Yolculuklar ne zaman ????
Heyecan var mııı?
Yarın akşam saat 22:00 de Heyecan her geçen saat artıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolculuklar ne zaman ????
Heyecan var mııı?
Nerelerdesin kızım sennnn Kütahyaya mı gittin yoksaaaaaaa benden habersizzz:)
Yarın akşam saat 22:00 de Heyecan her geçen saat artıyor.
Allaha sükür tatlım yaaa baya yorulmus bı havası vardı dün benımkının tören hazırlıklarındanAyy kuzum ya nerde o günlerr keşke gidebilsem okulla ilgili işelerim vardı onları hallettim. :) Nasılsınız bakalım :)) 2 gün sonra yemin töreni bizimkilerin![]()
Allaha sükür tatlım yaaa baya yorulmus bı havası vardı dün benımkının tören hazırlıklarındanValla biz iyiyiz seni sormalı napıyomus senınkı iyimiymiş
![]()
Doğrudur azalmıstır törenlere ağırlık vardır dayan dayan az kaldıııAynen canım benim sevdiceğim de çok yorulmus dün konustuk ama eğitimler falan azaldı dedi tören hazırlıkları var dedi her buldugu fırsatta arıyor çok şükür ama Kütahyadan bir hayli bıkmısBiz de iyiyiz çok şükür böyle de olalım inşallaahh
![]()
Canım sizlerin adına çok sevindim . Darısı başıma inşallah![]()
Doğrudur azalmıstır törenlere ağırlık vardır dayan dayan az kaldııı![]()
Cokk tesekkur ederım tatlımm AminnnnnAynen canım az kaldı geçsin artık şu günler.![]()
Bu arada doğum gününü kaçırmışım eski yazıları okudum canım nice mutlu yıllara sevdiceğinle birlikte geç oldu ama Allah uzun uzun yıllar versin sağlıkla inşallah![]()
hadi bakalım yolunuz açık olsun şimdiden.
özlem giderin :)
Canim simdiden hayirli yolculuklar Allah sag salim gidip donmenizi nasip etsin harika vakit gecirirsiniz ve zaman yavas akar insallah siz yanyanaykennÇok teşekkür ederim canım . Özlemin dibine dibine vuracam :) HEr ne kadar yapabilirsek![]()
Tesekkurler canim Allah sanada hayirli yolculuklar nasip etsin insallah cok guzel vakit gecirirsinizzzz :)kızlar yarın ısparta yollarındayım yarimi görecegm allahın izniyle
tum gidecek arkadasları allah simdiden kavustursun
kazasız belasız ins gidemeyen arkadaslar insallah onlar size gelir,
gidip hasret giderecem bolbol allahın izniyle ins
Tesekkurler canim Allah sanada hayirli yolculuklar nasip etsin insallah cok guzel vakit gecirirsinizzzz :)
aminnn insallahcanımm oyle umuyorum bende oda bende cok özledik birbirimizi
senin yolculuk yokmu canm yoksa askerinmi gelecek
Gelicek insallah
Canim simdiden hayirli yolculuklar Allah sag salim gidip donmenizi nasip etsin harika vakit gecirirsiniz ve zaman yavas akar insallah siz yanyanaykenn![]()
Kızlar nerdesinizzz biletler hazırmı