2 gündür giremedim en son 58,500 düşmüştüm dün 58,700 ve bu sabah 59.000 en son tuvalete 58,500 olduğum gün çıktım kabızlık çok etkiliyor. bugün eşim yıllık izne çıktı 23 gün evde inşallah düzenim bozulmaz. sirkeli suyu yaklaşık 20 gündür içiyorum bebeğim etilenmedi sonuçta salatada da yiyoruz çok eskilerden insanlar sirkeye ekmek batırıp yiyomuş bilmiyorum bebeğim hiç mızmızlanmadı ama tadına tekrar bakıcam emin olayım. yeni katılan arkadaşım hoş geldin adını hatırlayamadım ama 50 süpermiş zaten tabi boyunda önemli kaç acaba yazar mısın merak ediyorum sabah kaç çıkacaksın. ben de haftada 1 tartılmak istiyorum ama mümkün değil dayanamıyorum. hatta o kadar abarttım ki su içmeden önce tartılıyorum içtikten sonra tuvaletten önce sonra yemekten önce sonra diye gidiyo. ama sabah uyanır uyanmaz bi şişe su içersem tartılsamda anlamı olmaz onu deneyim bide kendimi direk mutfağa atıyım haftalık daha doğru sonuç alırım..
bende neden bugün yazmadın diye düşünüyordum :) moralini bozma canım arada farklılıklar çıkabilir.en etkilisi 1 ay sonra bakalım toplamda kaç kğ gitmiş önemli olan o. bende dayanamıyorum hergün tartılıyorum sabah aç karnına akşam yatmadan önce:) ama moralimizi bozmayalım sürekli tartıldıkça daha çok gaza geliyorum dikkat et bak diyorum kendime:)
25 mekik cektim 15 dakikada bisiklete bindim. akşamda 2 km yürüyüş yapacağım bakalım. h.sonu sadece yürüyüşleri yapabildim malum koca evde olmuyor :) diyette gayet istikrarlıydım sabah 1 dilim buğday ekmeği peynir söğüş , öğlen bezelye 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt (süzme ama çok seviyorum napim) akşamı ise balık ve 2 dilim bugday ekmeğiyle bitirdim. geceye doğru bir elma yiyebilirim.