• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013/AĞUSTOS ta asker uğurlayanlar

SEVDİKLERİMİZ NEREDE

• ASKERİNİZİN ACEMİ BİRLİĞİ NEREDE

OY: 4 100,0%
  • ASKERİNİZİN USTA BİRLİĞİ NERESİ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
Dedim ya canım ailerinden çok bizleri arıyorlar die. ailelerde birazcık kıskanıyorlar gelinler falan daha çok aranıyor oğlumuz bizi pek aramıyor diye :1:
Ya kıskanmasalarda emin ol içlerinden geçiriyorlardır :))

:) Kesin canım bazen aramadığında ben bile diyorum yani acaba onları aradı mı diye yani :) Geliniz işte :34:

Yaa kızlar diğer sayfalarda şafak 10 diyen arkadaşlar var. Birgün bizde şafak 10 diyecekmiyiz acaba. Ne yalan deyim kıskandım(ama kötü anlamda değil) sanki çok uzakmış gibi geliyor bana :(

Yaa kızlar diğer sayfalarda şafak 10 diyen arkadaşlar var. Birgün bizde şafak 10 diyecekmiyiz acaba. Ne yalan deyim kıskandım(ama kötü anlamda değil) sanki çok uzakmış gibi geliyor bana :(

Nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyorrrrr :)) Geçer geçer Allahın izniyle :34:

Nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyorrrrr :)) Geçer geçer Allahın izniyle :34:

Haziran ayında ben 457den düşmeye başladım çok şükür 300lere geldik, 11 gün sonra 1yıldan düşücek, sizinde öyle olucak merak etmeyin geçiyor bir şekilde.Hele askerleriniz ustaya gitsin yerleşsinlerde ozaman dahada çabuk geçicek:72:

Haziran ayında ben 457den düşmeye başladım çok şükür 300lere geldik, 11 gün sonra 1yıldan düşücek, sizinde öyle olucak merak etmeyin geçiyor bir şekilde.Hele askerleriniz ustaya gitsin yerleşsinlerde ozaman dahada çabuk geçicek:72:

İnşallah tatlım. Şuan rahat görüşemediğimiz için belki bize bu kadar zor geliyor, ellerinde bi tlf olsa rahat rahat ulaşabilsek belki bu kadar zor gelmez.

bizim zaten çok uzak canım.
bizimkilerden sonra kasımda alım olunca biz de en son gönderenler olmaktan kurtulacak, kavuşacağımız güne yaklaşacağız inşallah

bizim zaten çok uzak canım.
bizimkilerden sonra kasımda alım olunca biz de en son gönderenler olmaktan kurtulacak, kavuşacağımız güne yaklaşacağız inşallah

Evet canım bizde onlara diyecez kızlar acemilik geçsin ondan sonra rahatlarsınız diye inşallahh:):nazar:

Yawrular hepinizin askerlerine geçmiş olsun :nazar: Şimdi hepsi gittikleri iklimlere alışmaya çalışıcak bide malum koğuşlar kalabalık biri hasta olsa mikrop hemen yayılıyor. Atlatırlar merak etmeyin yemin törenlerine kadar zımba gibi olur hepsi inşallah :72:

Sagolasın canım, bugün sesi biraz daha iyiydi duzeliyor yavaştan sevdiceğim :nazar: Allah'ım hepsini her türlü kötülükten korusun insallah...:72:

Kizlar gunaydin yarim aradi ustasi belli olmus izmir guzelyali dedi :) okuldan firsat buldukca ankara-izmir yollari beni bekler :)

Kizlar gunaydin yarim aradi ustasi belli olmus izmir guzelyali dedi :) okuldan firsat buldukca ankara-izmir yollari beni bekler :)

ay sende ankarada mı okuyosun kızım senle yer degıstırelım mı bız benım arka sokagıma gelmıs sevgılın hemen guzelyalıdayım. benımkıde ankara cankayada alaaaam :) :9::9:

napıyosunnnnnnn bayadır konusmadıkkkk askerın nasıl alıstın m moralın nasıl telefonlara yetısebılıyormusunnn :1:

alışmak zorunda olduğum için olabildiğince alıştım ezgi ya :(
telefonlara yetişiyorum artık :1:
en son eşimden zılgıtı yiyince sıkıysa yetişmeyim :9:

Back
X