2013 ADANA da hamile arkadaşlarımdan kimse yok mu

canım bende doktor aradım,,sen kime gidiosun,ben metroya gidecem selçuk aslan varmış ona gidecem cumaya,bakıcaz inşalah iyi olur...

canım bende doktor aradım,,sen kime gidiosun,ben metroya gidecem selçuk aslan varmış ona gidecem cumaya,bakıcaz inşalah iyi olur...

mrb canım seni gördüğüme sevindim kaç haftalıksın ben hasan ipek e gidiyorum selçuk aslanı duydum oda çok iyi bir doktormuş

mrb canım seni gördüğüme sevindim kaç haftalıksın ben hasan ipek e gidiyorum selçuk aslanı duydum oda çok iyi bir doktormuş

hatta benim doktor doğumuma yakın avrupa ya transfer oluyodu bende selçuk aslana gidecektim ve sonra vazgeçmiş şu an hasan ipekle yola devam ediyorum

canım hasan ipeği bende düşünmüştüm,kardeşim hep ona gitti doğumunu ona yaptırdı,,çok iyi,bir doktor,konuşkan ,ama gittiğinde çok sıra bekliosun onda,benimki 15 haftalık,selçuğa gittim ama nebilim iyide çok konuşkan diğil gibi geldi onu bana çok övdüler yoksa,,bilmiyorum işte şimdilik devam bakarız yinede...istersen özelden nonu at ararım çok fazla bilg.giremiorum çünkü ben...

canım sen nonu at ben arayayım nasıl atılır bilmiyorum işten fırsat bulup çok giemiyom işyerinde :))

canım sen nonu at ben arayayım nasıl atılır bilmiyorum işten fırsat bulup çok giemiyom işyerinde :))

canım inanırmısın msjını yeni gördüm kusura bakma ya,bende çalışışıorum koşusturmadan fırsatım olmadı,,bende no atamadım..

Arkadaşlar öncelikle merhaba;
Adana da tek gidilecek yer Adana Seyhan Başkent Hastanesi samimiyetle tavsiye ediyorum.Doktor Cem ,ayşe fln überrrr..ve perinatolog Ebru Tarım zaten hastane muhteşem sadece biraz temiz değil..operasyonda özel oda isteyin..Adananın tartışılmaz en iyi hastanesi bu konuda...şiddetle buraya gidin tavsiye ediyrm

gittiğim doktorlar
Üniversal Dilek Coşkun ==>iyi bir doktor operasyonu da iyi ancak bazı konularda nedense içime sinmedi.ikizlerde tavsiye etmiyorum.Bana bi kaç kez yanlış bilgi verdi. o yüzden güvenim sarsıldı..
Medline Selçuk Doğan==>Çok tavsiye edilen bir doktor fakat bence başka doktorlar da denenebilir..Ben pek memnun kalmadım sanki..
Medline Eray Memeç==>Bilgisine hayran kaldım.Çok iyi bir operatör Tavsiye ederim...
Prof Cansun Demir==>iyi biri hoş biri tabiki bir perinatolog riskli gebeliklerde başarılı ama dikkatsiz...
Prof Cüneyt Evrüke==>Hastasına saygısı tam.biraz sinirli ama ÇOkkk iyi bir perinatolog doktor Tavsiye ederim
Prof Turan ÇEtin==> espirili sevecen tabiki tüp bebek düşünenler için gidilebilir
Hastane olarak Acıbadem fln gitmeyn bnce..Her zaaman araştırma hastanesi daha iyidir hele hele seyhan gibi bir alternatf varsa..
Benimkiler elbetteki sdc deneyim..:))

haklısınız başkent çok iyi bir hastane ama artık orayı görmeye tahammülüm yok...
ben 4 ay önce orada doğum yaptım bebeğim rahatsızdı ve 10 gün yaşayabildi oranın bir suçu yok ama içimin yangını alevleniyor orası aklıma bile gelse bir daha kapısından girmem oranın.....

korunmayı bıraktım metroya ferat erola gidiyorum bana çok iyi davrandı çok sevdim sanırım orada doğum yaparım eğer yine hamile kalırsam inşallahh.....

Benim size tavsiyem kesinlikle özel adana da muzaffer şengüle gitmeyin, milleti iyi dedi diye gittim hiç alakası yok işi ticarete dökmüş , ilgisiz , ihmalkar, ve üşengeç, hamileyken gittim iltihap çıktı bişy olmaz deyip sonuca bile bakmadan gönderdi sonra bebeğim öldü, kürtaj yaptı kontrolümü ısrarıma ragmen yapmadı bişy olmaz dedi , başka doktora gittim içim iltihap dolu yumurtalıklarım içi iltihapla dolmuş ilerlemiş tedavi oldum , şimdi adetim geçti hala betam düşmemiş doktor parça kalmış olabilir dedi yapan doktorla görüş dedi aradım herzamanki gibi bişy olmaz deyip kapattı , 2 ay olmuş betam sıfırlanmadı hala hamile de değilim ne gel bakayım dedi ne ilaç ne eniden kürtaj hiç bişy, allaha havale ediyorum , !!!!!!!!!!!!!!! Benim bebegim öldü iltihaptan , sizinkilere bişy olmasın....

ben de artık gebelikte sona yaklaştım nerede doğum yapacağıma karar veremiyorum ilk doğumumu seyhan başkentte yaptım şimdi başkentle medline arasında kaldım yakın zamanlarda buralarda doğum yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…