2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bugun saglık ocagına gıttım ıdrar testı yaptırdım ıkıncı cızgı cıktı ama genede umıtlenmek ıstemıyorum net sonuc verıyormukı ıdrar testleri

Merhaba arkadaşlar 27 Temmuzda aşılama yapıldı ve geçtiğimiz cumartesi beta hcg 449 çıktı çok sevindik dün yaptırdık 896 olmus bu kadar hızlı artması normalmi mutluyum ama bir o kadrda korkuyrm rabbim insallah kalp atışını duymayı nasip eder.. hepnizi tebrik ediyorum umarım herşey gönlünüzce olsun....

Merhaba arkadaşlar 27 Temmuzda aşılama yapıldı ve geçtiğimiz cumartesi beta hcg 449 çıktı çok sevindik dün yaptırdık 896 olmus bu kadar hızlı artması normalmi mutluyum ama bir o kadrda korkuyrm rabbim insallah kalp atışını duymayı nasip eder.. hepnizi tebrik ediyorum umarım herşey gönlünüzce olsun....
Hoşgeldin aramiza bebegin hayirli olsun allah kucagina almak nasip etsin. Evet beta hcg iki gunde 2 katina cikar seninkide normal yani

mide bulantılar başlayanınız varmı yoksa daha erkenmi başlaması için?

bende bu soruyu merak ediyorum insallah fazla bulanmaz bende suan arasira oluyo aciktigimda.. katlanabilicek sekilde yani onun disinda cok iyimmm bende merak ediyorm ama bunu yinede icimden bi ses ins olmaz diyooo cok cektimm ben mide bulantilarindan her hastaligimmmda bundada cekmeyimmmmmmmmmmm :43:

arkadaslarrr yarin ilk randevummmm 6. haftamdayimmm daha nasil bisey bilemiyorummmm yarin sabah erkenden esimle doktora gidecegizz cok merak ediyorummm kalp atisini duyabiliriz ins. beklemekk cok zor cunkuuuuu :2:

Tebrik ederim çok sevindim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :16:
Beta Hcg, 48 saate bir iki katına çıkarmış doktorum öyle demişti seninkide tamamen normal :81:

kızlarrr acil yardımınıza ihtiyacım var.....
nolur hemen cevap verin heycandan tiril tiril titriyorummmm

şimdi 4 gün önce kan değerim 152 iken
bugünkü kan değerim 2300 çıktı

bu yükseliş ne anlama gelior telefonla görüştüm dr. sekreteriyle herşey normal dedi ama ikiz olabilir mi acaba

Gözün aydın canım tebrik ederim. Değerin baya bir yüksek ikiz olabilir gibi geldi banada :52::52::1:
Anne tarafından ikiz varmı varsa seninkide öyle olabilir belki :)

bakıyorum hepimiz aynı haftalardayız yanı aynı zamanlarda doğum yapcaz inş burdan bebeklerimzin gelişimlerini paylaşalım birbiimizle sohbet edelim hanımlar bi de listemiz olsA iyi olcak ama bn nasıl yapıldığını bilmiyorum konuyu açan akadaşımdan rica etsek nasıl lur acaba:21::21::21:

Bencede liste yapabilecek birisi varsa yaparsa çok iyi olur :32::52::16:

Kızlar ben de semboller kullanmak istiyorum yazılarımda.. Hamiş simgesi, alkışlayan simge falan ... Neşeli semboller yani :))
Nasıl yapıyorsun bana da açıklarsanız sevinirim :)

Canım, mesaj kutusunun hemen altında sarı renkli bir sürü simge var orda hepsi. Daha fazla simge için o simgelerin hemen altında "Fazlası" yazıyor oraya tıkla :1: Hadi benden sana hediye bir hamiş ve bebek simgesi :1: :49: :emir_bebek:

kızlarrr acil yardımınıza ihtiyacım var.....
nolur hemen cevap verin heycandan tiril tiril titriyorummmm

şimdi 4 gün önce kan değerim 152 iken
bugünkü kan değerim 2300 çıktı

bu yükseliş ne anlama gelior telefonla görüştüm dr. sekreteriyle herşey normal dedi ama ikiz olabilir mi acaba

Acaba ikiz miii :)) Hayırlısı canım her şeyin...

niye öyle farklı çıkıyo yaaa diğer bacıda da 1000 vivarı çıktı bende ikiz mi var yaa ayyy :49:

Canım hcg ölçümünü hep aynı yerde yaptırman gerekiyormuş. Farklı çıkabiliyor ölçümler..

bugun saglık ocagına gıttım ıdrar testı yaptırdım ıkıncı cızgı cıktı ama genede umıtlenmek ıstemıyorum net sonuc verıyormukı ıdrar testleri
Pozitif çıkınca genelde doğru oluyor ama hemen kan testini de yaptır için rahat etsin :)

Benim başlamadı henüz. Şu an en büyük sıkıntım kasık ağrısı...

2 günde 2 kat artması en normali canım, beklenen o...

bende bu soruyu merak ediyorum insallah fazla bulanmaz bende suan arasira oluyo aciktigimda.. katlanabilicek sekilde yani onun disinda cok iyimmm bende merak ediyorm ama bunu yinede icimden bi ses ins olmaz diyooo cok cektimm ben mide bulantilarindan her hastaligimmmda bundada cekmeyimmmmmmmmmmm :43:

Hiiççç merak etme bence :)) En büyük korkum o benim de .. Arkadaşım yaşadı resmen çöktü gözümüzün önünde...

arkadaslarrr yarin ilk randevummmm 6. haftamdayimmm daha nasil bisey bilemiyorummmm yarin sabah erkenden esimle doktora gidecegizz cok merak ediyorummm kalp atisini duyabiliriz ins. beklemekk cok zor cunkuuuuu :2:

İnşallah duyarsınız canım, duyulmazsa da üzülme canım.. Erken olabilir... Biz de yarın gidiyoruz :) Heyecanlıyımmm

kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum ...

Gözünnn aydııınnnnnn :))

Canım, mesaj kutusunun hemen altında sarı renkli bir sürü simge var orda hepsi. Daha fazla simge için o simgelerin hemen altında "Fazlası" yazıyor oraya tıkla :1: Hadi benden sana hediye bir hamiş ve bebek simgesi :1: :49: :emir_bebek:

Bende yok maalesefff :( Simge koyamıyoruummm .. Siz benim yerime de kullanın hamiş simgelerini :)) Mozilla yüklemeyi deneyeyim belki görünür o zaman sarı simgeler...

Mesaj ayarlarımı değiştirince oldu benimde :)) Teşekkür ederim canım.. :49:

değerlerden şuanda anlaşılması zor 2-3 aylıkken bile belli oluyormuş bazı kızlarda :)
hayırlısı diyelim sağlıklı hayırlı evlat olsunda ayy yiyiimm yaa :49: :40:

ayy ne bileyim canım biraz endişe korku heycan mutluluk hepsi birbirine girdi yarın yine kontrolüm var bakalım ultrosona sokacak bu sefer beni sabırsızlanıyorum çokk

:15:

Kizlar hepiniz hayirli ugurlu olsun biz dogurduk agustos ayinda sizde hamis kaldiniz bizim bebislere arkadas geliyo benim kizim 5 agustosta dogdu suan 9 gunluk allah sizee kolay dogumlar nasip etsin insllah , gobusleri buyutun bakim :-) :9::9::21::emir_bebek::nazar:

ayy canım Allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin inşallah :))

idrarda pozitif çıktıysa %90 dogrudur canım hamilesin...

bence daha erken ama inşallah bulantısız günler geçiririz...

canım seninki normal benim 4 gün önce 152 iken 4 gün sonra 2300 lere çıktı :))

bebiş kesin var canım Allahın izniyle.. :)

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz....

kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum ...

hayırlı olsun canım ... Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah...

Gözün aydın canım tebrik ederim. Değerin baya bir yüksek ikiz olabilir gibi geldi banada :52::52::1:
Anne tarafından ikiz varmı varsa seninkide öyle olabilir belki :)

canım dayımla teyzem ikiz yeğenlerim ikiz eşimin de dayısının oğulları ikiz :))

arkadaşlarr belirtilerinizi yazın demişsiniz bende çok belirti yok sadece bir kaç gündür sürekli geceleri kabuslar görüyorum sıçrayarak uyanıyorum bu durumun herkesin başına gelebileceğini ve normal olduğunu okudum sizlerle de paylaşmak istedim benim ve eşim gibi endişeye kapılmayın diyeee :70:

Hamilelikte Rüyalar

Hamilelikte özellikle son trimesterde sıklıkla canlı ve bazen de korkutucu rüyalar görülür. Bu aslında tamamen normal bir durumdur. Bu tarz rüyalar çoğunlukla hamile annenin bilinçaltı bazı korkularını, endişelerini ve bazen de anneliğe ve gebeliğe dair çözemediği kaygılarıyla yüzleşmenin dolaylı bir yoludur.

Hamilelikte görülen rüyalar belki de tek bir kez yaşanabilecek hayatın bu döneminde, önemli bir fonksiyon taşırlar. Bu rüyalar biyolojik yaklaşımlı pek çok uzman tarafından hamilelik hormonlarının artışına bağlı ruhsal değişimler şeklinde tanımlansa da hamilelerin bir kuluçka makinesi değil dünyaya getirecekleri canın umudunu taşıyan birer insan oldukları unutulmamalıdır. Hamile anneler çoğunlukla bu rüyaları kendilerinin ve çocuklarının geleceğine dair kendilerine gönderilmiş mesajlar olarak düşünür ve/veya böyle algılarlar. Aslında bilindiği üzere rüyalar gelecekten haber vermezler ancak geçmiş olumsuz yaşantılar, çözülememiş gündelik çatışmalar, bazı fanteziler ve bunların yarattığı kaygıları güvenli bir şekilde çözmeyi sağlarlar. Bu anlamda ruh sağlığına olumlu anlamda hizmet ederler.

Back
X