• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013/AĞUSTOS ta asker uğurlayanlar

SEVDİKLERİMİZ NEREDE

• ASKERİNİZİN ACEMİ BİRLİĞİ NEREDE

OY: 4 100,0%
  • ASKERİNİZİN USTA BİRLİĞİ NERESİ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
Nerelerdesin kızım sennnn Kütahyaya mı gittin yoksaaaaaaa benden habersizzz :53: :)

Ayy kuzum ya nerde o günlerr keşke gidebilsem okulla ilgili işelerim vardı onları hallettim. :) Nasılsınız bakalım :)) 2 gün sonra yemin töreni bizimkilerin :72:

Ayy kuzum ya nerde o günlerr keşke gidebilsem okulla ilgili işelerim vardı onları hallettim. :) Nasılsınız bakalım :)) 2 gün sonra yemin töreni bizimkilerin :72:
Allaha sükür tatlım yaaa baya yorulmus bı havası vardı dün benımkının tören hazırlıklarından:1: Valla biz iyiyiz seni sormalı napıyomus senınkı iyimiymiş:72:

Allaha sükür tatlım yaaa baya yorulmus bı havası vardı dün benımkının tören hazırlıklarından:1: Valla biz iyiyiz seni sormalı napıyomus senınkı iyimiymiş:72:

Aynen canım benim sevdiceğim de çok yorulmus dün konustuk ama eğitimler falan azaldı dedi tören hazırlıkları var dedi her buldugu fırsatta arıyor çok şükür ama Kütahyadan bir hayli bıkmıs :1: Biz de iyiyiz çok şükür böyle de olalım inşallaahh :72:

Aynen canım benim sevdiceğim de çok yorulmus dün konustuk ama eğitimler falan azaldı dedi tören hazırlıkları var dedi her buldugu fırsatta arıyor çok şükür ama Kütahyadan bir hayli bıkmıs :1: Biz de iyiyiz çok şükür böyle de olalım inşallaahh :72:
Doğrudur azalmıstır törenlere ağırlık vardır dayan dayan az kaldııı :16:

Doğrudur azalmıstır törenlere ağırlık vardır dayan dayan az kaldııı :16:

Aynen canım az kaldı geçsin artık şu günler. :16:
Bu arada doğum gününü kaçırmışım eski yazıları okudum canım nice mutlu yıllara sevdiceğinle birlikte geç oldu ama Allah uzun uzun yıllar versin sağlıkla inşallah :34:

Aynen canım az kaldı geçsin artık şu günler. :16:
Bu arada doğum gününü kaçırmışım eski yazıları okudum canım nice mutlu yıllara sevdiceğinle birlikte geç oldu ama Allah uzun uzun yıllar versin sağlıkla inşallah :34:
Cokk tesekkur ederım tatlımm Aminnnnn :16::16:

kızlar yarın ısparta yollarındayım yarimi görecegm allahın izniyle
tum gidecek arkadasları allah simdiden kavustursun
kazasız belasız ins gidemeyen arkadaslar insallah onlar size gelir,
gidip hasret giderecem bolbol allahın izniyle ins

kızlar yarın ısparta yollarındayım yarimi görecegm allahın izniyle
tum gidecek arkadasları allah simdiden kavustursun
kazasız belasız ins gidemeyen arkadaslar insallah onlar size gelir,
gidip hasret giderecem bolbol allahın izniyle ins
Tesekkurler canim Allah sanada hayirli yolculuklar nasip etsin insallah cok guzel vakit gecirirsinizzzz :)

Back
X