- Konu Sahibi yesil_dostu
bugun saglık ocagına gıttım ıdrar testı yaptırdım ıkıncı cızgı cıktı ama genede umıtlenmek ıstemıyorum net sonuc verıyormukı ıdrar testleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mide bulantılar başlayanınız varmı yoksa daha erkenmi başlaması için?
Hoşgeldin aramiza bebegin hayirli olsun allah kucagina almak nasip etsin. Evet beta hcg iki gunde 2 katina cikar seninkide normal yaniMerhaba arkadaşlar 27 Temmuzda aşılama yapıldı ve geçtiğimiz cumartesi beta hcg 449 çıktı çok sevindik dün yaptırdık 896 olmus bu kadar hızlı artması normalmi mutluyum ama bir o kadrda korkuyrm rabbim insallah kalp atışını duymayı nasip eder.. hepnizi tebrik ediyorum umarım herşey gönlünüzce olsun....
slm bende dun ogrendım 5 haftayı gectım.....allah tamamına erdırsın ınsallah hepımızı.....
kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum ...
Merhaba arkadaşlar 27 Temmuzda aşılama yapıldı ve geçtiğimiz cumartesi beta hcg 449 çıktı çok sevindik dün yaptırdık 896 olmus bu kadar hızlı artması normalmi mutluyum ama bir o kadrda korkuyrm rabbim insallah kalp atışını duymayı nasip eder.. hepnizi tebrik ediyorum umarım herşey gönlünüzce olsun....
kızlarrr acil yardımınıza ihtiyacım var.....
nolur hemen cevap verin heycandan tiril tiril titriyorummmm
şimdi 4 gün önce kan değerim 152 iken
bugünkü kan değerim 2300 çıktı
bu yükseliş ne anlama gelior telefonla görüştüm dr. sekreteriyle herşey normal dedi ama ikiz olabilir mi acaba
bakıyorum hepimiz aynı haftalardayız yanı aynı zamanlarda doğum yapcaz inş burdan bebeklerimzin gelişimlerini paylaşalım birbiimizle sohbet edelim hanımlar bi de listemiz olsA iyi olcak ama bn nasıl yapıldığını bilmiyorum konuyu açan akadaşımdan rica etsek nasıl lur acaba![]()
Kızlar ben de semboller kullanmak istiyorum yazılarımda.. Hamiş simgesi, alkışlayan simge falan ... Neşeli semboller yani :))
Nasıl yapıyorsun bana da açıklarsanız sevinirim :)
kızlarrr acil yardımınıza ihtiyacım var.....
nolur hemen cevap verin heycandan tiril tiril titriyorummmm
şimdi 4 gün önce kan değerim 152 iken
bugünkü kan değerim 2300 çıktı
bu yükseliş ne anlama gelior telefonla görüştüm dr. sekreteriyle herşey normal dedi ama ikiz olabilir mi acaba
niye öyle farklı çıkıyo yaaa diğer bacıda da 1000 vivarı çıktı bende ikiz mi var yaa ayyy![]()
Pozitif çıkınca genelde doğru oluyor ama hemen kan testini de yaptır için rahat etsin :)bugun saglık ocagına gıttım ıdrar testı yaptırdım ıkıncı cızgı cıktı ama genede umıtlenmek ıstemıyorum net sonuc verıyormukı ıdrar testleri
Merhaba arkadaşlar 27 Temmuzda aşılama yapıldı ve geçtiğimiz cumartesi beta hcg 449 çıktı çok sevindik dün yaptırdık 896 olmus bu kadar hızlı artması normalmi mutluyum ama bir o kadrda korkuyrm rabbim insallah kalp atışını duymayı nasip eder.. hepnizi tebrik ediyorum umarım herşey gönlünüzce olsun....
bende bu soruyu merak ediyorum insallah fazla bulanmaz bende suan arasira oluyo aciktigimda.. katlanabilicek sekilde yani onun disinda cok iyimmm bende merak ediyorm ama bunu yinede icimden bi ses ins olmaz diyooo cok cektimm ben mide bulantilarindan her hastaligimmmda bundada cekmeyimmmmmmmmmmm![]()
arkadaslarrr yarin ilk randevummmm 6. haftamdayimmm daha nasil bisey bilemiyorummmm yarin sabah erkenden esimle doktora gidecegizz cok merak ediyorummm kalp atisini duyabiliriz ins. beklemekk cok zor cunkuuuuu :2:
Canım, mesaj kutusunun hemen altında sarı renkli bir sürü simge var orda hepsi. Daha fazla simge için o simgelerin hemen altında "Fazlası" yazıyor oraya tıklaHadi benden sana hediye bir hamiş ve bebek simgesi
![]()
![]()
![]()
Canım, mesaj kutusunun hemen altında sarı renkli bir sürü simge var orda hepsi. Daha fazla simge için o simgelerin hemen altında "Fazlası" yazıyor oraya tıklaHadi benden sana hediye bir hamiş ve bebek simgesi
![]()
![]()
![]()
değerlerden şuanda anlaşılması zor 2-3 aylıkken bile belli oluyormuş bazı kızlarda :)
hayırlısı diyelim sağlıklı hayırlı evlat olsunda ayy yiyiimm yaa![]()
![]()
Kizlar hepiniz hayirli ugurlu olsun biz dogurduk agustos ayinda sizde hamis kaldiniz bizim bebislere arkadas geliyo benim kizim 5 agustosta dogdu suan 9 gunluk allah sizee kolay dogumlar nasip etsin insllah , gobusleri buyutun bakim![]()
![]()
bugun saglık ocagına gıttım ıdrar testı yaptırdım ıkıncı cızgı cıktı ama genede umıtlenmek ıstemıyorum net sonuc verıyormukı ıdrar testleri
arkadaslarrr yarin ilk randevummmm 6. haftamdayimmm daha nasil bisey bilemiyorummmm yarin sabah erkenden esimle doktora gidecegizz cok merak ediyorummm kalp atisini duyabiliriz ins. beklemekk cok zor cunkuuuuu :2:
Gözün aydın canım tebrik ederim. Değerin baya bir yüksek ikiz olabilir gibi geldi banada
Anne tarafından ikiz varmı varsa seninkide öyle olabilir belki :)