Düğün salonda olucak, Mersinde bir otelin balo salonunda. Dış çekim fotoğraf işini düğünle aynı gün düşünmüyoruz aslında :) düğünden bi iki gün önce 1 günümüzü fotoğrafa ayırmak istiyoruz ki, şehrin farklı yerlerinde farklı fotoğraflar çekinebilelim. Bu yüzden hem gelinbaşı hem makyajı 2 defa olucak. Aslında öğrensem porselen makyaj yapmayı kendim yaparım, bende kuaförlere hem güvenemiyorum hemde istediğim gibi olmazsa suratım yerlerde gezicem biliyorum :) Sizin nerede olucak düğn? Hangi şehir?
Bizim de Mersin'de olacak fotoğrafçıyı vs ayarladınız mı? Bikaç gün önce yapmak çok mantıklı olabilir hem düğün günü barkovizyona da o fotoğrafları ekleyebiliriz belki :) Porselen makyajın malzemeleri ve özel bir profesyonelliği var sanırım daha önce de hiç yaptırmadığım için yorum yapamıyorum. Hangi kuaföre gideceğin vs belli mi balo salonu olan 1-2 yer var ama hangisi acaba :)
Mrb arkadaşlar benimde ağustosun 19unda dugunum var topiginizi çok begendim aranıza katılmak istiyorumm :26:
aynı gün evleniyoruz :))
ayyy gerçekten mi nereye gelin gidiosun cnm heyecan varmı
heyecan olmaz olurmu:)
ben eskişehirdeyim canım kendi memleketimde evlenicem:)sen?
ben aslında çok tezcanlıyımmm siz bana bakmayınnn4 saat içinde gelinliğime karar verdim nişan kıyafetimi de ilk girdiğim dükkandan almıştım çok kararsız bi insanım normalinde ama nedense bu evlilik işleri başlayınca jet hızıyla kararlar alabiliyorum eğer kafanızdaki model belliyse bence çok da geç kalmaya gerek yok diye düşünüyorum benim istediğim gelinlik bayadır belli duvağına kadar o yüzden fiyatta daha uygun diye verdim siparişini. bu arada hiç provaya gitmeyeceğim sadece beden ölçümü aldılar 30 temmuzda teslim edecekler kilo alıp verme durumuma göre de tekrar tadilat yapılabilir dedi kadın kına kıyafetime acele etmedim ama onu nişanlım askerden gelince alacağımmmm
canım ya hayırlı olsun senın dugun ne zamandı? Bende aynı senın gıbıyım suan kafamda bellı bı model var gıdıp sımdıden sıparısını vermek daha mantıklı gelıo en azından kafamdan o gıtsın ya ne kadara aldınn canım ?
bende tokatta oturuyorum nişanlım samsunlu,tekirdağda çalışıo oraya gelin gitcem canım daha önce hiç gitmedim hiç görmedim orayı :26: nişanın oldu mu cnm benmki 1 temmuzda düğün salonu tuttuk bizim burdan
evet cnm benim nişanım oldu geçen ay:) bizimde salonda oldu ve bitti o telaşı atlattık allahtan:) hele bide salonda olunca aynı düğün gibi çok telaşeli oluyo bi gelinliğin eksikbizim nişandan sonra misafirler hep düğün gibi oldu çok güzel oldu filan dediler mutlu olduk
sağol tatlım benim düğünüm 24 ağustosta inşallahh :) bencede eğer kafanda sabit bir şey varsa beklemeye gerek yok benim hep senelerdir istediğim aynı tarz gelinlik olunca fazla incelemedim cnmben gelinliğimi miss defne den aldım tatlım 2.600 dedi üzerinden pazarlık yaptık
senin düğün ne zamandı tatlım? ikimizde asker bekliyoruzzz bu işler çok zor kendi başına değil mi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?