2013 ağustos anneleri bebişleriniz hareketlenmeye başladımı bakalım..

benim oğluşum 10 ağustos doğumlu bizde bu ay kilo az almışız 400 gr almış sadece. benimki yüzüstü durmaya bayılıyo yüzüstü dururken yuvarlanıyo. artık koltukta tek bırakamıyorum sırtüstü bırakırsam mutlaka dönüyo sağa yada sola sıpalar büyüyolar artık :)

benim oğluşum 10 ağustos doğumlu bizde bu ay kilo az almışız 400 gr almış sadece. benimki yüzüstü durmaya bayılıyo yüzüstü dururken yuvarlanıyo. artık koltukta tek bırakamıyorum sırtüstü bırakırsam mutlaka dönüyo sağa yada sola sıpalar büyüyolar artık :)

ya sırt ustu yatırınca yuz ustu gelıo sadece tektat donemıo komsunn kı odanının ıcını gezıyor done done bnmkı gec mı kaldı bıde sıznkıler ellerını kullanabılıo mu?

benim sıpam hem dönüyo, hem kucağımızda hopluyo, hemde sallanıyo :1:
çok yaramaz olacak galiba yandık...

Benim oğlum da 10 ağustos doğumlu :1: fena hareketlendi.. hiç bir yerde yalnız bırakamıyorum. Yuvarlanmayı geçti sürünerek gidiyo :55: Zaman çok hızlı geçiyor,oğlumdan sonra çoook iyi anladım :59:

Back
X