eee napıyon nasılsın bakalım canım
iyiyim canm aynı haayellerle dolu bi gun iste bide yemin torenine gitme heyecanı oyle
sen nasılsın neler yapıyon nasıl gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee napıyon nasılsın bakalım canım
Canım seninkinin tlf lar bozukmuş bizim tlflar var ama öle uzun konuşamıyorduk. Dün 1 ay bitti bizim (şükürler olsun) ilk defa dün uzun konuştuk önce o aradı 5 dk sonra kapattı ben aradım yarım saat falan konuştuk. Dün çok iyiydi sesi biraz öksürük vardı ama şükürler olsun neşesi yerindeydi.
iyiyim canm aynı haayellerle dolu bi gun iste bide yemin torenine gitme heyecanı oyle
sen nasılsın neler yapıyon nasıl gidiyor
istanbula gittiğinden beri sadece pazar sabahı uzun konuşabildik... acemi birliğini manisada yapmıştı.. diyorum ki sen acemi birliğine dön orası daha rahattısağolsun arkadaşları tlfn veriyor onlardan arıyor ama malum başkasının teli olunca rahat rahat konuşulamıyor
ben o numaraları arayayım diyorum aslaaa olmaz diyor
oradakilerin eline düştük tlfnlar yapılırsa konuşuruz yapılmazsa beklemeye devam.. çok şükür benim şafak daha az ama ne olursa olsun bu beni hiç rahatlatmıyor.. kendimi düğün hazırlıklarına versem belki zaman geçer diyorum ama düğünde mayısta hazırlık için henüz erken ...
Bizde dört gözle usta birliğini bekliyoruz belki orda tlf olurda elinde rahat rahat görüşebiliriz diye ama bizi neler bekliyro onuda bilmiyoruz hiçTabiki cnm senin şafağında sana zor ama son günler kala eminim bu geçen zaman gözüne hiç görünmüyecek. Evet dediğin gibi henüz düğün hazırlılarına erken bide sevdiğin ile yapmak daha mutluluk verir. Ama kendi işlerini halledebilirsin bu zaman zarfında.
nişanlım burada olmayınca hiç bişey yapasım gelmiyor.. burada onunla gezmeye, işlerimi halletmeye o kadar alıştım ki.. dışarı çıktığımda büyük eksiklik hissediyorum![]()
Yaa tabiki bide evlilik hazırlığı olunca beraber yapma istersin.
Günaydın kızlar. Nasılsınız. Yeni bir güne başladık ve bugünde takvimlerden şafaklarımızdan hayırlısıyla düşecek inşallahh :)
Canım bizimkide çok kolay olmadı benimde ağbim olmaz dedi. Askerliğini yapmamış oğlana kızmı verilir dedi. Çok olaylar yaşadık ama sonunda şükürki avuştuk. Benimkinin askere gitmek gibi bi niyeti yoktu bedelli düşünüyordu olmadı zaten son 3 dersi kalmıştı onları verecekti kısa dönem olur diye düşünürken birden patadan askerlik çıktı şok olduk![]()
ayyy napalımm yeter ki askerlik sorunu aradan kalksın da hepsi hallolur inşallah ..
Kızlar yemin törenine giderken askerlerinize neler yapıyorsunuz benim aklıma bişey gelmiyor.
Günaydıııın :) Ben iyi sayılırım canım, sabah 05.33'de Askerim ile konuşunca günüm de iyi başladı yani. Sen nasılsın![]()
Hepimiz için askerlik sorun du. İnşallah hayırlısıyla oda ortadan kalacak. Sonra çalsın davullar zurnalar![]()
Hakikaten sizinki biraz damdan düşer gibi olmuş![]()
Düna askerim ile bayağı bi konuştum(maşallah) o yüzden şükürler olsun ki keyfim yerinde .
Mesafenizin boyutu ne kadar bilmiyorum ama koca bir termos dolusu çay götürebilirsiniz her şeyden önce. Oradaki çaylar hiç bir şeye benzemiyor ve günde sadece 1-2 bardak çay içen askerler bile bundan yakınır. Hee bir de çay bardağı götürün çocuğa, onunla içsin. Orada hasret kalıyorlarmış teneke bardakla içmekten, benimki öyle demişti![]()
aynen öylee en çok ben oynayacağım
![]()
Benim askerim çayı çok sever eminim götürsem çok makbule geçer ama 9 saatlik yol gidecem canım o yüzden götürdüm çayda pek işe yaramaz :)
:):) Kız çokta oynama yoksa kocaya gitmeye ne meraklıymış derler :)