2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

selam kızlar dün bizim pazardan siyah havuç aldım parme havucu görünce nasıl atladım görmeliydin :D itiraf ediyorum siyah havuç daha önceden hiç dikkatimi çekmemişti :) birde yeşil kabak aldım birde kereviz,, şimdiii söyleyin kızlar bunların hepsini birbirine katıp İlkere çorba yapabilirim di mi ? nasıl olur :26: deneyen var mı ?

ben yapıyorum canım valla çok yaptım kereviz pırasa havuç ıspanak hepsini aynı anda çorba yaptım
azcıkta pirinç yada bulgur yerken z yağ hatta bazen yazdan domates püreside katıyorum yapabilirsin yanii:34:

geçmiş olsun parmiş ya :(
kıyamam inciye neyseki şimdi iyiymiş
bundan sonra işimiz dahada zor ayaklanmalar başlıyor el ayak durmuyorrr:18:

Hahah hınzır arkadaşa bak sen :1:

Benim gelinim kızçem böcük mü olcaaak, uç uç böceğimm kv sana terlik pabuç alacaaak :52:
Bizim konsept belli Yavru kartal olcak oğluşum doğum gününde de.

Dünüşümm görüşemedik yine, daha sık uğra lütfen. :19:

Canım geçmiş olsun, kıyamam incimee. Oturttugun zaman etrafını yyastıkarla destekle mutlaka canım, biz bayadır oturuoruz ben hala destekliyorum.

Hiiii çok geçmiş olsunn kötü olmuş yaa kıyamam desteksiz mi oturuo artık
Ben daha hiç yere oturtmadım koltuk tepelerinde takılıoz
Mutfakta da pusete
Yer ii fikirmiş aslında bi iki kenardan eestekleyerek

oyyy çok yakışacak Durumuza uğur böceği olmak :) yerler ama o böceği :) benim arkadaşım da kızını 2. yaşında uğur böceği yapmıştı :)

çookk geçmiş olsun canım...bişeyinin olmamasına sevindim...artık kaşla göz arasında ufak tefek kazalar yaşayacağız sanırım :(

bu Toprak beyin bakışları çok fenaaa :)maşallah ona :) çok memnun olduk tanıştığımıza :)

selam kızlar dün bizim pazardan siyah havuç aldım parme havucu görünce nasıl atladım görmeliydin :D itiraf ediyorum siyah havuç daha önceden hiç dikkatimi çekmemişti :) birde yeşil kabak aldım birde kereviz,, şimdiii söyleyin kızlar bunların hepsini birbirine katıp İlkere çorba yapabilirim di mi ? nasıl olur :26: deneyen var mı ?

Dice humana ve hipp de içiyorum yine de sağol

Ayy Allah korumuş İnci'yi ben Aren'e hiç güvenmiyorum nereye gidersem etrafına bir sürü yastık minder dolduruyorum ,mutfakta zaten mama koltuğunda oturuyor isterse düşsün bakalım ... Kızlar Aren plastik ördek sesinden , rendeleme ve diş fırçasının sesinden fena korkuyor sizin bıcırların korktuğu sesler var mı ??

Ayy cnm geçmiş olsun ikrada nezamandir oturuyo ama illa arkasina bi ince yastik battaniye vs koyuyorum ola ki yapisirsa yere yumusak dussun die bizde 2gun once bogazina köfte kaçtı mosmor oldu eşim de vardı allahım çaresizlik ne kötü bi yandan karnina bastirdim bi yandsn elim agzinda bi yandan sırtına vurdum su da icemiyor ama aglamaktan helak oldum esim aldi kucagina bi silkeledi bende parmagimla cektim, cikardim ama tukendik cok kotu olduk Allahim korusyn yavrularimizi:(

Sagolun kıslar cok şükür birşey olmadı iki sn icin bırakmıştım uzun uzun durmuyor zaten birde yanları ve arkası güvenli idi nerden bileyim saniyede one dogru takla atar gibi kapaklanacagini :( ama hersey olabiliyormuş öğrendim

Siyah havucu bulmana cok sevindim Canim :)

Duruya kirmizi zaten cok yakışıyor ugur bocugu harika olcak Selim zaten doğuştan kartal . Benim de yükselenim çarşı Selim :)

ben yapıyorum canım valla çok yaptım kereviz pırasa havuç ıspanak hepsini aynı anda çorba yaptım
azcıkta pirinç yada bulgur yerken z yağ hatta bazen yazdan domates püreside katıyorum yapabilirsin yanii:34:

ayy çok teşekkürler cucu :) hemen deniyorum pirinç patates havuç çorbasını sevmedi belki bunu sever :)

piştikten sonramı zeytinyağı koyuyorsun ?

Sagolun kıslar cok şükür birşey olmadı iki sn icin bırakmıştım uzun uzun durmuyor zaten birde yanları ve arkası güvenli idi nerden bileyim saniyede one dogru takla atar gibi kapaklanacagini :( ama hersey olabiliyormuş öğrendim

Siyah havucu bulmana cok sevindim Canim :)

Duruya kirmizi zaten cok yakışıyor ugur bocugu harika olcak Selim zaten doğuştan kartal . Benim de yükselenim çarşı Selim :)

canım ben geçmişe hiç bakamadım noldu inciye ?

ayy çok teşekkürler cucu :) hemen deniyorum pirinç patates havuç çorbasını sevmedi belki bunu sever :)

piştikten sonramı zeytinyağı koyuyorsun ?

canım ben geçmişe hiç bakamadım noldu inciye ?

evet canım piştikten sonra inş sever ayy bi heves yapıyosun yemiyor ya ama yicek inş annesi :16: mis miss

Evet yaaaa yeşil sarı beyaz çok uyumlu renkler
Yaaa şimdiden heyecan bastı bak:16:
Ben de bi yerde erkek için turkuaz yeşil sarı konsept görmüştüm özel bi başlık altında diildi ama renkler çok güzel görünüodu cıvıl cıvıl

papatya çok hoş olur arasta idoşada yakışır papatya prenses olur :16::71:
bizde bişeyler bulursak farklı netten paylaşırız canım
ben duru için uğur böcüğü konsepti isityorum ama bakalım canım :)
çok fazla açılamam bende ikramları kendim yapmak istiyorumm:34:

HerkEse selam ,

Heracim dogum gunün kutlu olsun bilsem ben de sana hediye gobderirdim :)

Sareya hayırlı olsun sandalyeniz cok guzel

Alıntılarda bunları gordum kaçırdığım birşey varsa özür .

Gelelim gündeme Arasta kilolar harika gidiyor Süpersin ve papatyaya gelince kır çiçeklerini cok sevdiğimi söylemiştim zaten idayi da cok ama cok seviyorum cok yakisacak :)

Dün biz de bir kaza atlattık aklım çıktı ömrümden ömür gitti . İnci cok mizmiz hic sürmüyordu yemeğini hazırlayım diye mutfakta yere oturttum bir düştü kafası bulaşık Mak sivri köşesine denk geldi . O agladi sustu ben susamadım sonuc dün şişti kafası ama bugun inmiş Neyseki iyi görünüyor

Bundan sonra cok dikkatli olmak güvenlik önlemlerini almak lazım cok hareketliler artık cok T

arastaaaaaa nasıl gidiyo kilolar neley yapıyosun canım.
ben dikkat etmeye başladım azcık azcık gidiyo. sütüm de azaldı az yiyince :(
emzirme döneminde çok kilo aldım. 78 idim. şimdi 74 oldum yaza kadar 10 kilo daha gitmesi gerekiyor :((

tavsiyelerinizi alayım :))

Ay cocopops senin fikrin miydi canım bakalım umarım işe yarar ... İnciri de denerim Kurabiyem teşekkür ederim :)

Alishiacım valla şimdi gözümde canlandırdım da turkuaz, sarı, yeşil de süper olur bence. Artık konseptleri belirlemek lazım :34:

Cucum teşekkürler canım valla paylaşımlarınızı değişik fikirlerinizi beklerim :54: Duruşum da uğur böceiği mi olcak. Ay süper kırmızılar çok yakışır benim tatlıma:54: Ben de bişeyler bulursam paylaşırım canım :34:

Parme teşekkür ederim:))

Çok geçmiş olsun kaza atlatmışsınız kıyımam İncime yaa. Nazar değmiştir ceylan gözlüme. Çok şükür ciddi bişeyi yokmuş. Kazalar başladı bunlara alışsak iyi olur.

Açelya çok iyi gidiyo canım. Tavsiyem tatlıyı hayatından çıkar az ve sık olarak herşey ye ve haftada 3 gün egzersiz. 3600 gram verdim 22 günde :34:

Seyyahçım fikrim değildi tesadüfen yediğim zaman sütümün arttığını farkettim. Acaba böyle bişey var mı diye hemen buraya yazdım ve denemelerini istedim. Cidden varmış.:1::1::1:Deneyen kızların sütü artmış baksana :1::1:

Alishiacım valla şimdi gözümde canlandırdım da turkuaz, sarı, yeşil de süper olur bence. Artık konseptleri belirlemek lazım :34:

Cucum teşekkürler canım valla paylaşımlarınızı değişik fikirlerinizi beklerim :54: Duruşum da uğur böceiği mi olcak. Ay süper kırmızılar çok yakışır benim tatlıma:54: Ben de bişeyler bulursam paylaşırım canım :34:

Parme teşekkür ederim:))

Çok geçmiş olsun kaza atlatmışsınız kıyımam İncime yaa. Nazar değmiştir ceylan gözlüme. Çok şükür ciddi bişeyi yokmuş. Kazalar başladı bunlara alışsak iyi olur.

Açelya çok iyi gidiyo canım. Tavsiyem tatlıyı hayatından çıkar az ve sık olarak herşey ye ve haftada 3 gün egzersiz. 3600 gram verdim 22 günde :34:

Seyyahçım fikrim değildi tesadüfen yediğim zaman sütümün arttığını farkettim. Acaba böyle bişey var mı diye hemen buraya yazdım ve denemelerini istedim. Cidden varmış.:1::1::1:Deneyen kızların sütü artmış baksana :1::1:

evet canım böcük olcak sanırım ayy artık gelip sizin papatyalara konarızzz:9::9::9: yakışır beyaza sende kondur canım bikaç uğur böcüğüüü:16:
ayy bende merakla beklerim fikirlerinizi canım :54:

$20140217_100436.webp Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))

öle düşünüyozz dünüşş bakalım uçucak artık böcükler:9:
ayy yavru kartalım yakışır damadımaa siyah beyaz film gibi birazzz:52:
öle valla dünüş bi türlü fırsat bulamıyom dünde bi türlü giremedim işten güçten poff bıktım artık valla:37:
Koy ver gitsin dünüşüm ya ne işi 3 günlükk dünya tadını çıkar :37:

Eki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))

allahım allahım seni yerimmm selimmmmmmmm yerimmmmm kurbaneyy kurbaneyy :52::52::52:
ahh dünüşüm haklısın 3 günlük dünya başlarım işinede gücünedeee:27:
buda bizden gelsin ozamannn duruştan selime kocaman sevgilerrr:54::9:
$IMG_4457.webp

yerler seni Selimmm :)

allahım allahım seni yerimmm selimmmmmmmm yerimmmmm kurbaneyy kurbaneyy :52::52::52:
Eki Görüntüle 1007883
Durumun o duru güzelliğine söylenecek laf yok zaten :)

Ayy cnm geçmiş olsun ikrada nezamandir oturuyo ama illa arkasina bi ince yastik battaniye vs koyuyorum ola ki yapisirsa yere yumusak dussun die bizde 2gun once bogazina köfte kaçtı mosmor oldu eşim de vardı allahım çaresizlik ne kötü bi yandan karnina bastirdim bi yandsn elim agzinda bi yandan sırtına vurdum su da icemiyor ama aglamaktan helak oldum esim aldi kucagina bi silkeledi bende parmagimla cektim, cikardim ama tukendik cok kotu olduk Allahim korusyn yavrularimizi:(
canımm size de çoookk geçmiş olsun....kötü bir tecrübe yaşamışsınız :(

evet canım piştikten sonra inş sever ayy bi heves yapıyosun yemiyor ya ama yicek inş annesi :16: mis miss

teşekkürler canım şuan pişiyor ama siyah havucu koydumya suyu simsiyah oldu acaba tadı nasıl akşam kendimize salata yaptık güzel olmuştuda :)

Düştü Canim kafasını bulaşık Mak köşesine vurdu

offf nasıl bir korku yaşadığını tahmin edebiliyorum cnm geçmiş olsun yaa bir şeyi yok dimi öpüyorum incim seni moral öpücüğü bu sana :54: sanada parmiş :54: ;)

selim naptılar yavrum sanaa saçlarını neden kestiniz sulozcum ama yinede çok yakışıklı selimcim :nazar:

dice yakışıklını çok beğendim çok tatlı maşallah haylaz bir erkeğe benziyor :) uğraştırıyor sanırım :)

çikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906

Eki Görüntüle 1007883

maşallah güzel bebişlere :nazar:
Dün biz de bir kaza atlattık aklım çıktı ömrümden ömür gitti . İnci cok mizmiz hic sürmüyordu yemeğini hazırlayım diye mutfakta yere oturttum bir düştü kafası bulaşık Mak sivri köşesine denk geldi . O agladi sustu ben susamadım sonuc dün şişti kafası ama bugun inmiş Neyseki iyi görünüyor

Bundan sonra cok dikkatli olmak güvenlik önlemlerini almak lazım cok hareketliler artık cok T
çok geçmiş olsun iyidir inşallah kıyamam hiçç :(
çok dikkat etmemiz lazım herşey bir anlık :/

ayy kızlarr bizim evdeki pislik ne çokmuş yahuu sanırsın daha önce ben hiç süpürmüyordum :) eve yeni bir süpürge aldım aman allahım tek seferde hazne toz yumağıyla doldu yuh dedim :27:

teşekkürler canım şuan pişiyor ama siyah havucu koydumya suyu simsiyah oldu acaba tadı nasıl akşam kendimize salata yaptık güzel olmuştuda :)

offf nasıl bir korku yaşadığını tahmin edebiliyorum cnm geçmiş olsun yaa bir şeyi yok dimi öpüyorum incim seni moral öpücüğü bu sana :54: sanada parmiş :54: ;)

maşallah güzel bebişlere :nazar:

çok geçmiş olsun iyidir inşallah kıyamam hiçç :(
çok dikkat etmemiz lazım herşey bir anlık :/

Sagolun kızlar teşekkür ederim ben de seni öpüyorum Canim

Dice masallah harika görünüyor bayıldım yavruna

Ayse ben o cikoyu ısırmadan duramam söyleyim

Selim bakışların yine beni benden aldı dayanamam sana Selim

Durunun o adil güzelliği bahar yüzu zaten sayfaya renk getirmiş her zaman ki gibi

Merhabalar :)

Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var Poyraz da Alerjik bronşit olduğu için evde daha dikkatli olmamız gerekiyormuş.
Doktorumuz anti alerjik yorgan yastık kullanmamızı ve buharlı mopları tavsiye etti.

Fakir in steam mop unu kullanan yada fikri olan var ise ve anti alerjik yorgan yastık kullananların yardımlarını rica ediyorum.

Back
X