Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yapan yok sanırım kitabı beklemeden bugün internette araştırdığım kadarı ile başladım.
Sabah ılık sirkeli su
2 haşlanmış yumurta
1 muz
1 parça süzme peynir
Yeşil çay
Öğle
Hafif haşlanmış yatlı patates yeşil soğan maydanoz ile ton balıklı salata yaptım yanına yeşil çay
Ara
2 gün kurusu
Akşam
Beyaz lahana , yoğurt,havuç Mısır ve yeşil soğandan haşlanmış tavuklu salata yaptım.
Ara
1 muz
Belki yanlış kullandığım sebzeler vardır ama bu şekilde ilerleyeceğim bakalım. Acıkmadım . Şeker krizin tutmadı.
Normalde çok Türk kahvesi içen biriyim hemen öğünlerimin ardından içtim arada içmedim çünkü şeker krizimi tetiklediğini farkettim.
Bu arada kahve ve çayı şekersiz içerim. ☺
Araştırdığıma göre var kitabı bugün okumaya başladım internette fazla bilgi yoktu menülerle ilgili daha iyi oldu benim için. Yanlış bilgiler edinmişim mesela.
Domates serbest, ve meyve öğlene kadar yenmeli gibi gibi
Akşam yemeğinden sonra menümü yazarım.
umarım istediğin sonuca ulaşırsın. Bende bu diyete rast gelmeden önce kafaya koymuştum ama hem maddi olarak hemde çocuklarımı düşünerek vazgeçtim.
Bu sabah tartıldım 77.10 ile başlamıştım.
75.50 şuanda benim için gayet iyi.
Dün ki menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 muz
1 parça süzme peynir
1 kupa yeşil çay
Öğle
Tavuklu lahanalı salata
1 kupa yeşil çay
Akşam
Mor lahana, göbek marul , havuç ve yeşil soğandan salata yaptım üzerine ton balığı biraz parmesan tozu
Valla tebrik ederim. Ben pek istikrarlı bi insan değilim suan 9. Gün -6 kilo ile devam ediyorum ama çok zor bi süreç yani senin yediklerin benim için hayal 1 bardak süt tüm günümü geçirmeme sebep akşam 1 bardak çorba öyle yanı yavaş yavaş 3 dk ara ile yiyip içiyorum bakalım
Teşekkür ederim.
Mide balonu süreci çok zor sen zoru başarıyorsun şuan.
Her bünye herkes farklı.
Ben de baya niyetliydim ama benim üç yıldır geçmeyen bel bacak tarzı ağrılarım var aksi bir şey olur diye cesaret edemedim.
Birde eşimi zorlamak istemedim. Sonra forumda bu konuyu buldum bakalım
Bu sabah ağrılarımdan dolayı kalkamadım kahvaltıyı eşim hazırladı yoksa farklı bir şey düşünüyordum o yüzden