• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013/AĞUSTOS ta asker uğurlayanlar

SEVDİKLERİMİZ NEREDE

• ASKERİNİZİN ACEMİ BİRLİĞİ NEREDE

OY: 4 100,0%
  • ASKERİNİZİN USTA BİRLİĞİ NERESİ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
askerler döndü de düğünler bile yapıldı :1:
valla zaman çabuk geçsin ya.

ben de eşimle evleneli 2 sene olacak ama bizim maddi durumumuz yoktu o sırada, sonra da araya annem ve babamın rahatsızlıkları girdi bizim düğün iptal oldu.

eşim gelince biz de gelinlik damatlık alacağız fotoğraf çekimi yaptırıp balayına gideceğiz inşallah :)
3 senelik evli olacağız ama olsun :52:

ben de eşimle evleneli 2 sene olacak ama bizim maddi durumumuz yoktu o sırada, sonra da araya annem ve babamın rahatsızlıkları girdi bizim düğün iptal oldu.

eşim gelince biz de gelinlik damatlık alacağız fotoğraf çekimi yaptırıp balayına gideceğiz inşallah :)

Su gibi sağ salim geçsin inşallah canım.
Çocuk yok sanırım . Bencede yapın içinizde kalmasın hiç değilse sonuçta o kadar zaman ayrılık yaşıyorsunuz mutluluk en doğal hakkımız :)

canımm ya yap tabi album yaptırın iyi olur o sizde hep eksiklik kalır
sadece nikahmı kıymıstınız canm

yani şuandaki özlemimizi düsünürsek sarılmak doya doya sarılmak istiyorm cok özledim resmen
herseyden alınan duygulanan biri oldum esimin gitmesi cok koydu bana :2:

Evet öyle canım ama benim yanımda aileler olacak biz o kadar sarılabileceğimizi tahmin etmiyorum :(

Evet öyle canım ama benim yanımda aileler olacak biz o kadar sarılabileceğimizi tahmin etmiyorum :(

ya illaki öyle bizdede aileler olacak ama biz 1 gece otelde kalıp oyle donucez ben basbasa kalıncaki
zamanı hayel ederek soyluyorm zaten yoksa bizimki ailesinin yanında cok cekingen

ya illaki öyle bizdede aileler olacak ama biz 1 gece otelde kalıp oyle donucez ben basbasa kalıncaki
zamanı hayel ederek soyluyorm zaten yoksa bizimki ailesinin yanında cok cekingen

Canım o senin kocan kimse bişey diyemez. Ne güzel otelde kalacakmışsınzı bizde halasıgilde kalacaz tabiki ailem son anda bişey çıkarmaz ise:)

Su gibi sağ salim geçsin inşallah canım.
Çocuk yok sanırım . Bencede yapın içinizde kalmasın hiç değilse sonuçta o kadar zaman ayrılık yaşıyorsunuz mutluluk en doğal hakkımız :)

benim için düğün = eşimin askerden dönmesi zaten :)

canımm ya yap tabi album yaptırın iyi olur o sizde hep eksiklik kalır
sadece nikahmı kıymıstınız canm

ben eşimle tanıştığımda 15 yaşında lisede okuyordum.
o da üni. öğrencisiydi başka şehirde.
sonra ben üni. kazandım.
o çalışmaya başladı yine başka şehirde.
sonra bana yakın şehirde çalışmaya başladı 1 sene boyunca haftasonları yanına gidiyordum.
okul bitti.

ben doğuya atanmıştım 2 sene önce bu zamanlar.
sonra orada yaşarken çok zorlandım.
nikah yaptık ki ben 1 sene dolunca tayin olayım diye.
eşim bu sırada izmirde çalışıyordu.

neyse benim tayinim çıktı izmire.
hemen düğün hazırlıklarına başladık.
düğüne 1 ay kala annem hastalandı hastaneye yattı
15 gün hastanede kaldı.

tabi bizim düğün de iptal oldu.

ondan sonra da eşim izmirin bi ucunda ben bi ucunda çalışmaya başladık.
6 ay böyle geçti. sadece haftasonları görüşüyorduk.
sonra da iş değiştirdim ben, başka şehre geldik
ve aynı evde yaşamaya başlayalı 4 ay olmuştu ki eşim askere gitti.

işte 8 yıllık ilişkimizin kısa özeti.

sonra ben üni. kazandım.
sonra bana yakın şehirde çalışmaya başladı 1 sene boyunca haftasonları yanına gidiyordum.
okul bitti.

15 gün hastanede kaldı.

sizinki baya karısıkmıs canm desene tam anlamıyla evlilik yasayamamıssınız sen iş dolayısıyla
nikah yapmıssın simdi yine ayrısın bu son olur ins bundan sonra birlikte olun hep
zaten birbirinizi sevip deger vermeseniz ne sen nede o kaldıramazdı bunları
cok anlayıslı esin var anladıgım kadarıyla allah yardımcın olsun hayırlısıyla donsunlerde bizde kaldıgımız yerden devam edelim hayatımıza hayallerimize

Canım o senin kocan kimse bişey diyemez. Ne güzel otelde kalacakmışsınzı bizde halasıgilde kalacaz tabiki ailem son anda bişey çıkarmaz ise:)

tabi canm bende esim oldugu icin rahat söylüyorm sen yine iyisin gidip göreceksin bizde olsa
göndemezdi ailem kesinlikle izinlerde görusurduk sadece
evliliginde faydalarını görelim ya esimi özledim doya doya sarılmak benim hakkım yarime

sonra ben üni. kazandım.
okul bitti.

15 gün hastanede kaldı.

Canım benim yaaa allahın izniyle eşin geldikten sonra herşeyi yapmak en doğal hakkıın. Dilerim bu saatetn sonra herşey gönlünce olur.

tabi canm bende esim oldugu icin rahat söylüyorm sen yine iyisin gidip göreceksin bizde olsa
göndemezdi ailem kesinlikle izinlerde görusurduk sadece
evliliginde faydalarını görelim ya esimi özledim doya doya sarılmak benim hakkım yarime

Canım bizimkilerde işte izin vermezde bi şekilde ben aldım o izni ama çok şey yaşadık nişanlımla aileler yüzünden o yüzden buna bari karışmasınlar demi ama :) HAkkın canım doya doya sarılki bir dahaki kavuşmaya kadar sarılmalarınızı unutmayın :)

Canım bizimkilerde işte izin vermezde bi şekilde ben aldım o izni ama çok şey yaşadık nişanlımla aileler yüzünden o yüzden buna bari karışmasınlar demi ama :) HAkkın canım doya doya sarılki bir dahaki kavuşmaya kadar sarılmalarınızı unutmayın :)

ins bakalım canmm

Sağolasın canım benim, insallah rahat gecirir kışı da, şimdi Kütahyadan çok şikayet ediyor, alışamamış pek buraya. :) Ör canım ör Ankaranın sogugu baska oluyor simdiden basladı estirmeye zaten ben pek sevmem Ankarayı :9:
Nerelerdesin kızım sennnn Kütahyaya mı gittin yoksaaaaaaa benden habersizzz :53: :)

Back
X