Arkadasım öncelikle hosgeldın.. Ogretmenınınz bayagı bır yükleniyor görünüşe göre.. Bızımde cok rahat tam tersi.. kızım yoruldum dıyo yapmayı bırakıyor ogretmenden hıc korkmuyor.. ortası yokmu bu ısın..Arkadaşlar,bunalımdayım...Öğretmenle iletişim kuramıyorum..Kendim öğrenciymişim gibi her gece 10-10.30 lara kadar ertesi gün ceza almasın oğlum diye boğuşuyorum..Her akşam en az fasikülden 4 sayfa yazma,2 sayfa deftere aynı kelimeyi yazma 1 sayfa da matematik toplama ödevi veriyor.Kabusum oldu akşamlar..Adam ne zaman görsem hep agresif,ya velilere bağırıyor ya öğrencilere..Ne yapıcam ben? İşyerimde arkadaşlarım da bıktı artık dert dinlemekten..
hafta içi ödev konusu zor gerçektenöğretmenlerin anlayışlı olması gerek bu konuda , ben dergideki yapılacakları hafta sonuna bırakıyorum. biz " a " harfindeyiz , geriden ve emin adımlarla geliyoruz.
Tombala fikrini uygulayın kızlar şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada göz sorunu yaşayan arkadaşım göz kapatma olayı çok önemli aman ihmal etme.iyileşme açısından önemli. umarım tez zamanda düzelecek.
mevcanım prenses yetişir arkadaşlarına merak etme.biraz fazla çalışacak yorulacak ama yetişecek hayırlısıyla.
Yazılı mı oldular :) süper ya :)
Selam anneler, çok canım sıkıldı. Dün kızımın okulundan çocuk kaçırmaya çalışmışlar. Bunu yapan da bi bayanmış. Babannesinin elinden çocuğu zorla almaya çalışmış. Babannesi bağırınca da kaçıp izini kaybettirmiş. Daha çarşamba günü müdür genel bi veli toplantısı yaptı. Okulun 24 saat kameralarla izlendiğini, çocuklarımızın gayet de güvende olduğunu söylemişti. Bu nasıl oluyo ozaman. Düşünsenize bekçilik yapan kişi gerçek güvenlik elemanı değilmiş. Bi müstahdemmiş. Çok korktum ya. Hem kızım için hem de diğer çocuklar için. Zavallı çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama kimbilir ne kadar korkmuştur. İnş bundan sonra güvenlik için daha çok önlem alınır.
Bilmiyorum belki de olabilir. Benim de aklıma gelmedi değil. Çocuğu annesinden ayırdılarsa da babannesi ve babasıyla kalıyorsa öyle bişey mümkün. Ama öğrenicez bakalım. inş gerçek bi kaçırma vakası değildir. Ben okulda konuştuğum velilerden sadece o kadarını duydum. Allah korusun çocuklarımızı. Bir de velisi gelemeyen ya da saatinde almaya yetişemeyen çocukları tek başına göndermemeliler asla. Kendi evinin önünden bile çocuk kaçırabiliyolar. Öyle olayları haberlerden çok duydum.Arkadasım öncelikle hosgeldın.. Ogretmenınınz bayagı bır yükleniyor görünüşe göre.. Bızımde cok rahat tam tersi.. kızım yoruldum dıyo yapmayı bırakıyor ogretmenden hıc korkmuyor.. ortası yokmu bu ısın..
Nısancım.. 2 tane tombala yaptım bırı bızde bırı babannesınde.. sarmadı benımkını..
COk tehlikeli bır duurm. nasıl velısı yanında olan cocuga kalkısırlar boyle bırseye cesarete bakar mısın. acaba anne baba ayrıda anne oyle bır gırısımde bulunmus olabılır mı ? ıyımser davranmaya calsıyorum. Ay Allah korusun ya
hafta içi ödev konusu zor gerçektenöğretmenlerin anlayışlı olması gerek bu konuda , ben dergideki yapılacakları hafta sonuna bırakıyorum. biz " a " harfindeyiz , geriden ve emin adımlarla geliyoruz.
Tombala fikrini uygulayın kızlar şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada göz sorunu yaşayan arkadaşım göz kapatma olayı çok önemli aman ihmal etme.iyileşme açısından önemli. umarım tez zamanda düzelecek.
mevcanım prenses yetişir arkadaşlarına merak etme.biraz fazla çalışacak yorulacak ama yetişecek hayırlısıyla.
Yazılı mı oldular :) süper ya :)
Selam anneler, çok canım sıkıldı. Dün kızımın okulundan çocuk kaçırmaya çalışmışlar. Bunu yapan da bi bayanmış. Babannesinin elinden çocuğu zorla almaya çalışmış. Babannesi bağırınca da kaçıp izini kaybettirmiş. Daha çarşamba günü müdür genel bi veli toplantısı yaptı. Okulun 24 saat kameralarla izlendiğini, çocuklarımızın gayet de güvende olduğunu söylemişti. Bu nasıl oluyo ozaman. Düşünsenize bekçilik yapan kişi gerçek güvenlik elemanı değilmiş. Bi müstahdemmiş. Çok korktum ya. Hem kızım için hem de diğer çocuklar için. Zavallı çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama kimbilir ne kadar korkmuştur. İnş bundan sonra güvenlik için daha çok önlem alınır.
Canım arakdaşım evet çok önemli ama artık bende bunaldım strese ve bunalıma girdim
eve gitmem 6 buçuk 7
ders mi yemek mi kapamamı şaştım kaldım
gündüz hep oyun
dün akşam yapmadım ödevi okutmaydı
sabır işi gerçekten
ama düzene oturtcam inşallah sayenizde moral buluyorum
Canım arakdaşım evet çok önemli ama artık bende bunaldım strese ve bunalıma girdim
eve gitmem 6 buçuk 7
ders mi yemek mi kapamamı şaştım kaldım
gündüz hep oyun
dün akşam yapmadım ödevi okutmaydı
sabır işi gerçekten
ama düzene oturtcam inşallah sayenizde moral buluyorum
merhaba anneler benimde oğlum 1.sınfa başladı aynenakşamlarıkabus gibi hadi çocuğum demekden dilimde tüy kalmadı
elim yoruldu deyip kenara cekılıyor ama işine geldiğinde hiç bırakmadan 2 sayfa yazıyor
ders çalıştırma metodlarına itiyacm var
şükrancım bencede babaannesinin yanında böyle birşeye teşebbüs ediyorsa ailevi sorunlarla ilgilidir.
Nasıl kokrmuştur tanık olan çocuklar
Nısancım.. 2 tane tombala yaptım bırı bızde bırı babannesınde.. sarmadı benımkını..
27.01 yapma yaben her harf kelime geldiğinde ekliyorum bayağı çoğaldı kelimeler . her çekilişte önce okuyor sonra yazıyoruz. Biraz oyunla sevdirdim :) sonrada kelime oyunu alacağım.harfler biraz daha çoğalsın da .
AMA SON KAGIDA KADAR CEKIYORUM BEN ONDAN MI SIKILDI ACABA COCUK
zarifecim benim arkadaşımın kızıda aynı durumdaydı ve kreşe giderken gün boyu kapatma işleri uygulanıyordu.eğer okulda uygulamak zor olur diyorsan.eve gelince kapatmaya başlayabilirsin.babaanne bakıyordu dimi ? ona söylersen uygulayabilir. tv seyrederken oyun oynarken .
Arkadaslar mega aritmetik kullananız varmı ogluma aletını vermîşler bugun kursuna gırmışler ama ben bişi anlamadım nasıl yardımcı olabılırım
Slm anneler,saatlerdir ödev yapıyoruz,kızım şimdi uyudu ,çokkk geri kalmışız çok,t harfinde çok iyi ama n harfinde çokkkk takılıyoruz,nalan nane naneli offffff ki offfffff 3 sayfa yazdık yarına kadarda bol bol okutucam,bu arada zambak yayınlarını tavsiye etti öğretmen,ilk kitabı kolay okudu ama 2 kitapta çok takılıyoruz,o harfini öğrendiler cuma günü,sınıf okulda en öndeki sınıfmış,hocamız sınıf başarılı hızlı okumaya geçeriz biz dedi ama n harfinde sınıf genel olarak çok zorlanmış,burda iş annelere düşüyor dedi,allah yardımcım olsun kızım tam adapte oldu derken herşey başa döndü
Biz de t harfine pazartesi geçecez. Öğretmenimize yavaş mı gidiyoruz acaba dedim hayır biz olmasi gereken gibi gidiyoruz dedi bence de aceleye gerek yok eninde sonunda hepsi okuyacak ama önce ama sonraNedir bu hız anlamadım biz t harfindeyiz.. Çocuklar bu hızda tabi zorlanır..Biz normal hızda gitmemize rağmen o bile bazen çocuğu sıkıyor.. Yok mu bunun bir ortası..
Nedir bu hız anlamadım biz t harfindeyiz.. Çocuklar bu hızda tabi zorlanır..Biz normal hızda gitmemize rağmen o bile bazen çocuğu sıkıyor.. Yok mu bunun bir ortası..
Biz de t harfine pazartesi geçecez. Öğretmenimize yavaş mı gidiyoruz acaba dedim hayır biz olmasi gereken gibi gidiyoruz dedi bence de aceleye gerek yok eninde sonunda hepsi okuyacak ama önce ama sonra
Kizlar bizde a dayuz bu hafta t ye gecicez
Bencede acele yok bubhafta sonu ela lale ala onlari yazdik ogretmen okuma odevi vermiuor ama yaren yazarken onlari okuyor okulda ogretmen ogrwtiyormus hecelere ayirarak
Mantigini biraz anladi gibi
Ama harfler fazlalastikca is zorlasabilir
Bu arada sizin yazilariniz harfleriniz.nasil.yareninki annesine cekmis guzel bir yazusi oldugunu soykeyemem
İyi akşamlar hanımlar sohbet baya ilerlemiş giremedim bu ara oğlum boğaz enfeksiyonu geçirdi ateşi 41 oldu baya ağır geçirdi iğnelerle toparladık bide ben hipoglisemi tedavisi görüyorum onlarla da uğraştım
gözünde problem olan arkadaşlar çok geçmiş olsun
mevcan sizede geçmiş olsun bol bol tekrar düzeltir herşeyi
oğlum okumakta zorlanıyodu baya üzülüyodum bi fikir geldi aklıma sizle paylaşıyım boy boy kağıttan uçak yaptım uçağın kanatlarına bi büyük bide küçük harfle ela-lale-elle vb yazdım karşılıklı oturduk uçağı ona attım piste iniyor pilot hangi uçak geldi diye okumayı söktü gece uykuda bile sayıklıyodu yavrum bugun öğretmeni okutma yapmış oğlum okumuş alkış ve ödül aldım diyor öle mutlu ki iyi ki anne çalıştırdın diyor.Yeni harfler eklendikçe bakalım nasıl gidicek biz yeni t harfine geçiyoruz
okuldan çocuk kaçırmak allah korusun hepimizin çocugu allaha emanet
öğretmenimiz sınıf annesi seçmiş hafta sonu atatürk köşesi için resimler hazırlıcam bide aylar için köşe istedi bakalım nası yapcaksa
herkese güzel hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?