2013 ağustos annelerinin ultrason resimleri

fatmaipek

kızımın kardeşi yolda :)
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
5.481
1.578
198
44
Kızlar yeni konumuz hayırlı olsun.bebişlerinizin fotolarını burdan paylaşabilirsiniz.

Çoook teşekkür ederim, siz de ekleyin artık ama yalnız kaldı bizim ufaklık :)

Teşekkür ederim. Valla cinsiyet söylemedi doktorum, %55 oranla söylerim gerek yok dedi 1 ay sonraya kaldı. Sence erkek mi :)

bence erkek nedense görür görmez erkekeğe benzettim yada ben çok erkek istediğim içinde olabilir ama hala öyle hissediyorum bu bir erkek bebek allah hayırlısını nasib etsin hepimiz için :)

Çok garip ya, son 3 haftadan beri ben de erkek bebek diye hissediyordum, sanırım organlarının gelişmesiyle pararlel oldu
Vay be oğluşum mu olacak benim şimdi
Teşekkür ederim hepinize...
Kızım da olsa çok mutlu olurdum her iki cinsiyete de %100 hazırım ruhsal ve hormonal olarak :) Ama öğrenmek çok heyecanlandırıyor insanı
1 ay sonraki kontrolde kesin söyleyeceğim demişti doktorum bakalım tahminler doğru mu tuttu

Hoş gelmişşşş sayfamıza tatlı miniğin :)) Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsunlar da kızı da erkeği de bizimdir, candır :)

Maşallah :))) Doktor cinsiyet söyledi mi? Sanki erkek gibi duruyor ama tamamen tahmin :)

hepimizin bebişine maşallah :) doktor söylemedi, kesin olunca söyleyecekmiş nub teorisine göre ben de bakıyorum, bakıyorum... işte bakıyorum :)) kısmet işte, hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…