamda geldi . Çok giremiyorum buralara ama hep aklımdasınız inan .Görev gibi oldu bana bu topik , hiç gireceğim yokken bile sırf tablo için giriyorum .
Aman birikmesin üniteleri , aman bitenler geride kalmasın derken giriveriyorum illa.
Çalışın bak , herkes çalışsın , güzel notlar alsın . Aus ablanızı mutlu edin
Yaa bi de şeyi sorcam size kızlar. Sadece okulun verdiği kitaplardan mı çalışıyorsunuz yoksa ekstra kaynak aldınız mı konu anlatımı olarak. Ben şu anda okulun kitabından çalışıyorum bir de karacan nokta atış sorularının olduğu kitaplara bakıyorum arada.
Valla zelişcim kendi adıma konuşayım , şu üniteleri bir bitirsem , ne tekrarda ne de soru çözümünde gözüm yok
Şevk yok bende hiç şevk
Babam ilk emekli olduğunda rahmetli annem ilk hafta sonunda ; '' eeeee sen daha çalışmayacak mısın '' demeye başlamıştı .
Erkek harbiden zor evde. Ben,m eşim rahattır , karışmaz falan ama bu seferde fazla rahatlıktan günlük rutin planlarım şaşı beş oldu .Düşün bak bugün 5 gün üzerine ilk defa evi süpürdüm
Yarın bir de babam geliyor bize , eşim , babam ve yusufve kafayı sıyırmış bir aus.
Nasıl ders çalışmaya başlayacağım ben yaaa
Benden çook çok iyi durumdasın sedulum , bende tık yok . Eşimde izinde bol bol gezme tozma
Tebrikleeeer mmiscim , uzun süre sesin çıkmayınca bıraktı ders çalışmayı dedim ama süper ya bitmiş hepsi.
Sınava kadar takıldığın yerleri tekrar yaparsın artık.
Sen mi ? Sen enerjhi bombasısın benim gözümde yahu
Safra kesesi ameliyatı canım , fiiiii tarihinde dosyamı aldılar , hala ameliyata çağıracaklar. Alınması lazım saframın , taş çıkıp çıkıp kanalı tıkıyor.Geçen sene sınava o halde hastaneden serumlarla grmiştim
Hiç bir şey yapmadım tatlım , bıraktığım yerde duruyorlar
Yarın babam geliyor şehir dışından , hafta sonu küçük bir tatil kaçamağımız var 3-4 gün . Sonrasında bana kalıyor sadece 10 gün ve hiiiiiiiiiiiiiiiç çalışılmamış 5 ders
Canım arkadaşım , hiç rastlaşamaz olduk bu ara . Geçmişe bakmadıysan görmemişsindir , bende girmiyorum bu ara sık . Ha sanma ki ders çalışıyorumOffff offfff hiç içimden gelmiyor , anladım ya ben tarzımı , ne kadar size sözde versem , tamam çalışacağım diye kendimi telkinde etsem , ben son dakka stresi olmadan çalışmaya başlayamıyorum.
Çok çok tebrik ediyorum bu arada canım , notların süper . Eşimde yüksek lisansta online giriyrdu vizelere , o da hep finallerde ayvayı yerim ya bakma bu notlarıma diyordu , vizeleri onunda 90-100 dü. Finallerde yine 100 ler gelmesede çok çok iyi notlar almıştı .
Emin ol seninde finallerin harika geçecek canım , hiç stres yapma şimdi kendine ve edebiyata kilitlen
Ben 4 yazıyorum , aertık çalışmadıysan bile bu gece çalışıver de beni yalanı çıkarma arzucum
Önce ehliyetini tebrik ediyorum canım , trafiklerde örnek sürücü olman dileğiyle
Ve tabii ki sitemimi edeyim , kaç zamandır yoktun , sadece 2 ünitecik mi
Neyse , ehliyet bitti en azından , onu da kafana takıyordun .Şimdi aöfe kilitlen bence . Kpss derken aöfü boşlama iyice.
Biz iyiyiz canım , senden ne var ne yok ders harici ?
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Tebrikler kays , bizde bir atlatsak Allahın izniyle.
Aaaaaa yok umutsuzluk falan , benimde 3 haftam ve kapağını açmadığım 5 dersim var , bak hiç umutsuzluğa kapılıyor muyum ?
Çalıştığın için sana zor geliyor biliyorum tatlım ama 3 haftacık sıkıversen dişini , hadi ama aus hatrına
Çok geçmiş olsun pantera , hemen ekliyorum .
Hiç yetişmeyecek diye düşünme lütfen , baktım şimdi kalan ünite sayımız hemen hemen aynı . Hem senin benden en büyük artın başlamış olman , ben bir kere elime aldım kitapları günlerdir daha baktığım yok .
15 gün var , günde 2 ünite çalışmaya çalış , mutlaka yetişecektir , baktın yetişmeyecek gibi ; ilk 3 ünitesini çok iyi anladığını düşündüğün dersin tek bir ünitesini çalışma mesela . Ama tamamen bir ders bırakma bence çalışılmadık.
Önce stres yapma canım , olduğu kadar .
Bebeğin sana hayırlı uğurlu gelecektir inşaAllah . Sadece kitap okur gibi oku en azından . Mutlaka aklında kalacaktır bir şeyler . Dha iki hafta var , biraz zaman ayırabil ders çalışmaya yeter.
Nasıl gidiyor bu arada gebelik ?
Bizim İngilizcelerede bir el atsana arkadaşım
Bu arada ben Türk dili ve edebiyatı mezunuyum aöf'de bu bölümü okuyan varsa aranızda yardımcı olmaya çalışırım bir sorun olursabunu da söyleyeyim dedim..
selamalr bende de ne olsun bacılarım inişlerle çıkışlarla devam ediyor yaşam sağlık sorunları olmasaaaÇok çok geçmiş olsun , kızma ama , tamam haklısın haber verseydi keşke ama o da seni düşünerek vermemiş.
Destek ol şimdi nişalına , sonuçta yaşadığı şoktan sonra bir de senin kızgınlığınla uğraşmasın değil mi ?
Ahhh ahhh özrü kabahatinden büyük derler ya yam buraya cuk oturdu gazelim , yokluğunu farketmedim çünkü oyun oynuyordum
Yok sana dansöz mansöz
Hemen ekliyorum tabloya ve devamını bekliyorum tez zamanda ...
Sürme eşek
Senin şimdi ceylan gibi sekme , arı gibi vızlama , tazı gibi koşma zamanın şekerim ne eşeği ne sürmesi
Kız kırk yılın başı bir aşk yaşamışız , hiç olanı olmayanı düşünemedim valla
Hadi hadi sende bitir şu okulu , başla biran önce işe de sonra seni de everelim
Gökçecim nasılsın güzel arkadaşım
Ben hiç çalışmıyorum ama hep burdayım , boşver sen yüzüm yok ki falanı fırsat buldukça gel canım .
Dipçik gibiyim he yaaaaa ,
Amin canım benim , daha ben bendeki hastalıkları saysam var ya
Bende severim çikolatalı gofret , bana tatlı olsun da zaten , kesme şeker bile yerim kıtır kıtır :125::125:
Naber ?Neler yapıyorsun bakalım ?
kardesım ben ılahıyat okuyorum bu sene 1 sınıftayım aralıkta sınava gırıcem ama kıtapların hepsını okuyorum yanı 10 unıtenın hepsını bı arkadasım 5 unıteye kadar dedı bu ara sınav oldugu ıcın doğru mu ben kacıncı unıteye kadar sorunluyum lutfen yardımcı olun bana
Yaa bi de şeyi sorcam size kızlar. Sadece okulun verdiği kitaplardan mı çalışıyorsunuz yoksa ekstra kaynak aldınız mı konu anlatımı olarak. Ben şu anda okulun kitabından çalışıyorum bir de karacan nokta atış sorularının olduğu kitaplara bakıyorum arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?